16-ти Април ---> Лепа Брена в НАЙ Клуб
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
16-ти Април ---> Лепа Брена в НАЙ Клуб
Колеги ще ходи ли някой
?! Аз съм с резервация още от 29-ти Март
, но нещо не можах да навия нито един познат (2-мата луди по сръбското са на ексурзия в Египет от 12ти до 19ти, а пробваха даже да си вземат парите от агенцията и да не ходят, за да са на Лепа, но не им ги върнаха
)!
А нещо нямам желание да се напия сам, не че няма да го направя, не че ще ми е тъпо, не че няма да полудея и да си оставя душата там
, но някак си не искам да съм сам, особено на такъв тип песни - друго си е с компания:lol:
!
Та ако някой ще ходи, да се разберем нещо
!
Пп.: Ох, останаха само 3 дни, а аз не мога да спя вече
!
Пп.2: Знам, че има музикален подфорум, но това не е точно за там според мен, пък и тук ще я видят доста повече хора, оставям се на милостта на модераторите
!

А нещо нямам желание да се напия сам, не че няма да го направя, не че ще ми е тъпо, не че няма да полудея и да си оставя душата там

Та ако някой ще ходи, да се разберем нещо

Пп.: Ох, останаха само 3 дни, а аз не мога да спя вече

Пп.2: Знам, че има музикален подфорум, но това не е точно за там според мен, пък и тук ще я видят доста повече хора, оставям се на милостта на модераторите

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Maverick_VS написа:100, 300 или 500лв в зависимост от местата, но не знам дали има вече свободни![]()
!
ще ми дадеш ли по 1000 ако ти намеря

не ме кефи тая пръдла .. иначе там съм си като у дома

свиркай като доиде БАт Тони

че на 8ми бех чак в СЪн да му се кланям на човеКо Глас

Re: 16-ти Април ---> Лепа Брена в НАЙ Клуб
Maverick_VS написа:Колеги ще ходи ли някой![]()
, но нещо не можах да навия нито един познат (2-мата луди по сръбското са на ексурзия в Египет от 12ти до 19ти, а пробваха даже да си вземат парите от агенцията и да не ходят, за да са на Лепа, но не им ги върнаха
)!
А нещо нямам желание да се напия сам, не че няма да го направя, не че ще ми е тъпо, не че няма да полудея и да си оставя душата там![]()
![]()
, но някак си не искам да съм сам, особено на такъв тип песни - друго си е с компания:lol:
!
Та ако някой ще ходи, да се разберем нещо!
Пп.: Ох, останаха само 3 дни, а аз не мога да спя вече![]()
![]()
!
Пп.2: Знам, че има музикален подфорум, но това не е точно за там според мен, пък и тук ще я видят доста повече хора, оставям се на милостта на модераторите![]()
!
Ми бех на Гарби и Цеца ама лелЯ ти Брена нещо не ме радва и нещо ще пропусна докато не дойде най-големия, а именно Миле Китич

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз в момента съм в страшно много разходи и ще пропусна
Брена си е Брена, умирам за нея - най-голямата е
Тя донесе новото време в тази музика , много мога да пиша за тези неща по обясними причини ,но ще го направя в музикалния подфорум ...
Само не мога да разбера какви са тези 500 лв за резервация ,като в някои много мощни клубове в Швейцария,Германия или Австрия цената е максимум 100Евро и при рецитал само на госта (!) а не на някакви мангали ,виещи като чакали
,обслужване и обстановка каквито няма тук , казвам го от личен опит
Георги Пенчев

Само не мога да разбера какви са тези 500 лв за резервация ,като в някои много мощни клубове в Швейцария,Германия или Австрия цената е максимум 100Евро и при рецитал само на госта (!) а не на някакви мангали ,виещи като чакали

