въпрос за гуми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за гуми
колеги гледам че bmwfena продава гуми Тоио Проксес и се замислям дали да не ги взема
та искам да се допитам някой има ли наблюдения от марката,мисълта ми е дали са добри,как се държат на дъжд и т.н.
ако някой е карал такива гуми или има инфо за тях ще съм благодарен да сподели.

та искам да се допитам някой има ли наблюдения от марката,мисълта ми е дали са добри,как се държат на дъжд и т.н.
ако някой е карал такива гуми или има инфо за тях ще съм благодарен да сподели.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Точно па тия дет пича ги продава,имаше един приятел на Волво 850, много са добри, голямо сцепление голямо чуду. Ако си ги вземеш мисля че ше си доста доволен.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Миналата пролет си купих нови TOYO PROXES CF1.
Доволен съм!Супер сцепление на сухо и мокро!Минимум аквапланинг.
Усилен страничен борд,което предполага по-добра устойчивост при завой.Пробег към 70 000 км в зависимост от карането.
Прави ми впечатление,че при по-хладно време,когато температурите паднат под 10 гр/C губят доброто си сцепление,характерно за горещото,лятно време.....:-)...е,то тогава си е за зимни гуми,така,че това не го казвам като недостатък,просто мое впечатление!
Аз лично съм доволен от TOYO!
Доволен съм!Супер сцепление на сухо и мокро!Минимум аквапланинг.
Усилен страничен борд,което предполага по-добра устойчивост при завой.Пробег към 70 000 км в зависимост от карането.
Прави ми впечатление,че при по-хладно време,когато температурите паднат под 10 гр/C губят доброто си сцепление,характерно за горещото,лятно време.....:-)...е,то тогава си е за зимни гуми,така,че това не го казвам като недостатък,просто мое впечатление!
Аз лично съм доволен от TOYO!
- booster_audio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5-series
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Бмв-то от 2005г. до момента е с такива летни гуми 205/60/15, мога да ти кажа че направо се лепи за пътя и на мокро и на сухо, наскоро преминаха през едно тестче .. на магистралата София - Благоевград със 200, 220 на отделни отсечки и няма мърдане
, няма да съжаляваш ни най-малко спред мене

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
явно се е получила известната максима петима петка не чакат!!!колега ако искаш имам един познат във вт дето се занимава с гуми и има същите модели но аз предпочетох 4-те дънлопа....мога да го видя и евнтуално да ви свържа при желание....
10 мнения
• Страница 1 от 1