Пълна промяна - Final Edition
Модератор: bum_bum
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е какво се чудите ,да не му е първата "пълна промяна"?
Няма да е и последната,човека е фен на Е36 и това му е хобито
Няма да е и последната,човека е фен на Е36 и това му е хобито

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Re: ре
SkyWalker написа:Без да разкривам подробности искам да подчертая, че избора на двигател, както и годината на производство са много стриктно подбрани
Нещо не мога да разбера ,некви мистерий ли си открил в тая М43-ка,какво ли

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
SkyWalker написа:Без да разкривам подробности искам да подчертая, че избора на двигател, както и годината на производство са много стриктно подбрани

Лудите по мощност да изчакат учените в Йейл да усъвършенстват технологията за пълно изгаряне на бензина и да слагат тогава колкото коне искат в техните.
Евала на всички които поддържат както трябва колите си

П.С. The way a man treats himself is the way he treats his car!
От тогава русото не е на мода.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
t060 написа:SkyWalker написа:Без да разкривам подробности искам да подчертая, че избора на двигател, както и годината на производство са много стриктно подбрани
Най-сетне един човек да си прави колата за да му е кеф да си я кара, а не да налива пари за ракета носител. SkyWalker продължавай само така! Колата RULzzz!
Лудите по мощност да изчакат учените в Йейл да усъвършенстват технологията за пълно изгаряне на бензина и да слагат тогава колкото коне искат в техните.
Евала на всички които поддържат както трябва колите си![]()
според мен поддържането на колата, не е да наливаш пари в смяната на "тунинг" части, ако искаш колата ти да изглежда като М-пакет, купуваш си такава, защо трябва после да наливаш пари да купуваш отделно частите, да ги сменяш и всяка смяна да става от теб, а не да е правена в БМВ завода примерно? това не го разбирам аз?
ако искаш хубава кола или си взимаш М3 или си купуваш кола М-пакет, ако искаш да изглежда по различен начин, набиваш пари, ама според мен в 316-ка да налееш толкова пари е безумие, но всеки си има мнение, просто исках да подчертая че добре поддържаната кола и колата в която набиваш пари за "тунинг" части има голяма разлика. Успех

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
re
Благодаря и на доброжелателите и на "доброжелателите". Тази е на финала, така, че явно всички заинтересовани (в това число и аз
) ще почакаме малко 

///M Club Member
dr-who написа:t060 написа:SkyWalker написа:Без да разкривам подробности искам да подчертая, че избора на двигател, както и годината на производство са много стриктно подбрани
Най-сетне един човек да си прави колата за да му е кеф да си я кара, а не да налива пари за ракета носител. SkyWalker продължавай само така! Колата RULzzz!
според мен поддържането на колата, не е да наливаш пари в смяната на "тунинг" части, ако искаш колата ти да изглежда като М-пакет, купуваш си такава, защо трябва после да наливаш пари да купуваш отделно частите, да ги сменяш и всяка смяна да става от теб, а не да е правена в БМВ завода примерно? това не го разбирам аз?
ако искаш хубава кола или си взимаш М3 или си купуваш кола М-пакет, ако искаш да изглежда по различен начин, набиваш пари, ама според мен в 316-ка да налееш толкова пари е безумие, но всеки си има мнение, просто исках да подчертая че добре поддържаната кола и колата в която набиваш пари за "тунинг" части има голяма разлика. Успех
Е затова нема да го разбереш.Колите които съм имал единствено като екстра съм гледал климатика.Отам насетне всичко което направиш по колата сам ти носи душевна наслада.Ако си я вземеш готова някак си омръзва бързо.Повечето във форума сме такива,нищо ,че всяка доработка ни струва по-скъпо от колкото да си я вземеш готова.Имам приятел който си взе колата с абсолютно сите екстри,оказа се по вина ,че е правена за Хамерика а я купи от Италия,но това е друга тема.И веднъж ми каза ,че ми завижда като гледа как си чепкам по-колата а той нямало какво да прави.

GVT написа:dr-who написа:t060 написа:SkyWalker написа:Без да разкривам подробности искам да подчертая, че избора на двигател, както и годината на производство са много стриктно подбрани
Е затова нема да го разбереш.Колите които съм имал единствено като екстра съм гледал климатика.Отам насетне всичко което направиш по колата сам ти носи душевна наслада.Ако си я вземеш готова някак си омръзва бързо.Повечето във форума сме такива,нищо ,че всяка доработка ни струва по-скъпо от колкото да си я вземеш готова.Имам приятел който си взе колата с абсолютно сите екстри,оказа се по вина ,че е правена за Хамерика а я купи от Италия,но това е друга тема.И веднъж ми каза ,че ми завижда като гледа как си чепкам по-колата а той нямало какво да прави.

///M Club Member