Георги Пенчев
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: 16-ти Април ---> Лепа Брена в НАЙ Клуб
2advanced написа:Maverick_VS написа:Колеги ще ходи ли някой![]()
)!
А нещо нямам желание да се напия сам, не че няма да го направя, не че ще ми е тъпо, не че няма да полудея и да си оставя душата там![]()
![]()
!
Та ако някой ще ходи, да се разберем нещо!
Пп.: Ох, останаха само 3 дни, а аз не мога да спя вече![]()
![]()
!
Пп.2: Знам, че има музикален подфорум, но това не е точно за там според мен, пък и тук ще я видят доста повече хора, оставям се на милостта на модераторите![]()
!
Ми бех на Гарби и Цеца ама лелЯ ти Брена нещо не ме радва и нещо ще пропусна докато не дойде , а именно Миле Китич
БЪРКАШ! ШАБАН Е най-големия....
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
bam, само не на "пръдла" за Лепа, че ще стане въргала
! А иначе цените са такива, щото нашите родни "добре облечени бизнесмени", каквито и цени да бяха сложили, щяха да го напълнят
!
Ама то като се замисля и 1000лв да беше входа пак щях да съм вътре, просто тоя момент го чакам сигурно от 12-13 години от както станах фен на сръбското(разбирай откакто станах съзнателен човек
)! Цеца я изпуснах, щото беше 8ми декември и бяхме в провинцията с колеги, пияни-заляни, а ако не трябваше да возя 4 човека щях да го з**ба и студентският му празник
! Имам чувството, че следващият наистина ще е Миле Китич - просто Шабан, Весна са пели много пъти в БГ, а Миле не е идвал(може и да греша
), а НАЙ прави жестока кампания и ще го докарат и пак ще има размазване - Циганчеее, циганчеее.....
!
Пак се отплеснах, ей много болна тема ми е сръбското
- та да се върнем на темата - НИКОЙ ли няма да ходи
?!

Ама то като се замисля и 1000лв да беше входа пак щях да съм вътре, просто тоя момент го чакам сигурно от 12-13 години от както станах фен на сръбското(разбирай откакто станах съзнателен човек

Пак се отплеснах, ей много болна тема ми е сръбското

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Maverick_VS написа:100, 300 или 500лв в зависимост от местата, но не знам дали има вече свободни![]()
!
За лепа брена 500лв??????????

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Maverick_VS написа:bam, само не на "пръдла" за Лепа, че ще стане въргала![]()
![]()
! А иначе цените са такива, щото нашите родни "добре облечени бизнесмени", каквито и цени да бяха сложили, щяха да го напълнят
!
Ама то като се замисля и 1000лв да беше входа пак щях да съм вътре, просто тоя момент го чакам сигурно от 12-13 години от както станах фен на сръбското(разбирай откакто станах съзнателен човек)! Цеца я изпуснах, щото беше 8ми декември и бяхме в провинцията с колеги, пияни-заляни, а ако не трябваше да возя 4 човека щях да го з**ба и студентският му празник
! Имам чувството, че следващият наистина ще е Миле Китич - просто Шабан, Весна са пели много пъти в БГ, а Миле не е идвал(може и да греша
), а НАЙ прави жестока кампания и ще го докарат и пак ще има размазване - Циганчеее, циганчеее.....
!
Пак се отплеснах, ей много болна тема ми е сръбското- та да се върнем на темата - НИКОЙ ли няма да ходи
?!
Бате, ШАбан доколкото знам е бил 3пъти в БГ като веднъж е пял на частно парти.....Миле мисля че е идвал доста пъти...може и да греша
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Penchev
- Сватбаря
-
Шабан е идвал поне 10 пъти от 80-те години та до по-миналата на концерта му в Зимния дворец в Студентски град
Честно казано и аз искам Миле да дойде ,но разберете ,че не е съвсем редно да се казва,че единия е по-добър от другия i `e ediniq za ni]о не става за разлика от другия .Всички тези ,които са започнали славнате си кариери през 80-те ,та и 70-те години и записват до сега за славни изпълнители. Това изказване на Бам-бам беше чиста проба "подръчкване' на потребителите за излишни приказки и спорове,които знаете обикновенно до къде и какво водят
Киро Македонец-а , кажи при вас цени за подобен род участия на "големите" ,че ми стана интересно за Македония какво е положението
п.с. Всички,които обичат тази музика и са фенове на Брена (аз съм голям нейн фен),знаят последния й записан и издаден албум ,че е "Pomracenje sunca" 2000 година . Оттогава по необясними за мен и феновете й причини тя не е издавала никакъв нов албум - 8 години са това
Неотдавна беше заявила ,че записва вече албум ,което е повече от радостно
На мен лично ми писна да чета и да се радвам на разни фалшиви новини ,слухове и прочие ,които се въртят по Сръбските форуми и най-вече нейния официален
Георги Пенчев

