СБИРКИТЕ НА ЕКО-ЗАБРАНЕНИ
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: ..
bavareca_86 написа:тука мисля 4е си в грешка,както каза сам това е 4асна собственост и те решават кой да допуснат и кой неSKISA написа:по принцип полицията нищо не може да каже на никой ако сме си паркирали правилно и не правим дивотии.бензиностанцията е обществено място-нищо ,че е частна собственост и всеки може да влезе ,да си изпие сока или бирата и ако не прави простотии да не може никой да го закача.отделно от това полицая като дойде кво ше ме пита-ти от клуба ли си !?!? ми от квото си искам съм!!
де фактодруг е въпроса ,че е тъпо да се натрапваме като не ни искат. а и все ше се намери някой да се отцепи и да станат разправии. най-доброто решение е да се опита другаде-стига да се стигне до консенсус...
тука мисля,че грешиш! това е обществен ....магазин да го кажем! всеки в работното му време има право да влезе и да го ползва...! не може да ти каже-тебе не те харесвам-няма да ти продавам!!! можеш да изревеш в разните там организации на потребителите и ще има ядове. никой не би трябвало по закон да ти откаже да те обслужи или да те изгони ако не правиш нещо незаконно! в къщата му като частна собственост не може да влезеш ,но в магазина му -може. но естествено опира въпроса до проявите ,които ще се получат като се пуши около колонките и запушването на минаването...
bavareca_86 написа:тука мисля 4е си в грешка,както каза сам това е 4асна собственост и те решават кой да допуснат и кой неSKISA написа:по принцип полицията нищо не може да каже на никой ако сме си паркирали правилно и не правим дивотии.бензиностанцията е обществено място-нищо ,че е частна собственост и всеки може да влезе ,да си изпие сока или бирата и ако не прави простотии да не може никой да го закача.отделно от това полицая като дойде кво ше ме пита-ти от клуба ли си !?!? ми от квото си искам съм!!
де фактодруг е въпроса ,че е тъпо да се натрапваме като не ни искат. а и все ше се намери някой да се отцепи и да станат разправии. най-доброто решение е да се опита другаде-стига да се стигне до консенсус...
Ми тогава да направят едно КПП и да упражняват строг контрол и те така

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Частна собственост е.
Освен това не знам как е точно с ЕКО, но повечето вериги бензиностанции дават специални отстъпки за полицията и дарения, най - често в пари и бензини. Така че според мен как ще се развият нещата е ясен казус.
Вие си решавате, но на ваше място аз бих търсил за сбирките небензиностанция.
Даже и да не съм прав за истинската причина да ви изгонят, като се съберат много хора на едно място винаги може да възникнат проблеми.
Освен това не знам как е точно с ЕКО, но повечето вериги бензиностанции дават специални отстъпки за полицията и дарения, най - често в пари и бензини. Така че според мен как ще се развият нещата е ясен казус.
Вие си решавате, но на ваше място аз бих търсил за сбирките небензиностанция.
Даже и да не съм прав за истинската причина да ви изгонят, като се съберат много хора на едно място винаги може да възникнат проблеми.
- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Това което го казва SKISA е точно така. Няма как да ти забранят достъпа, защото попадат в графата дискриминация, която е в разрив със законодателството. Най-много куките могат да накарат някой да си премести колата и да му съставят акт за нарушението.Дотук от изписаното по темата, оставам с впечатление,че ЕКО просто си търсят начин как да разкарат сбирката. Цигарите са само претекст. Всеки,който си сипва бензин и говори по телефона си е също толкова опасен, колкото и човек с цигара.
Защо не се поставите на тяхно място? Ако вие имата бензиностанция и ви се сабират група от 50+ човека всеки четвъртък и ви блокират бензиностанцията и някои от тях пушат около колонките и си мислят , че са на панаир там , какво щяхте да направите? Наистина не го правят всички това , но те няма как да изгонят само тези , които го правят това и затова гонят всички. Все пак преди всичко трябва да сме разбрани хора и да не нахалстваме. Достатъчно забележки бяха направени от ръководството на "ЕКО" и съответно достатъчно компромиси до сега , но вече явно са го репшили твърдо.
BlackAdder написа:Това което го казва SKISA е точно така. Няма как да ти забранят достъпа, защото попадат в графата дискриминация, която е в разрив със законодателството. Най-много куките могат да накарат някой да си премести колата и да му съставят акт за нарушението.Дотук от изписаното по темата, оставам с впечатление,че ЕКО просто си търсят начин как да разкарат сбирката. Цигарите са само претекст. Всеки,който си сипва бензин и говори по телефона си е също толкова опасен, колкото и човек с цигара.
Човек, това да не ти са щатите? Ако си там естествено, че можеш да ги скъсаш от съдилища, обаче тука закони нема..Номера, е че те могат да те направят на 5ст, след което "Запалката" да каже, че сам си си трошил главата в асфалта, както и си паднал по стълбите в районното и куп други къръщини са ти се случили в 24 часовия ти престой за обида на униформен, а иначе полицаите са изпълнявали стриктно служебния си дълг и не са превишили правата си...доста е сурово положението

