Каталог автобои
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Каталог автобои
колеги даите някакъв каталог за автобои да си изебра боя за е30 ската светло сиво до делфин металик. ако има и къстъм най добре. нещо с мноо метал 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тука ми подсказаха, че скоро ще останат бои само на водна основа таа гледай да си купиш в повече 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
online нещо не намирам. Ами иди до глазурит, те имат и конфигуратори. Пък и всеки сервиз, специализиран в бояджийската услуга ще могат да ти предложат подобни каталози.
Така или иначе на място ще могат да ти кажат и особености, имат ли го цвета и доколко реално ще си отговаря на картинката. В интернет е ала - бала.
ПП. Според мен боите на водна основа са по - добри....
Така или иначе на място ще могат да ти кажат и особености, имат ли го цвета и доколко реално ще си отговаря на картинката. В интернет е ала - бала.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
GVT написа:D3BEP написа:
Тц,не са по-добри а по-икономични а и са екологично чисти
Автобояджия ли си

Ае най - елитните автомобили отдавна са с такива. Вярно е това, което казваш за икономиите, но... Вервай, не е само заради по - големият евтинджос и екологичната чистота....
D3BEP написа:GVT написа:D3BEP написа:
Тц,не са по-добри а по-икономични а и са екологично чисти
Автобояджия ли сиТех много ги дразни, че боите на водна основа съхнат по - бавно
![]()
![]()
![]()
Ае най - елитните автомобили отдавна са с такива. Вярно е това, което казваш за икономиите, но... Вервай, не е само заради по - големият евтинджос и екологичната чистота....
Абе това за съхненето не е чак такъв проблем,иначе еко боите са вкарани точно за това-екология.нищо ,че лака е много еколгичен

7 мнения
• Страница 1 от 1