Честно казано и аз искам Миле да дойде ,но разберете ,че не е съвсем редно да се казва,че единия е по-добър от другия i `e ediniq za ni]о не става за разлика от другия .Всички тези ,които са започнали славнате си кариери през 80-те ,та и 70-те години и записват до сега за славни изпълнители. Това изказване на Бам-бам беше чиста проба "подръчкване' на потребителите за излишни приказки и спорове,които знаете обикновенно до къде и какво водят

Киро Македонец-а , кажи при вас цени за подобен род участия на "големите" ,че ми стана интересно за Македония какво е положението

п.с. Всички,които обичат тази музика и са фенове на Брена (аз съм голям нейн фен),знаят последния й записан и издаден албум ,че е "Pomracenje sunca" 2000 година . Оттогава по необясними за мен и феновете й причини тя не е издавала никакъв нов албум - 8 години са това

Георги Пенчев
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
и Аз съм голям фен на Брена-даже си слушам 10тина нейни песни в колата на единствения ми МР3 диск,но за съжаление вече е на 3 място в моята класация
Цеца е на 1во а Дражана е на 2ро
-от мъжете ме кефи Мухарем и Синан Сакич
ай,че жената тръгва вече към Най клуб-(голяма фенка и е)

-от мъжете ме кефи Мухарем и Синан Сакич
ай,че жената тръгва вече към Най клуб-(голяма фенка и е)

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Лепа брена не е била в Македония одамна, на Цеца карта беше 10-15лв, Миле Китич, Шабан итн, сигурно за сщите цени...
ама сега тука много не се почитува таа музика.
ама сега тука много не се почитува таа музика.
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Кви са тея цени, кво е тва нещо?! Тея от Най-Клуб са се оляли, но какво каза един колега, това е заради нашите добре облечени бизнесмени, които ще се показват там, кой е с по-скъпото място. То снобарията и тя като гъзарията - цена няма
Декември месец бях на Лепа Брена в сръбска дискотека в Германия и входа беше 18 евро
Бил съм и на Драгана, пак беше 18 евро. Че за 500 лв. ще идеш на участие в Сърбия, ще ядеш и ще пиеш и пари ще ти останат
Няма кво да им пълнете на тея боклуци от най-май-лай-клуб гушата

Бил съм и на Драгана, пак беше 18 евро. Че за 500 лв. ще идеш на участие в Сърбия, ще ядеш и ще пиеш и пари ще ти останат