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
BlackAdder написа:Това което го казва SKISA е точно така. Няма как да ти забранят достъпа, защото попадат в графата дискриминация, която е в разрив със законодателството. Най-много куките могат да накарат някой да си премести колата и да му съставят акт за нарушението.Дотук от изписаното по темата, оставам с впечатление,че ЕКО просто си търсят начин как да разкарат сбирката. Цигарите са само претекст. Всеки,който си сипва бензин и говори по телефона си е също толкова опасен, колкото и човек с цигара.
Да вметна нещо. Първо едно е къща, друго магазин. И двете са частна собственост, но второто е с обществена цел - продават се стоки и т.н. Тук има един друг момент - могат да си те изгонят като стой та гледай. Не могат да ти забранят да използваш бензиностанцията, освен АКО НЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВАШ ДРУГИТЕ КЛИЕНТИ ДА Я ПОЛЗВАТ!!! Бензиностанцията и кафето към нея са 2 различни неща. Докато в кафето можеш да висиш цял ден и да жулиш бири, то самата бензиностанция (колонките за бензин) са място с цел зареждане на горива, а не "лаф моабет". Демек седнете ли пред колите да си лафите, паркирайки ги, че другите не да не могат да стигат до колонките, но и това да е изключително осложнено (например някоя жена, която има място да мине, колкото за колата й, но просто не може да се справи), то тогава сте ВИЕ в нарушение и те имат пълното право да ви помолят да си тръгнете по един или друг начин. Бензиновата колонка и площта около нея е предназначена за зареждане на автомобила с гориво и неговото му обслужване като миене на стъкла, проверка на гуми, масло и т.н. След като не правиш това там, а си лафиш с някой и/или пушиш, то значи не използваш бензиностанцията по предназначението й!
Според мен има и един друг момент! Сега кой виновен, кой не - вече е късно. Дъжда мина, а ние вадиме чадърите - не става така тоя финт! И аз мисля, че просто не им изнася да се седи на бензиностанцията им. Бил съм няколко пъти и забелязвам, че консумацията не е кой знае колко голяма (поне в пътите, когато аз бях тук там някой пиеше бира), докато в няколкото колонки близки до НДК беше невъзможно да се зареди! И аз да бях и на мен щеше да ми е писнало, защото бензиностанциите правят пари от бенз, а не от бира! На мениджъра им му дреме на махалото, че това значи нещо за нас и че е традиция.
Но мислейки за ново място, моля обмислете и следния момент. Все си мисля, че трябва да е на място, където първо има светлина, тъй като е глупаво като стане 22 часа и да светкаме фарове, та да се видиме, а и е добре да е на закрито - все пак лятото е едно, ама "сняг навън като забръска, що ще чиниш ти зимъска"

