Какво да избера според вас?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Какво да избера според вас?
Първо привет колеги.Значи искам само един съвет защото се колебая в сряда ще хода да ми махат катализатора защото хич го няма и съм пред дилема какво да сложа на негово място заместител или тръба?Какво според вас ще е по добре.Благодаря много.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
колега сигурен ли си че катализатора си е заминал ако не си при баща ми който работи на пункт за гтп може да се измерят изгорелите газове-л.с. а ако си е заминал аз бих си сложил друг катализатор (лично мнение
)

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
резонатор колега,разбира се яко нямаш против да ти се промени леко звука на двигателя,тоест ще се подчертае рева на мотора
,а ако ли не давай парички за катализатор,но моля те-в никакъв случай тръба!! 

Колега при мен колата беше нешто като спъната и на газовияанализатор не го разбраха че проблема е имено от катализатора.След като го отстраних и монтирах на негово място заместител от Турските дето копират по4ти едно кам едно оригиналния със тази разлика че вътре не е керамичен а от прегради от нераждавеика и много по големи дупки нештата придобиха други измерения.Колата се реже много яко звука е като на турбина на самолет а наи се чувства при ускорение.
BMW-R
12 мнения
• Страница 1 от 1