Роднини и съседи идиоти!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Роднини и съседи идиоти!

Мнение от acer » 13 Апр 2008, 11:49

Абе, има толкова тъпи хора, че вак ми се иска да ги отърва от мъките. :twisted:
Днеска неделя, аз си легнах към 3 часа така хубаво си спинкам сънувам някакъв готин сън с любимия ми отбор Арсенал. И така в унесения ми сън
изведнъж чувам силно отсечено и много грубо от женски глас "ТАНЯ МА" (майка ми се казва таня)?! Още сънувам и се оглеждам на стадиона, кой вика така идиотски, след няколко секунди чувам отновo "ТАНЯ МА"?!?!?!!
Събуждам се и гледам смущаващо към бюрото, един поглед към часовника и виждам, че сме неделя 7:30am и тъкмо си викам, бати сънищата дето сънувам след, което чувам отново как някой да си дере гърлото "ТАНЯЯ МА"?!?!?! Скачам като попарен, бесен, да видя кой ще си го отнесе, показвам се през прозореца и гледам някакво бабе, което въпреки че ме видя пак извика грозно. Само дето не и метнах някоя саксия, как може да вика на цяла улица като бесна ве и то в неделя?! Щяла да пита нещо майка ми...
Преди 2 седмици стана същото само че чичо ми беше виновен, който е пълен олигофрен. Неделя 8 часа чувам някво тропане на вратата.
Отварям, гледам чичо ми с 2-те си деца (3-ти и 5-ти клас).
И такъв оглеждам се тото ли е спечелил? Някой ли е умрял? След като не виждам нищо казвам, "ДА?!?!?!" И сега идва върховият момент, когато получавам отговор "Ми нищо. Гледам баща ти как е направил стълбите, ти какво си правиш? :shock: :shock: :shock:
Поне се радвам, че дядката е далече от нас, че преди като ме събуждаше към 7-8 и ми викаше "Що спиш". Saw филма не представлява нищо пред мойта фантазия, когато ми ги казваше тия думи. :twisted: :twisted: Пълна лудница е цялата ми рода, ологофрени.:mhihi: Бахти ся не мога да заспа.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 13 Апр 2008, 12:11

Загазил си!
Спомням си един случай на село - Рано сутринта, към 6.00 някакви викове Розееее, Розе маъъъ. Брат ми тамън си легнал. Уморен след дискотека и няколко поредни селски кютека. Веднъж, два пъти, накрая му кипна и се излетя само по слипове с пищова и с възможно най-спокоен тон казва:
- Изнасяй се до три, че ще ти отнеса главата на момента.
Не съм вярвал, че бабичка може да тича с такава скорост. После скандали с баба ми, тупурдии, цялото село разбра, дойдоха и куките по някое време, но брат показа служебната си карта, после има "Извинете" и накрая овесихме една табелка на вратата - "Не викай като гламав. Гърмим на месо без предупреждение". Та, тая табелка в комбинация със случката ни запази спокойствието до края на почивката.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 13 Апр 2008, 13:49

:mhihi: :mhihi: благодаря колеги оправихте ми настроението :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 13 Апр 2008, 14:01

хахах...майка ми до ден днешен и жена ми ме събуждат по следния начин:
идва на леглото и почва да ми гали косата да ме целува и да ми шепва "ай никинце,ставай слънцице,кафето е готово!" малеее...събуждам се щастлив и една усмивка до ушите...
баща ми точно обратното...тираджия и див чобанин от балкана свирка с 112 десибела...неговото свиркане е така пронизващо и силно че се случи един път да го чуя на 600 м ...представете си в една стая 2 метра на 3...
"фиииииииииуууууууууу (свиркане де)" при което отварям едни кървясали очи и усещам как вените ми са готови да се пръснат в главата ми... " А РЕ БЕ СТАВАЙ 6:00 СТАНА!АЙ ДА ХОДИМ ДА БЛАБЛАБЛА" при което ставам с главоболие и да скърцам зъби....
и един път няма да забравя как се бях заспал до 12 наобяд и идва нашия и с една чаша студена вода ме полива че "си бях заспал цялата си младост" е тогава псувните ги отнесе и той да ми се хили ..ужас!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 13 Апр 2008, 14:43

Аз най много се изнервям като си спинкам сладко сутрин и приятелката ми става да се приготвя за лекций , направо ми идва да я удуша, то не е грим , то не е скърцане на шкафове, то не е музика с кафе, то не е чешмите навсякъде, просто няма такова ,винаги се изправям и и се скарвам да е по тиха защото съм много уморен , а тя ми се сърди цял ден че съм бил груб с нея.... няма такова :) :mhihi: :mhihi: :mhihi: Вярно има и сутрини където ме събужда с целувка и кафенце, но са рядкост :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 13 Апр 2008, 16:28

