СБИРКИТЕ НА ЕКО-ЗАБРАНЕНИ
Модератор: Общи модератори
Penchev написа:genezis написа:и кво сега София от най силната збирка останахме без такава е**ти кефа![]()
не се научиха някой хора че със селски манталитет до никаде няма да стигнеме...опа грешка стигнахме до безизходица...
просто нямам думи,случи се се най-лошото и сега кво...
как седи въпроса със мероприятията в Дружба,там на ОМВ ли беше збирката и може ли да ни побере всички
има ли достатачно място за колите и за феновете???
Значи таз сбирка поне през моите очи "прекатури" тази на ЕКОто.За разлика от ЕКОто там се събират хора ,които не им е много,много до кафета и бири.Максимум 1 час, ма максимум и оттам се почват изпълненията на предвидените за тази цел места - разни плацове в извън жилищната зона частиТам става шоуто ,ЕКОто си беше вече малко или много вяла работа(поне за мен),но е кофти защото това беше една дълга традиция ...
Понеже на ОМВ Дружба се събира вече много народ,там е накрай София - по-спокойно е ,но за ОМВ-то специално не знам ако всички започнем там да ходим ,дали няма да се получи проблем![]()
Последния път когато Ексайтъра дойде с духовата музика![]()
стана нещо не чувано и не виждано
![]()
Тогава се събра толкова много народ ,толкова много коли ,че бензиностанцията се блокира ,както и успоредните булевард и шосе от двете страни на комплексаПак казвам ,незнам дали няма да ни изгонят оттам
![]()
Георги Пенчев
точно там е въпроса Жорка,дали като се преместим всички на ОМВ и със нас се преместят и тези заради който ни изгониха от ЕКО ква ще е файдата да ни изгонят и от там след някой друг месец,а може и по рано
Понеже невиждам как може да се ограничи достапа на тези лица,провокиращи проблемите,мисля че най-удачния варянт е да не сме на бензиностанция,защото те ще си пушат и на ЕКО и на ОМВ и на ШЕЛ няма значение каде сме селянията ще е с нас навсякаде,а защо да разваляме иначе хубавата збирка в Дружба....тези места за който казваш ( понеже не съм ходил в Дружба

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Хиподрума става май, там има паркинг и пред самата зала откъм булеварда, от който се вдига достатъчно шум, отделно има и още едно заведение, май беше Антик.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
sonny написа:Лукойла на ЦЗърна Маца, по-голем паркинг на бензиностанция от нея няма, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА УС, ТРЯБВА ДА ОТИДЕ И ДА ГОВОРИ С МЕНИДЖЪРА НА СЪОТВЕТНОТО ЗАВЕДЕНИЕ, ЗА ДА НЯМА ЕКСЦЕСИИИИИИИ
там по лесно някои от Пазарджик да доиде отколкото ако се тръгне от Люлин през центъра за към църна маца

- Burningparis
- ентусиаст
-
по-добре да се пусне една анкета с последните предложения и това е. Ако е на Църна маца може би да се вясна веднъж ...до там е около 1ч път от вкъщи.
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
sonny написа:Ми тогава на жълтите павета, че е в центъра, па другото го е*и нали
Някои хора казаха че било много готино да направиш бърнаут на жълтите павета

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
x3m написа:sonny написа:Ми тогава на жълтите павета, че е в центъра, па другото го е*и нали
Някои хора казаха че било много готино да направиш бърнаут на жълтите павета![]()
някои хора може и да спят в 5то...!! а па там колко камери има-не е истина на жълтите павета!
- Burningparis
- ентусиаст
-
sonny написа:Ми тогава на жълтите павета, че е в центъра, па другото го е*и нали
лично моята идея беше да е по-достъпно, примерно аз идвам за да се видя с хората за 30 мин... т.е. спирах предимно на улицата до екото, явясам се за 30 мин и изчезвам, но така или инак както го измислите, в смисъл и там да е ОК

Burningparis написа:sonny написа:Ми тогава на жълтите павета, че е в центъра, па другото го е*и нали
лично моята идея беше да е по-достъпно, примерно аз идвам за да се видя с хората за 30 мин... т.е. спирах предимно на улицата до екото, явясам се за 30 мин и изчезвам, но така или инак както го измислите, в смисъл и там да е ОК
Ми то проблемите идват от паркирането и гумите по асалта, затова идеята е да се намери голямо място, без да има проблеми, а не кафенце за да се видим, и на мен ми беше удобно екото, щото съм на 3 минути от него, а от Метро съм на 10, но въпроса е да се нап рави така, че да няма екцесии и да е наред всичко, единия четвъртък няма да дойдеш, ма ше дойдеш другия, да не говорим, че от Люлин примерно, пускаш само по права линия и си за макс 15мин на Метро примерно или още 5 мин и си на църна маца на Лука. Не мислете как да се забием в Центъра, а как да сме в покрайнините за ад е спокойно.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Burningparis написа:Хиподрума става май, там има паркинг и пред самата зала откъм булеварда, от който се вдига достатъчно шум, отделно има и още едно заведение, май беше Антик.
Да, определено има място и то много, но големия проблем е, че трябва да сме кротки, а това не знам как ще стане. Както казва Скиса веднага ще се развикат. Иначе и е хубаво, Бояна също ни е близо. И аз съм за Хиподрума, все пак ми е на 2 минути пеша от нас

Абе във всеки случай май няма да се намери по-перфектно място от екото, ама няма начин.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
С риск някои хора да вдигнат вой до небето ще попитам следното - кой по дяволите е казал, че трябва да се събираме някъде, където да се пилят гуми, дрифтове и тям подобни простотии??? Заради подобни работи сега се умува къде да се местиме.
Аз признавам, че не съм от редовните посетители, но винаги съм идвал, когато съм имал възможност! И винаги съм идвал, за да се видя с познати от форума и да си полафиме. Като ми се пилят гуми - отивам на Бояна и си пиля. Не е задължително да си показваме колко са ни големи пишките на публично място!
За мен решението е да се избере място, което да е универсално. Хем да има място (нещо като кафе), където да може да се седне на по бира и да си поговорят хората, тъй като голяма част ходят на сбирките, за да се видят, да разберат кой как е, кой какво ново си е измислил за колата и всякакви други свързани или не с автомобилите теми. От друга страна трябва да е голямо, за да могат да дойдат повече хора, а също е за предпочитане да е удобно за всички, тъй като неминуемо хора като Burningparis ще идват доста рядко и е разбираемо, тъй като на никой не му се пътува 2 дена!
И според мен трябва да се вземат мерки. Не може заради банда малоумни недоразвити едноклетъчни да го лигавят още сума хора. Като ти се пуши - влизаш вътре, като ти се пилят гуми, организираме се после, отиваме на Бояна или някое друго място и там си правиме магариите. Така е - не може и к*ра до края и душата в рая!!! НЕ знам как ще се реши този проблем, но мисля, че не е лоша идея да се наберат доброволци, които да се сменят всеки четвъртък. Да са сериозни хора, които като идват коли да ги разпределят кой къде и как да спира, тъй като на ЕКОто съм гледал такива брилянтни примери за спиране, че направо съм се побърквал от гъдел - един веднъж беше спрял точно по средата между колонките, заемайки място реално за 2 коли. Тези хора да вършат работата на пазачите по паркингите - идваш и ти казва къде да спреш - ако идва за малко - по-навън да спре, ако ще остава до края - буташ го в кюпа и после една по една се изнасят колите. И тия хора като видят някой да пуши до колонка отиват и го молят да престане. А като каже "Шъ си прая кво си искам", викаш още 10 човека и си праите и вие кво си искате с него. Това е - като старата поговорка - "Като не щеш мира, на ти секира". Не може интересите на 100 човека да се накърняват от 10. Ако ние помежду си не можем да се справим, то полицията ли да чакаме да дойде? Ще дойде тая патрулка, ама след 3 часа.
И накрая, за да не каже някой "Абе ти си голем тарикат, много знаеш, ама айде кажи едно място", ще предложа ЛУКОЙЛ на бул. Д. Несторов. Голям паркинг има, а и е на удобно място.
Аз признавам, че не съм от редовните посетители, но винаги съм идвал, когато съм имал възможност! И винаги съм идвал, за да се видя с познати от форума и да си полафиме. Като ми се пилят гуми - отивам на Бояна и си пиля. Не е задължително да си показваме колко са ни големи пишките на публично място!
За мен решението е да се избере място, което да е универсално. Хем да има място (нещо като кафе), където да може да се седне на по бира и да си поговорят хората, тъй като голяма част ходят на сбирките, за да се видят, да разберат кой как е, кой какво ново си е измислил за колата и всякакви други свързани или не с автомобилите теми. От друга страна трябва да е голямо, за да могат да дойдат повече хора, а също е за предпочитане да е удобно за всички, тъй като неминуемо хора като Burningparis ще идват доста рядко и е разбираемо, тъй като на никой не му се пътува 2 дена!
И според мен трябва да се вземат мерки. Не може заради банда малоумни недоразвити едноклетъчни да го лигавят още сума хора. Като ти се пуши - влизаш вътре, като ти се пилят гуми, организираме се после, отиваме на Бояна или някое друго място и там си правиме магариите. Така е - не може и к*ра до края и душата в рая!!! НЕ знам как ще се реши този проблем, но мисля, че не е лоша идея да се наберат доброволци, които да се сменят всеки четвъртък. Да са сериозни хора, които като идват коли да ги разпределят кой къде и как да спира, тъй като на ЕКОто съм гледал такива брилянтни примери за спиране, че направо съм се побърквал от гъдел - един веднъж беше спрял точно по средата между колонките, заемайки място реално за 2 коли. Тези хора да вършат работата на пазачите по паркингите - идваш и ти казва къде да спреш - ако идва за малко - по-навън да спре, ако ще остава до края - буташ го в кюпа и после една по една се изнасят колите. И тия хора като видят някой да пуши до колонка отиват и го молят да престане. А като каже "Шъ си прая кво си искам", викаш още 10 човека и си праите и вие кво си искате с него. Това е - като старата поговорка - "Като не щеш мира, на ти секира". Не може интересите на 100 човека да се накърняват от 10. Ако ние помежду си не можем да се справим, то полицията ли да чакаме да дойде? Ще дойде тая патрулка, ама след 3 часа.
И накрая, за да не каже някой "Абе ти си голем тарикат, много знаеш, ама айде кажи едно място", ще предложа ЛУКОЙЛ на бул. Д. Несторов. Голям паркинг има, а и е на удобно място.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Аз пък си мисля че бензиностанциите не са подходящо място.
Като се замисли човек първо че пак ще има пушещи "колонки",
второ че никои управител няма да позволи да му се затваря
обекта заради някви душевно болни .... все пак губят пари така.
Не искам да бъда лош пророк обаче е въпрос на не много време
докато се прекратят и събиранията на ОМВ в Дружба .... просто като
гледам отношението на персонала, а там пък и управителите
са що где нови.
За лука на църна маца пък пак ми се вижда абсурдно верно голям
е паркинга ама е за тирове и редовно има по един два спящи ....
я някои ще изтърве съединител спирачка и се омаже в някои тир .... няма
да е много приятно си мисля.
Широко, пусто, асфалтирано място е идеалния вариянт и най вероятно в
София няма да се намери такова.
П.С. Компромис
Като се замисли човек първо че пак ще има пушещи "колонки",
второ че никои управител няма да позволи да му се затваря
обекта заради някви душевно болни .... все пак губят пари така.
Не искам да бъда лош пророк обаче е въпрос на не много време
докато се прекратят и събиранията на ОМВ в Дружба .... просто като
гледам отношението на персонала, а там пък и управителите
са що где нови.
За лука на църна маца пък пак ми се вижда абсурдно верно голям
е паркинга ама е за тирове и редовно има по един два спящи ....
я някои ще изтърве съединител спирачка и се омаже в някои тир .... няма
да е много приятно си мисля.
Широко, пусто, асфалтирано място е идеалния вариянт и най вероятно в
София няма да се намери такова.

П.С. Компромис
Pitbull_Germany написа:С риск някои хора да вдигнат вой до небето ще попитам следното - кой по дяволите е казал, че трябва да се събираме някъде, където да се пилят гуми, дрифтове и тям подобни простотии??? Заради подобни работи сега се умува къде да се местиме.
Евала!

Това исках и аз да кажа в едно от мненията си, че трябва глутницата да изгони единак-тарикатите. Наистина не може заради единици да страдат стотици.
Кой е "Лукойл"-а на "Д.Несторов", да не би онзи в Разсадника?
Последна промяна bobi_maxo на 15 Апр 2008, 13:15, променена общо 1 път