Айде и аз в отбора...
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
absix написа:
Никаде не съм казал, че не ми харесва... ако исках икономия щях да си взема 118д
То ясно... едва ли някой очаква тая кола да дава 9/100 градско... с тия две турбини... нема начин да не фърчи яко и при малко газ... дет се вика - нека ти е зле :-P

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
що не каза ,че ти требва и на митница връзка-щех да ти помогна...!?!?
тва само диодите ли са или се сменя и друго!? а за Е60 има ли такъв пиниз,цена нещо,как да се достави...!?!?

тва само диодите ли са или се сменя и друго!? а за Е60 има ли такъв пиниз,цена нещо,как да се достави...!?!?
SKISA написа:що не каза ,че ти требва и на митница връзка-щех да ти помогна...!?!?
Тоя модел на снимките е за Е92/93, Е60 и Х5... цената е солена, около $350-360 с доставка, обаче казват, че това е най-доброто. Последна дума на технологията (LED) и се вижда супер и през деня.
Като мой човек мога да се опитам да те уредя, ако решиш.
ПП: Ти къде нямаш връзки, бре! Министерски съвет?

- SKISA
-
-
16 години на митница и нито един кариес...!!!
дебеличко е ,ма аз съм навит! давай да даваме и да поръчвам!
плаща ли верно некакво мито или мина метър!? на столична ли ти дойде или на аерогара!?
само диодите ли се сменят или е повече арматура!?

плаща ли верно некакво мито или мина метър!? на столична ли ти дойде или на аерогара!?
само диодите ли се сменят или е повече арматура!?
SKISA написа:16 години на митница и нито един кариес...!!!![]()
Столична, беше декларирано на $70, обаче се заядоха, дадох им "разписка", че изпращача ги е купил за $65 и ги пуснаха без мито

Само ги бодеш и заспиват! Най-трудното било да си вкараш ръката там в дупката... ще видиме довечера.
Ще пиша на моя човек в Тайван да го питам дали може да поръча още един чифт за теб и ще ти дам крайната цена с доставка до Столична

- SKISA
-
-
нема яд!баш на столична сме най-силни!па и на пощата! мойта дупка за ринговете е отгоре ,така че нема да бъркам у дупки!
- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
absix написа:Само едно нещо да добавя за разхода... като напълниш резервоара го пише това, ама като тръгнеш за всеки изминат километър, борда приспада 5 от тотал-а, ако отпуснеш крака малко![]()
![]()
Чудя се защо ти показва, че можеш да минеш 368км с пълен резервоар? На мен ми показва:

376 мили са към 605 километра...това разбира се е крайно оптимистична прогноза и в действителност с един резервоар минавам към 280 мили (450 км). Това е комбиниран пробег (градско + извънградско) и откакто я разработих все толкова си минава при нормално каране. Защо се получава такава разлика?
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Честита да ти е колата, мечта направо
Да си я караш със здраве и само хубави моменти
П.С С дядо Коледа сме се разбрали за нещо подобно, ама ми постави малко условия

П.С С дядо Коледа сме се разбрали за нещо подобно, ама ми постави малко условия