Разбиха ми колата тази нощ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Добре дошъл. Тъп нож, тежки оръжия и нощтно дебнене са препоръчителни в нашия град. Приятен престой.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
zBoost написа:Добре дошъл. Тъп нож, тежки оръжия и нощтно дебнене са препоръчителни в нашия град. Приятен престой.

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
zBoost написа:Добре дошъл. Тъп нож, тежки оръжия и нощтно дебнене са препоръчителни в нашия град. Приятен престой.
Намерих и паркинг за 40к месечно,но ми е далеч та ходя с друга кола до там.
А честно казано золуми стават дори и през деня.
Забравих да напиша че квартала е Х.Димитър.
Искам и да споделя още нещо.За последната година живях в Казанлък,Стара-Загора и Благоевград и винаги колата ми е била на улицата,та...като това което се случва в София го нема никаде.
Защо?
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега аз едвам едвам си намирам паркинг на всякаде заети местата.... и все пак минавам всяка вечер ии ако някъде има как... си оставям колата там .. но на улицата не смея...сега другия месец едно място се освобождава ии тоя вика ако искаш деня преди да се освободи (а мястото се освобождава на 01.05.) ела ако някой не е минал преди теб ще ти направим абонамент за 1 месец "ибало си и мамата" 

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
Garribaldi написа:Колега аз едвам едвам си намирам паркинг на всякаде заети местата.... и все пак минавам всяка вечер ии ако някъде има как... си оставям колата там .. но на улицата не смея...сега другия месец едно място се освобождава ии тоя вика ако искаш деня преди да се освободи (а мястото се освобождава на 01.05.) ела ако някой не е минал преди теб ще ти направим абонамент за 1 месец "ибало си и мамата"
Става с записване предварително,така че можеш да го направиш и сега та ако се освободи место да ти е сигурно.
6 години живях в Дубай и нито за миг не сам се притеснявал за колата си,дори не я заключвах.
А кво стаа тук?
Тая държава няма да се оправи никога.
...за съжаление.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
stann69 написа:Garribaldi написа:Колега аз едвам едвам си намирам паркинг на всякаде заети местата.... и все пак минавам всяка вечер ии ако някъде има как... си оставям колата там .. но на улицата не смея...сега другия месец едно място се освобождава ии тоя вика ако искаш деня преди да се освободи (а мястото се освобождава на 01.05.) ела ако някой не е минал преди теб ще ти направим абонамент за 1 месец "ибало си и мамата"
Става с записване предварително,така че можеш да го направиш и сега та ако се освободи место да ти е сигурно.
6 години живях в Дубай и нито за миг не сам се притеснявал за колата си,дори не я заключвах.
А кво стаа тук?
...за съжаление.
колега много си черноглед

има наченки за оправяне .. и аз виждам хората които ще не поведат към освободителния поход .. и колко и странно да звучи те са от тука

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam написа:stann69 написа:Garribaldi написа:Колега аз едвам едвам си намирам паркинг на всякаде заети местата.... и все пак минавам всяка вечер ии ако някъде има как... си оставям колата там .. но на улицата не смея...сега другия месец едно място се освобождава ии тоя вика ако искаш деня преди да се освободи (а мястото се освобождава на 01.05.) ела ако някой не е минал преди теб ще ти направим абонамент за 1 месец "ибало си и мамата"
А кво стаа тук?
...за съжаление.
колега много си черноглед
има наченки за оправяне .. и аз виждам хората които ще не поведат към освободителния поход .. и колко и странно да звучи те са от тука
Здравейте колега
Радвам се че сте в опузиция

и се намират хора като вас,да вярват ..

