Най-големия в "Тази сутрин"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Апр 2008, 22:42

D3BEP написа:
нали наеш,че има още един отговор...!
естествено ,че жановото правителство направи кризата 97ма..!

Има, бате SKISA, има.
Винаги има и друг вариант.
Аз ще го дам.
Злият Жан задържа приватизацията и задели средства, с които да намали външният дълг на страната.
Плащането на външният дълг предизвика ужасяваща хиперинфлация. Въобще, да си връщаш заеми за да намаляваш лихвата е голяма набутка.
Която хиперинфлация, дошлият на власт евреин Софиянски майсторски преодоля за една - забележи - нощ, геройски увеличавайки за посоченият период котировката на лева два и половина пъти!
Всички сме възхитени от този величав икономически подход, който никак не е прозрачен. Лицето Софиянски е достоен учител на всички нас, особено на лицето Фаим - Петър Ч. който засега е усвоил от Софиянски само скромното изкуство как да има две самоличности.
За да сподели челният си опит с нас, след като спаси страната докато си спеше, скоро след случая Софиянски основа и банка. Как? Вероятно с помощта на патентованите от него икономически дабъли(х2,5).
И после дойдоха банкери, юпита, хипита и други и оправиха работата. Понеже злият Жан беше забавил приватизацията, те па я ускориха. И тъй, приватизация, деноминация и друга инфлация и всичко си доде на мястото. Тате при края на Жан взимаше 500 долара, после взе да зима 100 при последователите му ,в същото предприятие, на същата длъжност с повече стаж, понеже те опрайха работата. Хубуу, че долара падна.

Тъй общо взето. А аз в момента гледам с удоволствие, как Жан се връща в икономическия живот. Случайно попаднах на негови актуални лекции на международни и други конференции и между другото е един много умен и знаещ икономист, имащ основната грешка да бъде идеалист и да си мисли, че две и две просто прави четири... Не е толкова просто. Туй да сметнеш разходите и да ги покриеш правилно е едната страна....

Дитко, дитенце....
Трудно му е да признае, че БСП са най-големите скапаняци, но все пак имат общи интереси и идеи.

Имаш ли някой героичен Хипотеоз тогава как така не предните изори аз не гласувах и призовавах колегите във форума да не го правят, след като толкова отчаяно подкрепям БСП....? Да намеря ли темите? Я ме разтълкувай пак, че всички да ме познаят.

2advanced,
Уважаемо пешлеме,
Или по - скоро тъпан неокъпан,
не ме карай да ти го поставям в устата мило дете. Ходи, гони какичките. Учи за кандидатстудентския в СУ. Играй карти в междучасията.
Недей се занимава с тея, дето се връщат оттам дето ти отиваш.
Тъй уважаемо дете. А с моите възгледи по някакъв въпрос се занимавай поне след като съм ги изказал, недей блести с акъла си преди това. Не си ти лайното дето да ми каже дали и как да си изказвам мнението. А фактор и мнение аз гледам да съм не сред масите, а сред умните хора. Ти си всецяло изключен от това число, така че не се безпокой. Това, че мнението ми е достъпно даже и за теб, не значи че към теб е ориентирано.

Хъахъахъхахъах!

To между умен и интелигентен има разлика от земята до небето - спокойно ти не се вписваш и в 2те ;)
И спокойно дървеното ми философче, аз вече отдавна съм ти го сложил в устата, просто ти е малко трудно да го асимилираш..То верно не е лесно да си социопат ама според мене от там и мислите, че си някакъв ерудит. Суровата истина обаче е не си, но пък ти си вярваш, за което те поздравявам, на мен ми би било трудно да вярвам на собствените си глупости предоставяйки ги на широката аудитория. Не те ли е срам да ни заливаш с тоновете лайна, които минават през главата ти? Защо реши да ги споделяш точно тук? Направи си блог! Аххаъха иначе ми ставаш идол, ставаш по-голям палячо и от обсъждания Иван, за което те поздравявам също!
Когато те срещна на живо, ще се смея искрено на информационните и политическите приказки, в които живееш...то бива бива простотия ама то твойто вече на нищо не прилича..
А аз си гоня каките не се притеснявай, иначе говори си - не ми пречиш :winky: :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2008, 22:47

///peter написа:
SKISA написа:
///peter написа:
SKISA написа:а нещо за хитлер не те разбрах!? кажи са ,че си му симпатизант и напрао ше ме убиеш...!!!

Ти по кои обективни причини не му симпатизираш? 8)

що !?!? ти нещо му се кефиш ли!?!? нема да ми стигне място да напиша по колко точно обективни причини....

Да "кефя му се", имам доста причини, но почна да ме мързи да пишем с ДЗВЕРА факти, а ти и прочие други да отговаряте "ти си луд", без доводи демек ;)

неофашизъм!!??? евала!!! тва само не бях видял тука...!!! изключително добра коалиция се получава! неофашист и комунист!!! просто се чудя да плача ли да се смея ли!!! впрочем,драги неофашисте, това нещо е незаконно и забранено в повечето държави,които съм чувал,така че не е лошо да си сложиш "моята борба" под възглавничката и да си трайкаш кво прайкаш....! няма доводи против хитлеризма..!!! само некакви си 200милиона мъртви!! може и повече!! и 2/3ти от света във война и цела европа в руини! ма кво ли разбират 2/3 от света!?!?!! то си е напрао пушечно месо!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 13 Апр 2008, 23:10

Какво спорите в всяка тема за политика ве направете си една тема "всичко за политиката" и там си спорете :mhihi: :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 13 Апр 2008, 23:11

Поради неуважението и личните нападки, които сте така да добри да си предоставяте един-друг, заключвам темата. В началото я оставих, защото надеждата умира последна, но уви - вие още веднъж доказахте, че кръвта вода не става.
При следващата "изцепка" ще се погрижа лично да получите и по един жълт картон, а може би и бан - е така, за разнообразие да видим що е то форум без псувни и лични драми и има ли туй социално чудо почва у нас :shock:
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 13 Апр 2008, 23:23

По молба на ///peter, койо би искал да се защити, пускам неговия пост тук:

///peter написа: :mhihi: :mhihi: Обичам да предизвиквам, пич ти наясно ли си какво написа, неофашизъм, хитлеризъм... изобщо наясно ли си с целият си пост който написа? Или реши първосигнално да ме засегнеш? А за войната и жертвите можем много да по спорим, особено по твоите любими американчета, но се съмнявам дали си достатъчно запознат с материята, аз ще ти говора само с историческите документи, не като дзвер с дълбок анализ на книгите и написаното, щото си личи че доста се объркваш :mhihi:

Оттук насетне моля използвайте личните съобщения за "разчистване на сметки", нямам нито желание, нито време да ставам вестоносец.
Ако толкова ви харесва да спорите, можете да си отворите нова тема, която обаче ще бъда затрита заедно с тази, ако продължите с профанските изпълнения.

П.П. Моля всички да се държат малко по-цивилизовано - все пак караме най-доброто, което е на пазара - нека се опитаме да накараме читателите да повярват, че го заслужаваме! Изникват ми разни асоциации с 90те години, когато БМВта и Мерцедеси се караха само от дебеловрати и празноглави чичковци... Сега нещата отиват към по-зле - остават празноглави, но дори не са и дебеловрати :mhihi: "По-добре силен и тъп, отколкото само тъп" :mhihi:
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата