Интересно откритие за свеж въздух в колата без шпрейове

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 316 M43 E36
Мечтае да кара: хиляди хора да изтръпват :)

Интересно откритие за свеж въздух в колата без шпрейове

Мнение от Rambolet » 10 Апр 2008, 8:26

Наскоро видях нещо, което един приятел си бе сложил в колата. В реакция с вода за голяма изненада правеше въздуха в колата доста по-приятен (като се сетя че скоро идва лято и направоо...). Един приятел си го бе купил от сайта, само че не го споменавам да не правя реклама. На мен лично ми хареса много, на всичкото отгоре било вечно!?! Ако някой се интересува от тва нещо да ми пише л.с. и ще изпортя за кво става дума, а не съм си и мислел че има таквиз джаджи. Пиша, защото знаете какво ни е на всички лятото докато задуха хубаво климатика в купето... 10 мин жега и ... смрад ;) а тва нещо мисля сега и аз да си го взема, видях че не е никак скъпаж, иначе и да си проветрявам и да си пръскам все е греда...

Потребител
Аватар

Какво е това?

Мнение от Nikiii » 14 Апр 2008, 16:57

Какво е това, за6тото е много неприатно с тези миризми по колите?

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Апр 2008, 18:00

двамата ако не са с едно и също ip епа на :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Апр 2008, 14:47

Мда, с едно и също са... Ама той и Асен е писал от това ай пи, така че не е проблем дотук. Ако ще казваш нещо полезно за миризмите, казвай. Ако ще си правиш скрита реклама, не сме толкова заблудени ;)
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: 316 M43 E36
Мечтае да кара: хиляди хора да изтръпват :)

лоша миризма и анти смрад

Мнение от Rambolet » 18 Апр 2008, 12:51

за Ай-Пи-то дори не сте проверили, аз просто пускам нещо интересно, защото наистина ми харесва, а не мога да преброя и 2ма души, които да знаят за това, никой май не го рекламира, дори банери не съм виждал, а мен лично ме изкефи, защото е вечно. Пълня климатика почти всяко лято, пръснал съм доста по елхички, шпрейчета, и т.н., но сега определено ми е по-добре, защото вече и аз си взех. Който има проблем търси решение, ама като няма нито една тема как да се оправи тва? Умния се учи от грешките на другите, а цифра пране на седалките примерно, а и ароматизатори е някси... неудобно понякога., особено след като аз лично се потя цифра като е 36 навън и не знам си колко градуса в колата като я напече, а и като возя още 2-3 души... ако наистина си правех реклама бих си платил като пич ако аз бях дистрибутор или не знам си кво там, щото знаех, че после щеше да има бая жънене и за тва се чудя що тез само един сайт имат и тва е, земат си пуснат барем брошури нещо, щото са готини.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 18 Апр 2008, 13:48

Е кажи кво е тва де? От тва дето си писал разбрах само, че има нещо дето ти обезмирисва колата, дай повече инфо :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: лоша миризма и анти смрад

Мнение от Leon » 18 Апр 2008, 14:48

Rambolet написа:за Ай-Пи-то дори не сте проверили, аз просто пускам нещо интересно, защото наистина ми харесва, а не мога да преброя и 2ма души, които да знаят за това, никой май не го рекламира, дори банери не съм виждал, а мен лично ме изкефи, защото е вечно.

Щом пиша, значи съм проверил ;) А ти го рекламираш в момента и то по доста прозрачен начин. Ако нямаше користна подбуда, просто щеше да го напишеш и да споделиш лично впечатление. КАкто си го пуснал си е чиста скрита реклама. Дано бъркам, но не мисля...

Rambolet написа:Пълня климатика почти всяко лято, пръснал съм доста по елхички, шпрейчета, и т.н., но сега определено ми е по-добре, защото вече и аз си взех. Който има проблем търси решение, ама като няма нито една тема как да се оправи тва? Умния се учи от грешките на другите, а цифра пране на седалките примерно, а и ароматизатори е някси... неудобно понякога., особено след като аз лично се потя цифра като е 36 навън и не знам си колко градуса в колата като я напече, а и като возя още 2-3 души... ако наистина си правех реклама бих си платил като пич ако аз бях дистрибутор или не знам си кво там, щото знаех, че после щеше да има бая жънене и за тва се чудя що тез само един сайт имат и тва е, земат си пуснат барем брошури нещо, щото са готини.

Ми... щом не си дистрибутор, какъв е проблема да споделиш как си решил този проблем? Тик многократно сме писали с какъв препарат си мажем кожения салон, запушваме течове в радиатора и какво ли не. И никой нищо не казва. Но ако продаваш на лс съответния препара, каквото мисля,че правиш, не ти прави чест. Едва ли е по-евтин от 20-те лв за платена обява, да не говорим,ч е би продал десетки броя повече отколкото на лс. Аз също бих си купил.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 20 Апр 2008, 20:23

И аз бих си купил ама така като гледам няма да стане май :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 28 Апр 2008, 1:05

е тъкмо се зарадвах и то....

Назад към Сервизно обслужване на БМВ