Относно miniDV
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Относно miniDV
Nякой може ли да ми даде линк към някое клипче на миниДВ иксам да видя качеството, дали да си взема една 8MPX Samsung
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Ми то има едни миниДВ с по High Quality аз като взимах моита касетчица от скоро имам камера човекът ми предложи няколко вида касетки и с различни минути предложи ми някаква касета за 30 лв. тя била за по хубава камера аз взех 80 минутна за 20 лв. някаква щот камерата ми е смотана 

Beautiful Mechanical Wonder
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
колега какво да си вземеш ?!
МиниДВ има доста камери .. то после си зависи от програмата с която ще го компресираш но като цяло стават
всички са един дол дренки
освен ако не земеш вече некоя за 2-3 бона с по големите обективи 3ЦЦД ли беха там вече е друго
МиниДВ има доста камери .. то после си зависи от програмата с която ще го компресираш но като цяло стават
всички са един дол дренки
освен ако не земеш вече некоя за 2-3 бона с по големите обективи 3ЦЦД ли беха там вече е друго

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: Относно miniDV
BMWMHartge написа:дали да си взема една 8MPX Samsung
Колега каква е тая камера, че не се сещам!! Да не искаш да кажеш 0.8?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Kendjiro написа:BMWMHartge написа:дали да си взема една 8MPX Samsung
да 0.8 точно..някой няма ли да даде линк към такова клипче да добия представа. Правих едни с камера Сони на миниДВД, като ги качих на ПЦ и накъсват леко на моменти, изглежда много компресира, неразбирам много....та исках да видя такова клипче на миниДВ
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
човек немога да разбера какво искаш ?
камерите си снимат доволно клипчета няма .. аз съм снимал с такава камера на събора но качеството е гадно (умишлено
) и е АВИ .. ако го направя на ДВД вече е друго
а тея 0.8мпх са за качеството на снимките които прави камерата и са ужасни
така че всичко си зависи от теб как го направиш така ще го гледаш .. по скоро търси програма която да не го разваля толко
камерите си снимат доволно клипчета няма .. аз съм снимал с такава камера на събора но качеството е гадно (умишлено

а тея 0.8мпх са за качеството на снимките които прави камерата и са ужасни

така че всичко си зависи от теб как го направиш така ще го гледаш .. по скоро търси програма която да не го разваля толко

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
BMWMHartge написа::arrow:
Абе колега ти не пуска ли скоро тема за това каква камера да си купиш?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
BMWMHartge написа:Kendjiro написа:BMWMHartge написа:дали да си взема една 8MPX Samsung
да 0.8 точно..някой няма ли да даде линк към такова клипче да добия представа. Правих едни с камера Сони на миниДВД, като ги качих на ПЦ и накъсват леко на моменти, изглежда много компресира, неразбирам много....та исках да видя такова клипче на миниДВ
Каквото и да гледаш, качеството ще зависи и от кепчърването и от компресирането след това, така че няма да е показателно.
Прочети някое review за камерата и това е...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
МиниДВ е полу-професионален стандарт(ако има такъв термин въобще) или поне така им се иска на производителите. Като цяло доста неуспешна концепция, която се наложи на принцина на VHS - евтино, масово и добре рекламирано. При цените да ДВД камерите вече няма смисъл от ДВ. Ако снимаш много, за 1 година ще ти дойде на същата цена само от касетите. 

Never mistake motion for action...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Leon написа:МиниДВ е полу-професионален стандарт(ако има такъв термин въобще) или поне така им се иска на производителите. Като цяло доста неуспешна концепция, която се наложи на принцина на VHS - евтино, масово и добре рекламирано. При цените да ДВД камерите вече няма смисъл от ДВ. Ако снимаш много, за 1 година ще ти дойде на същата цена само от касетите.
имаш ли наблудения от ДВД камерите ?
щото то ясно пак трябва да се обработва иначе суровия материал не е много хубав щот повечето хора май си мислят че записваш пускаш и гледаш .. но до колко бях питал не е точно така ... интересно ми е по колко часа може да се снима и колко им кара батерията

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Вече си купих камера. Самсунг мини ДВ. Доволен съм, но след прехвърляне в ПЦ с 1394 1 час - 4ГБ, нормално ли е? Правя го с Unlead Video Studio...С коя програма става най - качествено?Иначе като го вържа на AV out към ТВ перфектно изглежда.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
BMWMHartge написа:Вече си купих камера. Самсунг мини ДВ. Доволен съм, но след прехвърляне в ПЦ с 1394 1 час - 4ГБ, нормално ли е? Правя го с Unlead Video Studio...С коя програма става най - качествено?Иначе като го вържа на AV out към ТВ перфектно изглежда.
самсунг възможно най лошия избор

приятел къде бачка там и са им вносители ми каза че са яко зле но ако не си много претенциозен става
иначе на мен 1 час ми го прави 13 Гиги

и аз го правя с улеада ... явно съм пипал някъде настройките

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2