Роднини и съседи идиоти!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Идеята на капсулката беше за нещо, което гърми силно без да нанася щети, а само да ги сплаши.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- t060
- ентусиаст
-
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
е аз съм скромен - мяткам телефона си или чехлите по нежелани дразнители рано сутрин. Я уцеля, я не ама има ефект 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Кръстника-към 120 кила
, като му се допиеше и често идваше вкъщи и се е случвало нашите да не искат да го пуснат, понеже му знаят табиетите, особено среднощните запои. Обаче човека му беше хванал цаката-обляга се на звънеца и си седи така по 5 мин. докато не отвори баща ми

Никой не мое ма връне на селу!
Какво говорите бре хора искате ли да знаете какво е истински кошмар а? Апартамента в който живеех преди (майка ми и баща ми все още живеят там) е срещу детска градина !!! Спиш до 7 сутринта. Около 7 се почва:
- Мамо мааа не искам при госпожатааа!!!! уаааааа!!!!
- Айде бе, [някво си име] бе мойто дете нали се разбрахме снощи моля ти се сега.
(Бащата в тоя момент се изнервя, че закъснява и няма да може да пие кафе преди работата и почва да бибитка)
- Ма не ща вееееееееее!!!!
- Бе детенце! Ще те нашамаря най-накрая!
(Плес)
(Бииииип)
Това е сутринта ... как да е ако си си легнал на време - ставаш правиш си кафе и гледаш да си оправиш деня, ако пък си си легнал скоро (да речем в 5), има шанс да не успеят да те събудят - но пак не е добро начало на седмицата, защото неминуемо когато и да станеш - главата ще боли зверски.
Да речем обаче, че работиш и нощни смени (както аз до скоро) - около 9 часа тамън се прибираш, взимаш душ и се приготваш блаженно да се излегнеш. Обаче ... точно в тоя момент се пускат на воля под прозореца десетки обезумели изроди и се почва....:
- САААМОЛЕТ!!!! НООМЕР 5!!! ДААВАЙ ГАЗ!!!! ЗААА БУУУУРГАСССССС!!!!
(Някое пада и си удря нещо)
- Уаааааа, ма госпожо Миленчо ме бутна!!!! Ама той такова нарочно уааааа!!!!
(Плес)
Около 12-1 ги прибират хранят ги ... лягаш да спиш, защото после и те лягат
Това е шанса!!! Обаче около 4 ги дигат ... Следва пак - или ги пускат на воля да безумстват и да се чупят едно друго или ... музикални занятия. Имат учителка надарена с много много много силен глас, може да свири на акордеон - те реват, оная ги подстрекава. Добре, че е студено още та не ги държат по толкова време, но края на месеца и малкото спокойствие ще се изпари ... това е от Южната страна на блока. От северната има 2 кръчми. Те се грижат да не може да заспиш преди 1 през нощта. Изкуфели съседи не ми липсват. Веднъж набих един, защото в Неделя се слушаше здраво чалгия от 8 сутринта ... НЕДЕЛЯ МАМКА МУ! Само му звъннах на вратата тропнах го 2 пъти. Не му казах защо. Той сигурно и още не знае ...
Сега ще решите, че мразя децата - нямам нищо против децата, даже напоследък се разбирам с тях - хващам им цаката така да се каже. Стига да не са ми под прозореца - децата са ОК! Ще решите, че не харесвам кръчмите. Харесвам ги и дори ги посещавам с повод и без повод - винаги с удоволствие. Проблем ми е обаче, когато в средата на седмицата компания квартални айдуци са решили да си направят каубойска среща посред нощ точно под прозореца ми. Също не ми харесва, че по някога в хола странно мирише на риба, пържени картофки ... общо взето не трябва да мърдам от нас, та да науча какво им е обедното меню ... Иначе харесвам кръчмите. Даже малките - тия тенекиените, кварталните - те имат един особен чар, обикновенно менюто съдържа "Ариана" за стотинки и едно две ястия които готвят сносно (добро решение за пред заплата примерно).
В заключение ще кажа една мисъл, която чух от баба ми, тя е стара и простовата жена, без образование, за сметка на това е завидно духовита и оправна (86 прави тая година - жива и здрава да ми е!). Та въпросното бабе, обикновенно като му заразправям такива неща ме поглежда едно такова и вика:
-- Абе не знам как требе да е, ма така не е ...
- Айде бе, [някво си име] бе мойто дете нали се разбрахме снощи моля ти се сега.
(Бащата в тоя момент се изнервя, че закъснява и няма да може да пие кафе преди работата и почва да бибитка)
(Плес)
(Бииииип)
Това е сутринта ... как да е ако си си легнал на време - ставаш правиш си кафе и гледаш да си оправиш деня, ако пък си си легнал скоро (да речем в 5), има шанс да не успеят да те събудят - но пак не е добро начало на седмицата, защото неминуемо когато и да станеш - главата ще боли зверски.
Да речем обаче, че работиш и нощни смени (както аз до скоро) - около 9 часа тамън се прибираш, взимаш душ и се приготваш блаженно да се излегнеш. Обаче ... точно в тоя момент се пускат на воля под прозореца десетки обезумели изроди и се почва....:
- САААМОЛЕТ!!!! НООМЕР 5!!! ДААВАЙ ГАЗ!!!! ЗААА БУУУУРГАСССССС!!!!
(Някое пада и си удря нещо)
- Уаааааа, ма госпожо Миленчо ме бутна!!!! Ама той такова нарочно уааааа!!!!
(Плес)
Около 12-1 ги прибират хранят ги ... лягаш да спиш, защото после и те лягат

Сега ще решите, че мразя децата - нямам нищо против децата, даже напоследък се разбирам с тях - хващам им цаката така да се каже. Стига да не са ми под прозореца - децата са ОК! Ще решите, че не харесвам кръчмите. Харесвам ги и дори ги посещавам с повод и без повод - винаги с удоволствие. Проблем ми е обаче, когато в средата на седмицата компания квартални айдуци са решили да си направят каубойска среща посред нощ точно под прозореца ми. Също не ми харесва, че по някога в хола странно мирише на риба, пържени картофки ... общо взето не трябва да мърдам от нас, та да науча какво им е обедното меню ... Иначе харесвам кръчмите. Даже малките - тия тенекиените, кварталните - те имат един особен чар, обикновенно менюто съдържа "Ариана" за стотинки и едно две ястия които готвят сносно (добро решение за пред заплата примерно).
В заключение ще кажа една мисъл, която чух от баба ми, тя е стара и простовата жена, без образование, за сметка на това е завидно духовита и оправна (86 прави тая година - жива и здрава да ми е!). Та въпросното бабе, обикновенно като му заразправям такива неща ме поглежда едно такова и вика:
-- Абе не знам как требе да е, ма така не е ...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
saarak написа:Около 7 се почва:
(Плес)
(Бииииип)
...
Аз заради това се пребирам към 8

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- t060
- ентусиаст
-
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Има пък един тука дето баца цяла седмица без събота и неделя. В събота и неделя си реже дърва на един цирколяр .... ама да не ти приказвам. Спиш си ти хубаво и сънуваш и по едно време црррррррррржжжжжжжжжжжжж .... Направо ти казвам ако го видя пеша на улицата нема се замисля дали да не го кача на капака ...

M - The most powerful letter in the world
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3