Какво бижу видях в един магазин
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
emo_pld написа:Аз си казах , че ме кефи , ама просто изработката му не е качествена.

От тогава русото не е на мода.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
[quote="hemicharger"]Това кат "изчеластриш" някой в лицето и ще стане като рекламно лице на БМВ
[/quote

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: ..
bavareca_86 написа:тва много не ме кефи,а ин4е на карандила 3 като бях имаше един пи4 дето беше си направил за ланеца висулка с емблемата на БМВ и на мен ли4но много ми хареса и сега тарся да си зема такава,та ако някой знае нещо да казва
Аз имам такава висулка и си я взех от Златни пясъци преди 2 години 30 лв. синджир и висулка

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
синджир викаш((:BuKcu:)) написа:bavareca_86 написа:тва много не ме кефи,а ин4е на карандила 3 като бях имаше един пи4 дето беше си направил за ланеца висулка с емблемата на БМВ и на мен ли4но много ми хареса и сега тарся да си зема такава,та ако някой знае нещо да казва
Аз имам такава висулка и си я взех от Златни пясъци преди 2 години 30 лв. синджир и висулка

абе сега ако питаш мен висулката само ше е кам 200лв,да не казвам и пове4е,говорим за злато,не от казан4ето в банята

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
КРАЙ!!! Това ще ми е годежния пръстен

deyan-enchev написа:Майка му стара, ако бях мангал дося да съм си го зел
Не останаха.....

mitkovalkov написа:Това ми напомня за 90теобецата на Nike
или пък на тази със зайчето на Playboy

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
bavareca_86 написа:синджир викаш((:BuKcu:)) написа:bavareca_86 написа:тва много не ме кефи,а ин4е на карандила 3 като бях имаше един пи4 дето беше си направил за ланеца висулка с емблемата на БМВ и на мен ли4но много ми хареса и сега тарся да си зема такава,та ако някой знае нещо да казва
Аз имам такава висулка и си я взех от Златни пясъци преди 2 години 30 лв. синджир и висулка![]()
![]()
абе сега ако питаш мен висулката само ше е кам 200лв,да не казвам и пове4е,говорим за злато,не от казан4ето в банята
Абе мойто е менте...кви 200 лв., кви чудесии...с 200 лв ще се омъжа 20 пъти и ще разведа 40

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
((:BuKcu:)) написа:bavareca_86 написа:синджир викаш((:BuKcu:)) написа:bavareca_86 написа:тва много не ме кефи,а ин4е на карандила 3 като бях имаше един пи4 дето беше си направил за ланеца висулка с емблемата на БМВ и на мен ли4но много ми хареса и сега тарся да си зема такава,та ако някой знае нещо да казва
Аз имам такава висулка и си я взех от Златни пясъци преди 2 години 30 лв. синджир и висулка![]()
![]()
Абе мойто е менте...кви 200 лв., кви чудесии...с 200 лв ще се омъжа 20 пъти и ще разведа 40![]()
имам парите искаш ли да се омъжим

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2