Айде и аз в отбора...
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Направо останах без думи ...
Баси и уникалната машинка
Пожелавам ти много безаварийни километри и ... щях да пиша да те радва, ама тази машинка няма как да не радва
Сигурен съм че намръщен в тази кола не може да бъдеш
С нетърпение очаквам събора да и се наситя на живо
Shadow line ли е или само предните бъбреци си сменил ?

Shadow line ли е или само предните бъбреци си сменил ?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на мен ли така ми се струва или на първата снимка старите-жълтички светят по-силно от новите-синички... 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
.....все повече ми се струва ,че нема да си поръчам!
кофти номер! тва е проблема на поръчка по нета-нема пипане и пробане на стоката,докат не дойде...

кофти номер! тва е проблема на поръчка по нета-нема пипане и пробане на стоката,докат не дойде...
SKISA написа:.....все повече ми се струва ,че нема да си поръчам!![]()
Определено не бих ти ги препоръчал. Остава малък шанс да не са сложени както трябва, но се съмнявам.
В другите форуми аз съм първият, който пуска дневни снимки, сега ще паднат бая продажбите.
g-powerr написа:Честито! Невероятен екземпляр![]()
![]()
![]()
а за очичките съм страшно изденадан, че не се виждат през деня! не съм чувал за лош продукт на ПИАА по принцип. а твоите очички май са диодни, не ЦЦФЛ? имаш ли светлоотразително фолио зад тях?
Мерси, диодни се водят май... и съм супер разочарован в момента от тоя продукт на PIAA.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Ако имаш в предвид паркинг светлини е по следния начин: оставяш я на габарити и после с лоста за мигачи съответно за ляв или десен angel eyes , пускаш ляв или десен мигач. А ако искаш да светят и двата, без да пускаш мигач...Мисля, че така трябва да бъде