Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
не само той трябва да си даде оставката вече 3 или 4 вот за недоверие към правителството се пуска, но Путйовците много се подкрепят и не правят нищо за страната, а само затъваме..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Някой от вас искал ли е вот на недоверие?
Аз не. И не са ме питали дали одобрявам.
Бате Бойко: "Всички организации на Герб трябва да работят за предсрочни парламентарни избори".
Вестниците: "НДСВ дадоха жълт картон на правителството заради скандала в МВР."
Седи въпросът само кой първи ще предаде правителството, за да дойдат по - големите и наистина криминални престъпници на власт.
За мен това ще е НДСВ.
Бойко им е дъщеричка, а и
НДСВ е единствената управляваща партия, за която не е сигурно дали ще може да вкара и един депутат в следващият парламент. Така че тов аако успеят да изтъргуват, то е ценна стока.
За да не питат пак колегите като дитко+-1:
Моето твърдение е че това, коеот се случи с Петков в момента вече е чисто политическо решение, нищо общо с престъпления и наказания. Никак не му симпатизирам, но причината да падне сега е, че НДСВ вече си разиграват кончето, а не че най - после са разкрили престъпленията му и са арестували замесените в тях.
П.П. Другото което обаче ясно виждам.....
Много силно се работи за една сянка встрани от Бойко.
Може да има сериозна изненада на политическия фронт при предсрочни избори и да се окаже, че нещата не са точно такива, каквито ги мислим тука с вас във форума.
Аз не. И не са ме питали дали одобрявам.
Бате Бойко: "Всички организации на Герб трябва да работят за предсрочни парламентарни избори".
Вестниците: "НДСВ дадоха жълт картон на правителството заради скандала в МВР."
Седи въпросът само кой първи ще предаде правителството, за да дойдат по - големите и наистина криминални престъпници на власт.
За мен това ще е НДСВ.
Бойко им е дъщеричка, а и
НДСВ е единствената управляваща партия, за която не е сигурно дали ще може да вкара и един депутат в следващият парламент. Така че тов аако успеят да изтъргуват, то е ценна стока.
За да не питат пак колегите като дитко+-1:
Моето твърдение е че това, коеот се случи с Петков в момента вече е чисто политическо решение, нищо общо с престъпления и наказания. Никак не му симпатизирам, но причината да падне сега е, че НДСВ вече си разиграват кончето, а не че най - после са разкрили престъпленията му и са арестували замесените в тях.
П.П. Другото което обаче ясно виждам.....
Много силно се работи за една сянка встрани от Бойко.
Може да има сериозна изненада на политическия фронт при предсрочни избори и да се окаже, че нещата не са точно такива, каквито ги мислим тука с вас във форума.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ДЗВЕР, правителство с подобен на Сталинишев премиер не пожелавам и на най-неприятелската държава. Ти сериозно ли виждаш това правителство като нормално и работещо за страната и народа си?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами взирайки в бате ти Бойко единствената му алтернатива, отговарям с ДА. Да, да, да.
По - скоро предпочитам да почакам още година например. Барем на политическият фронт се появи нещо смислено. А и да не се появи, не виждам защо от джоба си да плащам за нечии идиотски амбиции с предсрочни парламентарни избори? Че днес му бил най - висок рейтинга. Ти не виждаш ли кой призрак стои зад това "всенародно настроение"? Не виждаш ли, че мобилизирайки всенароден протест всичките организации на Герб едвам успяха да изкарат в София 3000 човека, вероятно платени или заблудени?
Закво аджеба се борим? ТО не е въпроса само да катурваме правителства. Истнският въпрос е "какво ще правим по - нататък"?
По - скоро предпочитам да почакам още година например. Барем на политическият фронт се появи нещо смислено. А и да не се появи, не виждам защо от джоба си да плащам за нечии идиотски амбиции с предсрочни парламентарни избори? Че днес му бил най - висок рейтинга. Ти не виждаш ли кой призрак стои зад това "всенародно настроение"? Не виждаш ли, че мобилизирайки всенароден протест всичките организации на Герб едвам успяха да изкарат в София 3000 човека, вероятно платени или заблудени?
Закво аджеба се борим? ТО не е въпроса само да катурваме правителства. Истнският въпрос е "какво ще правим по - нататък"?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
D3BEP колкото по скоро падне това правиетелство толкова по добре, а това че не ти се плаща незнам. По добре да има избори и постояно да се търси доброто правителство. От колкото да чакаме това да му свърши мандата и евентуално да се избере след време пак друго.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
С предсрочни избори инсценирани от опозицията, няма да е добре за нас при всички случай
Все още съм привърженик на "raw power"
Докато не им обсъдиж дебелите задници, докато не им покажеш, че ако излезнат или ги добараме, ще умрат в рацете ни, нищо няма да се оправи...

Все още съм привърженик на "raw power"

Докато не им обсъдиж дебелите задници, докато не им покажеш, че ако излезнат или ги добараме, ще умрат в рацете ни, нищо няма да се оправи...

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
петьо тука съм ве ...
а Дзер ко викаше за по умния отстъпва ... май и двамата сме тъпи ама не ми пука аз не се срамувам от тоя факт а ти
и кфо стана ся .. ПЕтко си отиде язък цък цък цък
Дзер нещо да кажеш компетентно по въпроса ?
да знаеш кои го е натиснал да се предаде най после или има намеси на външни сили тука
а Дзер ко викаше за по умния отстъпва ... май и двамата сме тъпи ама не ми пука аз не се срамувам от тоя факт а ти

и кфо стана ся .. ПЕтко си отиде язък цък цък цък
Дзер нещо да кажеш компетентно по въпроса ?
да знаеш кои го е натиснал да се предаде най после или има намеси на външни сили тука

- ditko1
- старши ентусиаст
-
със заместник на Румен П. нищо не се променя а ще сложат пак тяхно лице, така че нови избори иначе нищо не правиме..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
ditko1 написа:със заместник на Румен П. нищо не се променя а ще сложат пак тяхно лице, така че нови избори иначе нищо не правиме..
а с новите избори няма ли да са пак същите лица и герой ?
тези които те си изберат да са новите лица за пред хората а парата си е пак в тях

поне такава е мойта версия .. чакам разни други да обсъдим ко ще правим най после с тая държава

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:бам-бам, освен да ти пратя билет, еднопосочен ?
къде си .. пък и ако дават пари за лежане става иначе не идвам