..шъ съ упрайм!
и моето bmw бе разбито
Миналата седмица и мойто bmw 318i бе разбито разбрах след два дена. Не ходих с нея на работа нъколко дена Една вечер са трагнали някакви да разбиват по цялата улица колите. От Пловдив
съм и живея до бирена фабрика. Първо като видях цхе двта прозореца на задната врата ги няма, ми призля Почнах да чиста стъклата на малкото прозорце Направими впечатление че на големиа няма остъци на стъкла и взех да вдигна стъклото и се показа Та се разминах само с малкия прозорец. В Пловдив ги намерих на две места едното бесхе 35лв. и на следващото за 25лв на Мустанг до Мото техника бившото. Нищо не са взели само сениците и жабката са бърникали. Последствие разбрах че са търсили лични докоменти лични карти и шофьорски книжки. Продавали ги варвели скъпо. Из целия Пловдив са трагнали да разбиват коли
съм и живея до бирена фабрика. Първо като видях цхе двта прозореца на задната врата ги няма, ми призля Почнах да чиста стъклата на малкото прозорце Направими впечатление че на големиа няма остъци на стъкла и взех да вдигна стъклото и се показа Та се разминах само с малкия прозорец. В Пловдив ги намерих на две места едното бесхе 35лв. и на следващото за 25лв на Мустанг до Мото техника бившото. Нищо не са взели само сениците и жабката са бърникали. Последствие разбрах че са търсили лични докоменти лични карти и шофьорски книжки. Продавали ги варвели скъпо. Из целия Пловдив са трагнали да разбиват коли
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
Bam-Bam бат нема се оправим никога... Вече сериозно мисля да хващам пътя за постоянно... далече от тук. Държава кочина!
- STEFAN-320i
- Потребител
-
ТЦ ТЦ
СЪЖАЛЯВАМ за станалото колега...по снимката познах блока до китайската стена..аз живея близо до пазара...мен ми свалиха лайсните и стъклата на огледалата...а от китайската стена има едно зелено е36 комби...и на него му замина джама..една сутрин видах,че и него са го претарашили...засичах един крадец пред нас...между 4-5 сутринта..явно бръмчи...циганина мръсен..и е между 20 и 25 год...не по-голям...ама бързо бяга...беше се скрил в храстите..и дебнеше..явно не ме видя...и тръгна към една кола да и троши джама...аз викнах и тоя се панира...и хукна да бяга...жалко че не се бях прибрал още в нас...иначе бих го гръмнал в крака...за назидание на всички който е ощавил...
BMW..ХУЛИГАНА НА ПЪТЯ...
гщшгщг
Пич,ти от кремиковският блок в "Младост 1"ли си???Познах по борчетата отстрани и раиона,ако са местните автоджамбази мога да те опътя,аз живея в 69бл. и карам абсолютно същата Е36-ца
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе я се съберете,вече е топло,то кат чета повечето ги знаете,ми направете си веселба една вечер,разпуснете малко със спорт-бягане,ритане,юмруци,ритници....па може ви хареса
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: ТЦ ТЦ
STEFAN-320i написа:СЪЖАЛЯВАМ за станалото колега...по снимката познах блока до китайската стена..аз живея близо до пазара...мен ми свалиха лайсните и стъклата на огледалата...а от китайската стена има едно зелено е36 комби...и на него му замина джама..една сутрин видах,че и него са го претарашили...засичах един крадец пред нас...между 4-5 сутринта..явно бръмчи...циганина мръсен..и е между 20 и 25 год...не по-голям...ама бързо бяга...беше се скрил в храстите..и дебнеше..явно не ме видя...и тръгна към една кола да и троши джама...аз викнах и тоя се панира...и хукна да бяга...жалко че не се бях прибрал още в нас...иначе бих го гръмнал в крака...за назидание на всички който е ощавил...
Е то с викане ... след дваисе минути е отишъл другаде... издебни го докат се е унесъл и му счупи пръсчетата да не шарят и крачетата да не щъка, за ко ше харчиш патрони по него те са скъпи левче единия...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
pavlin_e30 написа:абе я се съберете,вече е топло,то кат чета повечето ги знаете,ми направете си веселба една вечер,разпуснете малко със спорт-бягане,ритане,юмруци,ритници....па може ви хареса
ти сериозно ли

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4