Няма кво да им пълнете на тея боклуци от най-май-лай-клуб гушата

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Penchev
- Сватбаря
-
http://lepabrena.14.forumer.com/viewtop ... sc&start=0
Ето от този линк можете да прочетете ,но чрез регистрация в официалния й сайт www.jednajebrena.com за реакцията на фен клуба й ,при споменаване на цената от 250 евро от един мой познат, също много болен нейн фен ...
Očekuje me nastup u Bugarskoj
Jedna od najvećih estradnih zvezda Lepa Brena ubrzano radi u studiju kompozitora Aleksandra Milića Milija na svojim novim pesmama, što će biti njen prvi studijski album posle 2000. godine („Pomračenje sunca“). Tekstopisac je ponovo proverena Marina Tucaković. Brena se sprema i za nastup u Bugarskoj, a u „Grand produkciji“ se uveliko priprema i scenario četvrtog nastavka filmskog serijala „Hajde da se volimo“.
- Poslednji koncert u Bugarskoj sam održala 1989. godina na stadionu „Levski“. Bio je to pravi spektakl kada su me na stadion dovezli helikopterom bivšeg predsednika Todora Živkova. Sećam se da su me piloti prvo vozili preko nekoliko stadiona u Sofiji, koji su bili potpuno prazni. Nisam verovala da ću napuniti stadion, jer sam ipak iz druge zemlje, pa su me malo zbunili. Bila sam ubeđena da niko nije došao na moj koncert kada sam videla te prazne stadione. I kada smo sleteli na stadion „Levski“, pomislila sam da se tu možda igra neka fudbalska utakmica. Međutim, svi ti ljudi, među kojima je devedeset odsto bilo Bugara, došli su upravo zbog mene. Bio je to pravi šok. Još više sam se iznenadila kada su zajedno sa mnom od reči do reči pevali moje pesme na srpskom jeziku - priča Brena i dodaje: - Nedavno sam dobila poziv da ove nedelje nastupam u velikoj diskoteci „Night“ u Bugarskoj i pristala sam na to.
Brena će u Sofiji nastupiti sa Lusi Dijakovskom, predstavnicom Nemačke na „Evroviziji“.
- Pre neki dan me je posetila Lusi i zajedno s njom nastupiću u diskoteci u Sofiji. Lusi trenutno u Bugarskoj radi emisiju sličnu našoj emisiji „Zvezde Granda“ ili „Idol“ u Nemačkoj, pa je i tim povodom došla da se konsultuje sa mnom - kaže Lepa Brena koja poslednjih petnaest godina nastupa u inostranstvu, ali ne i u zemljama bivše Jugoslavije.
"Една от най-великите естрадни звезди -Лепа Брена ,забързано работи в студиото на Александър Милич - Мили по своите нови песни от първия й студиен албум след 2000 година.Текстописец е Марина Туцакович.Брена се подготвя за гостуване в България а в "Гранд продакшън" усилено се подготвя и сценария на 4 серия от филмовия сериал "Хайде да се обичаме"
"Последния концерт в България съм направила през 1989 година на стадион "Левски".Беше истински спектакъл като ме откараха на стадиона с хеликоптера на бившия президент Тодор Живков.Спомням си ,че ме развозиха над няколко напълно празни стадиона.Не съм вярвала ,че ще напълня стадион ,все пак съм на чужда земя,малко бях претиснена.Бях убедена ,че никой не е дошъл на моят концерт ,като видях тези празни стадиони и като долетяхме на стадион "Левски" помислих,че може има някаква футболна среща.Межди всикия народ на стадиона поне 90/100 бяха България,дошли специално заради мен.Беше истински шок ! Най-вече се изумих когато всички пееха с мен на сръбски език всяка дума, казва Брена и добавя : - "Неотдавна получих покана да гостувам в близките седмици на "Най клуб" в България и приех поканата им" ..."
п.с. В превода си пропускам абзаца за Люси
,смятам ,че последното нещо което интересува всички нас е срещата на Брена с нея
Аз вчера вечерта видях един кратък откъс по БТВ и ми се стори ,че тази въпросната Люси доста преиграва ,че е голяма нейна фенка
Мисля си ,че тук става въпрос за бизнес а не че й е накипяло та да й ходи на гости
Преди две години като ходих за седмица в Београд
