аналогов климатроник - проблем!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E36 318i '94

аналогов климатроник - проблем!

Мнение от tonypk » 16 Апр 2008, 1:53

Колеги здравейте,много добро и полезно форумче сте направили,но имам сериозен проблем с климатроника(с врътките) , като запаля колата лампичките на бутона на климатика , бутона на подгряване на задното стъкло и бутона на въртене на въздха свеетват и гаснат когато си поискат, а и климатика и другите работи на тоя панел не работят, само парното. Разглобих таблото и намерих една платка под запалката, която регулира (според мен) действията на горния панел. има ли възможност това да е от платката и откъде мога да си я купя, или да я отнеса на жичкаджия да я провери. Помагайте защото наистина се побърках.

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 16 Апр 2008, 9:28

bedich каза:

--------------------------------------------------------------------------------

Климатроника също е проблемен...Аз имах ядове с него,защото ми прекъсваше.Ту работи,ту спира.Решението е да се свали и да се прегледат платките.При мен беше от това,че при захранването някой си е играл и не е запоил като хората,друг приятел имаше проблем с кондензаторче.Един голям съвет.Ако ви се случи занесете платката при ел.техник,който сте сигурни,че ще си свърши работата,защото е много пипкава и много скъпа!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320i m50b20

Мнение от petertt » 16 Апр 2008, 9:51

При мен проблема беше подобен,при работещ двигател всички лампички светеха постоянно и нереагираха на натиск,парното работеше и процесора постоянно беше включен.Оказа се,че проблема идва точно от тази платка.Дадох я на жичкаджия и ми я оправиха.Сега всичко си е ОК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Апр 2008, 10:38

Е на моята още го няма този проблем но ако се случи ще го имам в предвид!
Блягодаря ви все пак...полезна е темата!

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318i

климата

Мнение от bili » 16 Апр 2008, 21:58

кондензаторчето смени, и проблема си ти разреши ;)

Потребител
Аватар
Кара: E36 318i '94

Мнение от tonypk » 17 Апр 2008, 0:32

petertt , мерси, и при мен не реагират и светат , ще я отнеса на някой да я погледне , че в Дару кар цената и е около 500 лв. Дано е някъв малък проблем :D

Назад към E36