Агресия по пътищата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Апр 2008, 15:37

ма единият е бил съдия на мача от близо за тва сичко е наред!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Апр 2008, 15:40

и кво ?!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 18 Апр 2008, 15:41

///peter написа:Па съм спал некъде, е щом е 2ма на един е било коректно :mhihi:
2ма на един по-възрастен и по-здрав... аз така разбрах нещата :mhihi:
:yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Апр 2008, 15:41

Sharo написа:и кво ?!

е кво!!!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90602
сменили са цвета на колите и мястото на срещата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Апр 2008, 16:02

:mhihi: тва да не е реванша :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Апр 2008, 17:56

тва може и да е решение за място на сбирките ! като стане търкал некъде и се прави сбирка там и тамън като се съберем повече от двама може да набием половината кръстовище и близката пожарна със се пожарникарите....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Апр 2008, 18:11

А може да се изтъркалиме масово на сбирката :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 18 Апр 2008, 18:49

не бе не съм аз скиса пича си е прав що решихте че съм аз :mhihi:
просто 'каране' по софия не може да има за тва и избегвам да хода до сф през деня иначе преди 3 дни плесках леко една девоика и спре некаф кенеф с черен избушен мерцедес от първите цедки и ми изважда пистолет, ама си седи вътре в колата и после насраняка вика е са ше видиш и запали джета нагоре по улицата :mhihi:
ако почнем да раздавам правосъдие на сека 2ра утрепка в кола нема да стигна далече :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Агресия по пътищата

Мнение от pepo_ood » 18 Апр 2008, 19:10

Като нямат друга работа да се бият!Не е първия ,няма и да е последния такъв случай.
А каското в случая спасява до някъде положението,освен ако не си се събудил с мисълта "днес ще набия двама-трима поне"! :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Апр 2008, 20:08

BMW-E39 написа:не бе не съм аз скиса пича си е прав що решихте че съм аз :mhihi:
просто 'каране' по софия не може да има за тва и избегвам да хода до сф през деня иначе преди 3 дни плесках леко една девоика и спре некаф кенеф с черен избушен мерцедес от първите цедки и ми изважда пистолет, ама си седи вътре в колата и после насраняка вика е са ше видиш и запали джета нагоре по улицата :mhihi:
ако почнем да раздавам правосъдие на сека 2ра утрепка в кола нема да стигна далече :mhihi:

бе по-добре не ти требва,колега! а тва с пищовите-тоя е искал да ти го покаже само...! :lol: ма внимавай,че има и такива ,дето не ги показват само и става дебело тогава! лоша работа..!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Апр 2008, 21:03

Аве, колегата намеква, че не му пука от ГЪНС :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Апр 2008, 21:29

BMW-E39 написа:не бе не съм аз скиса пича си е прав що решихте че съм аз :mhihi:

Съжалявам :) Ама странно беше включването ти. Колегата направо пита да се обади който е направил тая простотия и ти веднага се обади със странна констатация. Затова реших, че си ти. Па и съвпаденията беха много :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Апр 2008, 21:34

Я да ви вкарам и една различна гледна точка.
Понеже по улиците се пръкна куцо кьораво и сакато с коли да кара и понеже имам каско и викам дай сега всеки да ми дере колата, да не си знае габаритите и да ми троши огледала и т.н.
И видиш ли аз имам каско нема проблем, нямам работа по цял ден и за тва че еди кой се суяк ми разпрал клата аз през 2 дена на оглед и по 1 месец да чакам да ми изплатят шета и по майстори и т.н.
Ми нема да стане, удряш ми колата, ако спреш ок, всичко цивилизовано, но ако не спреш и побегнеш лошо. Настигам засичам, излизам с ножа и те посирам и теб и скапаната ти кола, а гледащите за назидание да знаят кво ги чака като се барат тарикати. Пак казвам за тези които спрат да се разберем процедирам изкл'чително цивилизовано.
За тези които ше кажат не ти стиска да заколиш човек ще кажа пробвайте ме, може пък да греша :winky:
А за тези които си викат ти голем бияч се извъди, ако другия се окаце много едър просто в жабката ми е тефтера и му драсвам номера на листче, за нощно посещение на автомобила в почивните ми дни.
Призовавам за агресия в случаите когато се изисква защото безнаказаността води до това което се случва в момента и същевременно призовавам и за коректност на пътя за да не се стига до ексцесии.
Незнам дали се изразих правилно, но се надявам да сте ме разбрали какво исках да кажа.

П.С. По принцип съм изклщчително миролщбив човек, но българската налост понякога ме изкарва от кожа. Случи от типа да те засекат и да те напсуват затова!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 18 Апр 2008, 21:40

прав си колега .... ако си спрат да се разберат вс ок ама ако не правят за бой...ама тва с ве4ерното при4акване малко кофти ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Апр 2008, 21:48

cherepa83 написа:прав си колега .... ако си спрат да се разберат вс ок ама ако не правят за бой...ама тва с ве4ерното при4акване малко кофти ...

Череп тука са злопаметни ве. Тряя има отмъщение, няма оправия инъче :mhihi: .
А най-добре -> Не е нужно да се ядосваме на простотията на околните. Кат те засече някой БЕЗ да те одраска или блъсне, напсувай си го, пусни си Радио1 с някой симфония цигулкова и си мачкай гаджето до тебе по Ци...те да ти мине тва е ;)
Па ко земе да бяга праиш кат Димо и си удовлетворен духовно
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата