Гласови команди
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Гласови команди
Някой знае ли как се ползва това чудо? аз на моята имам обаче нещо не мога да дам никаква команда. Викаш и ЦД, РАДИО...нищо 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ми има едно копче на волана и в кижката пише, че като го натисна и почвам да си говоря с една немкиня- диктувам и телефони номера, викам й да ми пусне ЦД-то - ей такива работи. по-специални желания не изпълнявала....обаче нещо и това не ми го разбира
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
alexsch написа:ми има едно копче на волана и в кижката пише, че като го натисна и почвам да си говоря с една немкиня- диктувам и телефони номера, викам й да ми пусне ЦД-то - ей такива работи. по-специални желания не изпълнявала....обаче нещо и това не ми го разбира

- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
И аз го имам това, но мисля че е само за оправление на телефона.
Дори мисля че колата въобще не разбира какво и говориш а само предава по блутута на телфона командите, както прави всяко хандс-фри. Моя сони ериксон и блутута на колата обаче нещо хич не се разбират и затова въобще не си ползшам уредбата за телефон в колата и не съм тествал за да ти кажа със сигурност.
Дори мисля че колата въобще не разбира какво и говориш а само предава по блутута на телфона командите, както прави всяко хандс-фри. Моя сони ериксон и блутута на колата обаче нещо хич не се разбират и затова въобще не си ползшам уредбата за телефон в колата и не съм тествал за да ти кажа със сигурност.
5 мнения
• Страница 1 от 1