наказах един селски голфаджия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
И аз вчера имах допир с тъп селянин с голф 2. Та карам си аз по Тодор Александров посока люлин и преди тунела понеже двете ленти бяха с колона до сфетофара на Арена аз минавам по лявата лента,а този въпросния явно решил да ми се прави на ербап след като го задминах 2 сфетофара преди това като спрял. Аз сам към 5-та кола от сфетофара и има 1 място разстояние докато почне мантинелата дето разделя пътя и тоя тъпак беше зад мене и само и само за да мине пред мене излезе в насрешното и се вряза пред мене, а аз добре че го гледах в огледалото та не тръгнах оттам му нададох един як клаксон и започнах да му държа близка дистанция,а то боклук седи гледа ме в огледалото и ми припомпва спирачки от време на време. Викам чакай ся да видиш ти и както си се свижиме в лявата лента и задминавахме една кола както се освободи малко място, колкото да влезна набих рязко десен от 5-та - 3-та и рязко вляво пред него набих му за 1 секунда бесните спирачки докато му гледах изражението в огледалото а той така се беше опулил се едно видял майка си у наща палантерия
Така че колеги внимавайте със селските голфаджий !!!

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Acceleration написа: набих рязко десен от 5-та - 3-та и рязко вляво пред него набих му за 1 секунда бесните спирачки докато му гледах изражението в огледалото а той така се беше опулил се едно видял майка си у наща палантерия![]()
Бравооооо...
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- HagPyCaH_Tun
- Потребител
-
Смешно..
spens_82 написа:не та знам какжа кола кара6 но моита ги вдигнааз много се грижа за коли4ката си,винаги е в добро техни4еско састояние.а пък досега сум наказвал сеат-леон,сеат ибиза-от новите.су6то вув варна на светофара на ВОЕННИЯ МАГАЗИН -посока кам аспарухожия мост застанаха два джипа от ляво бе6е ХюНДАИ ОТ НОВИТЕ МОДЕЛИ ДУЛАГА ТА БАЗА а от дясно ФОЛКВАГЕН ТУАРЕГ.на старта ги изядях :1,2 бях на кола преднина но после ме друпнаха.после ФОЛКА много здраво на ХюНДАИ4ЕТО.така 4е имам много друпки сус УЖ ГОЛЕМИ БЕГА4КИ-а те накрая се оказват инвалидни коли4ки
![]()
.казвам истината
анаи големия срам преживах когато на ба4ках вув бургас.пробирах се кум варна и на свтофара на слун4ев бряг ме друпна.......ЕДНА ВОЛГА
тая волга бе6е бежава(цвят металик),сус гуми като на гаска
,4ерни стъкла навсякаде,аве един вид като американските онези големите на састезанията.та тругвам ,ве4е 6те мина 90км-гледам оня зад мен ми светка сус дулгите, пусна левия мига4 и се изтреля като ракета носител.а аз като гръмнат
Приятелю,мисля че вече ти казаха нещо за грамотното писане..относно 220км/ч с 316.. мисля че леко преувеличаваш. Незнам колко ти е нова колата,но наскоро доста хубаво дръпнах една 316ка 95-96ти набор..така че не е важно само каква е колата,важно е какъв шофьор седи зад волана.
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4