лятото с мои познати сърби влетяхме в "Гранд" и се срещнахме със Саша Попович - акордиониста й от "Слатки грех" и главен продуцент на компанията й "Гранд продакшън". Той човека се изненада ,че идвам от България специално за нея - звъня й "че имала гости" ,но тя беше някъде из Беч/Австрия тогава и той под нейно давление ми ми даде нейн автограф
немах късмет тогава да се видя и запозная на живо
А сега някакви си Люси ми чупи стойки по телевизията - ако й кажа да ми запее три нейни песни по нейно желание ,ще се охълца като маймуна
Георги Пенчев
Ето от този линк можете да прочетете ,но чрез регистрация в официалния й сайт www.jednajebrena.com за реакцията на фен клуба й ,при споменаване на цената от 250 евро от един мой познат, също много болен нейн фен ...
Očekuje me nastup u Bugarskoj
Jedna od najvećih estradnih zvezda Lepa Brena ubrzano radi u studiju kompozitora Aleksandra Milića Milija na svojim novim pesmama, što će biti njen prvi studijski album posle 2000. godine („Pomračenje sunca“). Tekstopisac je ponovo proverena Marina Tucaković. Brena se sprema i za nastup u Bugarskoj, a u „Grand produkciji“ se uveliko priprema i scenario četvrtog nastavka filmskog serijala „Hajde da se volimo“.
- Poslednji koncert u Bugarskoj sam održala 1989. godina na stadionu „Levski“. Bio je to pravi spektakl kada su me na stadion dovezli helikopterom bivšeg predsednika Todora Živkova. Sećam se da su me piloti prvo vozili preko nekoliko stadiona u Sofiji, koji su bili potpuno prazni. Nisam verovala da ću napuniti stadion, jer sam ipak iz druge zemlje, pa su me malo zbunili. Bila sam ubeđena da niko nije došao na moj koncert kada sam videla te prazne stadione. I kada smo sleteli na stadion „Levski“, pomislila sam da se tu možda igra neka fudbalska utakmica. Međutim, svi ti ljudi, među kojima je devedeset odsto bilo Bugara, došli su upravo zbog mene. Bio je to pravi šok. Još više sam se iznenadila kada su zajedno sa mnom od reči do reči pevali moje pesme na srpskom jeziku - priča Brena i dodaje: - Nedavno sam dobila poziv da ove nedelje nastupam u velikoj diskoteci „Night“ u Bugarskoj i pristala sam na to.
Brena će u Sofiji nastupiti sa Lusi Dijakovskom, predstavnicom Nemačke na „Evroviziji“.
- Pre neki dan me je posetila Lusi i zajedno s njom nastupiću u diskoteci u Sofiji. Lusi trenutno u Bugarskoj radi emisiju sličnu našoj emisiji „Zvezde Granda“ ili „Idol“ u Nemačkoj, pa je i tim povodom došla da se konsultuje sa mnom - kaže Lepa Brena koja poslednjih petnaest godina nastupa u inostranstvu, ali ne i u zemljama bivše Jugoslavije.
"Една от най-великите естрадни звезди -Лепа Брена ,забързано работи в студиото на Александър Милич - Мили по своите нови песни от първия й студиен албум след 2000 година.Текстописец е Марина Туцакович.Брена се подготвя за гостуване в България а в "Гранд продакшън" усилено се подготвя и сценария на 4 серия от филмовия сериал "Хайде да се обичаме"
"Последния концерт в България съм направила през 1989 година на стадион "Левски".Беше истински спектакъл като ме откараха на стадиона с хеликоптера на бившия президент Тодор Живков.Спомням си ,че ме развозиха над няколко напълно празни стадиона.Не съм вярвала ,че ще напълня стадион ,все пак съм на чужда земя,малко бях претиснена.Бях убедена ,че никой не е дошъл на моят концерт ,като видях тези празни стадиони и като долетяхме на стадион "Левски" помислих,че може има някаква футболна среща.Межди всикия народ на стадиона поне 90/100 бяха България,дошли специално заради мен.Беше истински шок ! Най-вече се изумих когато всички пееха с мен на сръбски език всяка дума, казва Брена и добавя : - "Неотдавна получих покана да гостувам в близките седмици на "Най клуб" в България и приех поканата им" ..."
п.с. В превода си пропускам абзаца за Люси

А сега някакви си Люси ми чупи стойки по телевизията - ако й кажа да ми запее три нейни песни по нейно желание ,ще се охълца като маймуна

Георги Пенчев
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4