ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН за ВАНОС

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН за ВАНОС

Мнение от justboy » 17 Апр 2008, 21:29

Интересува ме кое е най-доброто място в България за поставяне на въпросното устройство готов съм да утида стига да знам, че ще ми предложат най-доброто;-)
Чувал съм за Плевен и Бургас, но само някакви слухове. Ако някой може да каже за нещо пробвано тествано и проверено нека сподели и координати на самият сервиз.
Благодаря предварително! ;-)
Последна промяна justboy на 18 Апр 2008, 18:29, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 18 Апр 2008, 7:15

Аз си мисля че ако самия двигател няма не може да се слага допълнително ама може и да бъркам! :mhihi:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 18 Апр 2008, 8:11

Какво ако няма?
Аз говоря за газов инжекцион.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 18 Апр 2008, 10:58

justboy написа:Какво ако няма?
Аз говоря за газов инжекцион.

"ГИ"(Газов Инжекционн) Извинявай ама не съм врачка да фърлям на боб за да знам кво значи ГИ ако го смениш по може и някой да ти отговори ама с тия ги-та. Аз разбрах че Ванос ти требе! :mhihi:
Смени заглавието!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 18 Апр 2008, 16:24

колега защо ти е газов инжикцион :?: аз знам 3 коли с ГИ та все проблеми им създават първо доста скъпо удоволствие второ няма къде да ти го монтират качествино трето кола с ГИ гори повече от същата кола с обикновена плочка :?: ГИ зе слага на на колите с пластмасови колектори защото не "пука"скоро докараха Фиат Браво от Италия с ГИ и градско 18 на 100 и на газаджий го карахме и ние го въртяхме ама ефект няма :idea:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 18 Апр 2008, 16:41

Ами ваноса не е ли с пластмасови колектори ? Иначе нещата, които казваш напълно противоречат с всичко, което съм чувал. Ама може имайки в предвид, че преки впечетления нямам.
Ако ваноса става с обикновенна плочка съм далеч от мисълта да дам 1000 лева отгоре за да е с инжекцион. Иначе майстор имам перфектен за газов инжекцион. И досега не съм чувал оплаквания. Обаче и не смятам, че е най-добрия в БГ затова ме интересува кой е най-добрия сервиз за поставяне.
Ще съм благодарен ако някой сподели.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 18 Апр 2008, 17:33

justboy написа:Ами ваноса не е ли с пластмасови колектори ? Иначе нещата, които казваш напълно противоречат с всичко, което съм чувал. Ама може имайки в предвид, че преки впечетления нямам.
Ако ваноса става с обикновенна плочка съм далеч от мисълта да дам 1000 лева отгоре за да е с инжекцион. Иначе майстор имам перфектен за газов инжекцион. И досега не съм чувал оплаквания. Обаче и не смятам, че е най-добрия в БГ затова ме интересува кой е най-добрия сервиз за поставяне.
аааааааа щом е с пластмасови колектори газов инжекцион ще трябва а за майстор незнам че от 2002г само дизел карам и не съм се интересувал :uups:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 18 Апр 2008, 18:28

Случва се :-) Е никои ли няма газов инжекцион?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 18 Апр 2008, 19:02

kumo82 написа:
justboy написа:Ами ваноса не е ли с пластмасови колектори ? Иначе нещата, които казваш напълно противоречат с всичко, което съм чувал. Ама може имайки в предвид, че преки впечетления нямам.
аааааааа щом е с пластмасови колектори газов инжекцион ще трябва а за майстор незнам че от 2002г само дизел карам и не съм се интересувал :uups:
Абе колеги за какви ваноси ми говорите за какви инжекциони??? Дали е с ванос или не няма никакво значение. Щом е М50-М52 си трябва ГИ И не ми говорете глупости че горяло колкото обикновенната газ. Кажете че ви се види скъпо но не говорете глупости. БМВ не понася добре газ и ако ще се слага то поне да е ГИ Втора година карам с ГИ НЯМАМ повтярям НЯМАМ никакви забележки относно горене потдръжка и каквото и да било. Единственният проблем който ми създава е че пак трябва да се зарежда. :mhihi: :mhihi: Колата си гори почти толкова колкото и на бензин и всички други приказки са долни инсинуации :mhihi: :mhihi:
На колегата който пусна темата ще кажа само да не го мисли много и да слага. Ще се роди ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Апр 2008, 20:13

един глас за плевенския фобус :mhihi:
Изображение

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 18 Апр 2008, 21:03

Благодаря ви! Явно вторник като я взема сряда утива при моя човек да и го слага, газовия инжекцион имам в предвид. Досега няма оплакали се от него и много мой човек да се надяваме, че всичко ще е наред ;-)

Потребител
Аватар

Мнение от KENEDY » 19 Апр 2008, 7:32

сподели после как е и колко пари ти излезна и ако си от софия кажи каде се намира твоя човек да слагам и аз.

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 19 Апр 2008, 17:24

Ами от Добрич съм. И моя човек се познава с някав от Бургас, който е официален вносител на известна марка(ще попитам коя) газови инсталации за автомобили. И като има въпроси проблеми се обръща към него. Иначе аз до петък.. би трябвало да съм го сложил и ще споделя мнение.

Потребител
Аватар

Мнение от E34 FAN » 19 Апр 2008, 23:21

Слагай смело колега....ГИ е идеалния вариант за М50 на газ... Аз карам вече доста километри с ГИ на М50Б25 и ми е меко казано перфектно...Разход градско 14.5-15/100л а иззвънградско под 10/100л при средно каране 140-160км. Слагай и успех..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 20 Апр 2008, 22:36

Що ти трябва да ходиш до Бургас? Ела във Варна. Моя ГИ е ланди-ренцо. Слагах го при Слави до новия хлебозавод. Точно на гърба на Терапията. Сервизът е представител на ланди-ренцо. Не знам сега какви са му цените. Моя ГИ е от 3 години. Гори почти като на бензин. Леко е по-муден, но все пак е от по-старите инжекциони. Успех.

Следваща

Назад към E34