наказах един селски голфаджия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 11 Апр 2008, 18:53

raBpa написа:а мойта вектра удра прекъсвача на 186 :mhihi: :mhihi:

:lol: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 11 Апр 2008, 18:56

голфмен :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Жената да мърка

Мнение от Kurt Vagner » 12 Апр 2008, 20:51

Колегата май е писал темата след рождения си ден :mhihi: :mhihi: Нещо има доста грешки , явно е бил махмурлия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 16 Апр 2008, 10:42

И аз вчера имах допир с тъп селянин с голф 2. Та карам си аз по Тодор Александров посока люлин и преди тунела понеже двете ленти бяха с колона до сфетофара на Арена аз минавам по лявата лента,а този въпросния явно решил да ми се прави на ербап след като го задминах 2 сфетофара преди това като спрял. Аз сам към 5-та кола от сфетофара и има 1 място разстояние докато почне мантинелата дето разделя пътя и тоя тъпак беше зад мене и само и само за да мине пред мене излезе в насрешното и се вряза пред мене, а аз добре че го гледах в огледалото та не тръгнах оттам му нададох един як клаксон и започнах да му държа близка дистанция,а то боклук седи гледа ме в огледалото и ми припомпва спирачки от време на време. Викам чакай ся да видиш ти и както си се свижиме в лявата лента и задминавахме една кола както се освободи малко място, колкото да влезна набих рязко десен от 5-та - 3-та и рязко вляво пред него набих му за 1 секунда бесните спирачки докато му гледах изражението в огледалото а той така се беше опулил се едно видял майка си у наща палантерия :mhihi:
Така че колеги внимавайте със селските голфаджий !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 16 Апр 2008, 11:05

Acceleration написа: набих рязко десен от 5-та - 3-та и рязко вляво пред него набих му за 1 секунда бесните спирачки докато му гледах изражението в огледалото а той така се беше опулил се едно видял майка си у наща палантерия :mhihi:
Така че колеги внимавайте със селските голфаджий !!!

Бравооооо...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 16 Апр 2008, 16:56

браво колега :mhihi: ,така им се пада на селските голф-геиове :mhihi: :gay:
Изображение

Потребител
Аватар

Смешно..

Мнение от HagPyCaH_Tun » 16 Апр 2008, 20:44

spens_82 написа:не та знам какжа кола кара6 но моита ги вдигна 8) аз много се грижа за коли4ката си,винаги е в добро техни4еско састояние.а пък досега сум наказвал сеат-леон,сеат ибиза-от новите.су6то вув варна на светофара на ВОЕННИЯ МАГАЗИН -посока кам аспарухожия мост застанаха два джипа от ляво бе6е ХюНДАИ ОТ НОВИТЕ МОДЕЛИ ДУЛАГА ТА БАЗА а от дясно ФОЛКВАГЕН ТУАРЕГ.на старта ги изядях :1,2 бях на кола преднина но после ме друпнаха.после ФОЛКА много здраво на ХюНДАИ4ЕТО.така 4е имам много друпки сус УЖ ГОЛЕМИ БЕГА4КИ-а те накрая се оказват инвалидни коли4ки :mhihi: 8) .казвам истината ;) анаи големия срам преживах когато на ба4ках вув бургас.пробирах се кум варна и на свтофара на слун4ев бряг ме друпна.......ЕДНА ВОЛГА :++ тая волга бе6е бежава(цвят металик),сус гуми като на гаска :shock: ,4ерни стъкла навсякаде,аве един вид като американските онези големите на састезанията.та тругвам ,ве4е 6те мина 90км-гледам оня зад мен ми светка сус дулгите, пусна левия мига4 и се изтреля като ракета носител.а аз като гръмнат :++

Приятелю,мисля че вече ти казаха нещо за грамотното писане..относно 220км/ч с 316.. мисля че леко преувеличаваш. Незнам колко ти е нова колата,но наскоро доста хубаво дръпнах една 316ка 95-96ти набор..така че не е важно само каква е колата,важно е какъв шофьор седи зад волана.
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..

Предишна

Назад към Страхотни истории