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
SKISA написа:bavareca_86 написа:тука мисля 4е си в грешка,както каза сам това е 4асна собственост и те решават кой да допуснат и кой неSKISA написа:по принцип полицията нищо не може да каже на никой ако сме си паркирали правилно и не правим дивотии.бензиностанцията е обществено място-нищо ,че е частна собственост и всеки може да влезе ,да си изпие сока или бирата и ако не прави простотии да не може никой да го закача.отделно от това полицая като дойде кво ше ме пита-ти от клуба ли си !?!? ми от квото си искам съм!!
тука мисля,че грешиш! това е обществен ....магазин да го кажем! всеки в работното му време има право да влезе и да го ползва...! не може да ти каже-тебе не те харесвам-няма да ти продавам!!! можеш да изревеш в разните там организации на потребителите и ще има ядове. никой не би трябвало по закон да ти откаже да те обслужи или да те изгони ако не правиш нещо незаконно! в къщата му като частна собственост не може да влезеш ,но в магазина му -може. но естествено опира въпроса до проявите ,които ще се получат като се пуши около колонките и запушването на минаването...
зна4и обществено е-така е,да ама след като им саздаваме проблеми по един или друг на4ин имат право да изискат да не присъстваме там,да го погледнем по друг на4ин,преди време работех в магазин за хранителни стоки като охрана,даден клиент който саздава проблеми или прави нещо нередно не го допускахме в магазина,така е и при тях

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе няма смисъл да спорите, всеки иска Еко, но ///sasho е прав - защо трябва да се натрапваме. Докато има хора, които не могат да спазват две прости правила ще си имаме проблеми с тях и няма да сме желани. Или ако почнем да го раздаваме по-кротко, това ще бъде за известно време и после пак ще си бъде по старо му. Сгафили сме, трябва да поемеме отговорността и това е. Не мисля, че става въпрос дали имат правото да ни изгонят, а дали е добре да продължаваме да нахалстваме, след като човека най-учтиво ни помоли да спрем да се събираме там. И мисля, че след селяниите, които ставаха там си е прав. Не знам защо още го обсъждате..
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Защо да се натрапваме? Ако не се създават проблеми, ЕКО не могат да ни кажат нищо.
А ако имат проблем, не сме БМВ клуб България, а група приятели
А тва за 50те човека в четвъртък-къв е проблема; ако няма зулуми ЕКО ще са доволно, защото сигурно заведението на бензиностанцията прави повече оборот в четвъртък, отколкото за цяла седмица.
А ако имат проблем, не сме БМВ клуб България, а група приятели

А тва за 50те човека в четвъртък-къв е проблема; ако няма зулуми ЕКО ще са доволно, защото сигурно заведението на бензиностанцията прави повече оборот в четвъртък, отколкото за цяла седмица.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Това е проблема - няма да мине много време докато някой запали цигара, спре на колонката или влезе / излезе с вратите.BMWPetar написа:Защо да се натрапваме? Ако не се създават проблеми, ЕКО не могат да ни кажат нищо.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
kowalski написа:..днес минах през екото (с черната Е32ка)... имаше 10тина БМВта .... но аз не си намерих място и избягах... панически. тъй като чак сега чета темата трябваше и покрай левски да спра защото минах покрай него но не бях в час... но следващия път, здраве да е![]()
не го видях като идея за паркинга до Кемпински.... където е сниман и небезизвстния клип на НЕЛИНА - ЧЕЙНДЖ (БЯЛ МЕРЦЕДЕС).. но аз предлагам да почерним района с баварки. защото си е на центрото ... има некви завдения + магазинчета
друга идея е някоя последна спирка на градски транспорт.... въпреки че пак не е на оферта защото в 21:00 още го има......
Омв-то след тунела на люлин и тва с макдоналдса на бояна също са добри идеи за които симпатизирам..![]()
до левски също е добре, но пешаците са ташаци
около александър невски, или пред паметника на ЛЕВСКИ .... и преди да изпищите от паветата, мисля че идеята е да се повидим а не да се правим на кой е по по най ...
а, да и отново .... паркинга на билла-та на симеон..... там е полу-централно и е доволно.......
също така и смата пиротска - при пожарната, улицта свършва и има място за бая коли но завдения - йок...
хахаха и е до 3то районно демек 100% няма да дойде кука.... защотот там само атомна бомба не съм взривявал още

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
коля а сещаш ли до пожарната за "АЙДЕ СТИГА БЕЕЕЕ" крясъка от парка
когато в 11 вечерта ремонтирахме бибитки с WD-40

когато в 11 вечерта ремонтирахме бибитки с WD-40