Еми така е баце роднините не си ги избираш но може да си подбираш приятелите :mhihi: Ти нямаш вина ама знам кво е и аз съм така горе долу. Искренно те съжалявам!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 13 Апр 2008, 19:01

acer , напълно те разбирам майна и те подкрепям. Аз от всичко на света най-много мразя някой да ме буди ! Лягам всяка вечер след 1-2 часа и обичам да спя до 12 най-рано. По принцип съм спокоен човек , но като тръгне да ме буди някой съм много агресивен . Последната случка от тоя тип беше преди 1 седмица , спя си унас след запой и по едно време усещам , че някой ми отваря вратата на стаята , но продължавам да спя и по едно време някой ме бута и аз в просъница без да погледна дори : "Махай се ве , майкати д**ба". После като си отворих очите видях , че това е чистачката с телефона в ръка и майка я е накарала да ме събуди , че е 14 часа , а имам работа за вършене. Стана малко конфузна ситуация :uups: . Иначе за най-гадно будене съм признал баба ми. От как съм се родил ме буди винаги по един и същ начин - идва и без да ми говори почва да ме щипе , да ми дърпа ръцете , краката , възглавницата , завивката , да ми бута главата , да ми бие шамарчета и тем подобни работи. Последните 5 години обаче тя се отказа да ме буди , защото и действало на психиката , тъй като това нейно будене ме вбесява и почват заплахи от моя страна от сорта на : Ако не излезе от стаята до 5 секунди ще я смачкам от бой и тем подобни. Друго също много дразнещо за мен е да ми званят по телефона докато спя. Понякога по стечение на обстоятелствата като спя в хола и около мене е домашния , най мразя някой да ми звънне към 8 сутринта , тогава дигам и казвам : Кво званиш толкоз рано ве цървул и един поздрав на майка му , без да го чакам да каже нещо изобщо и затварям. Това се е случвало да го казвам на баща и на не малко други хора :uups: . Отделно който ми звънне на гсм-а преди 10 часа сутринта и ме събуди му обеснявам , че не никога не трябва да ми звъни преди 12 и му затварям , за да си доспя !

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 13 Апр 2008, 19:07

мойта бившата няколко пъти направи опит да ме буди, но осъзна, че после винаги я боли нещо и се отказа..
Тя ме бутне да ставам, аз се направя, че спя и я сритам, или лакът в ребрата, или коляно в корема, или нещо такова.. :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 13 Апр 2008, 20:25

О, не ме съжалявай аз им сипвам да похапват люто. :mhihi:
Иначе аз лично се заключвам в стаята, изключвам телефона и най-малко имам 2 възглавници отгоре главата - да му събуждат тогава.
:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 13 Апр 2008, 20:41

---Аз пък най мразя рано сутрин в неделя обикновенно към 7.30-8.00 часа когато по улиците минава бай МАНГАЛ с каруцата и започва да вика с пълно гърло.ЕСКОПУВАМ СТАРИ ПЕЧКИ,ПЕРАЛНИ,БОЙЛЕРИИИИИИ.ЧИСТИМ МАЗЕТААААААА.ПЛАЩАМ ВЕДНАГААААААААААААА.И започват да се изреждат сума ти цигани през 10-15 мин. със същата заучена реплика.Представете си какви расистки мисли ми минават през главата. :box: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:Предполагам че и по другите градове ги има.Започвам да си мисля за геноцит :bang: :bang: :bang:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Апр 2008, 20:59

хахаххааха

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Апр 2008, 21:17

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:39, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 13 Апр 2008, 21:21

Това ми е много познато , най обичам и аз като съм си на село, където отивам за 1 седмица в годината да си почина от големия град и да се отдам на природа и чист въздух и да си похърквам спокойно цял ден .... и сутрин като се почне : Изкупуваммммм орехи , старо желязо , след малко се задават мангалите с москвича със спукано гърне и те като почнат : ДИииииннниииииии , пъпешииии..... абе нямам думи.... и на мене ми идва да излезна и да има :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 13 Апр 2008, 21:21

veso VTK написа: ЕСКОПУВАМ СТАРИ ПЕЧКИ,ПЕРАЛНИ,БОЙЛЕРИИИИИИ.ЧИСТИМ МАЗЕТААААААА.ПЛАЩАМ ВЕДНАГААААААААААААА

Олеее сяка събота и неделя ме будят тея... ако не са те са кухите ми съседи отгоре кадето си мислят че апартамента е колизеум... ако ги няма тях са саседите отляво с музика... ако ли не вечер тея отдолу не ме остават еда заспа... от както съм в тоя апартамент не съм се наспивал като хората... то да не бяха ремонти блъсканици викания музики... скоро ще стрелям някой :evil: тва около нас се е сабрало цялата измет на блока майна... после закво ставали убийства и хората са нервни... кво няма да съм нервен като съм подложен на такав сървайвър... вече се чуда какво да права... то не бяха разправии то небяха заплашвания небяха жалби... нищо непомага и никой не го интересува в нашата "красива" държава :evil: тва ако се случи някъде навън ще има да работат заради теб 2-3 месеца :twisted:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 13 Апр 2008, 21:40

Има Noise-canceling слушалки, но започват от 150$ цените.
Иначе доста разумна покупка.

Следваща

Назад към Страхотни истории