Топло - Студено?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Топло - Студено?
Здравейте колеги
Проблемчито ми е следното:
Днес беше по топличко и понеже не съм с климатроник само клима слагана допълнително и съм си с обикновенните врътки завъртам на студено да духа,но от никаде не излизаха студен въздух излиза леко топло дори и като пусна да духа срещу мен а там винаги трябва да е студено но и от там е топло
Колата е 20ка.

Проблемчито ми е следното:
Днес беше по топличко и понеже не съм с климатроник само клима слагана допълнително и съм си с обикновенните врътки завъртам на студено да духа,но от никаде не излизаха студен въздух излиза леко топло дори и като пусна да духа срещу мен а там винаги трябва да е студено но и от там е топло

Колата е 20ка.
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
И аз имам същия проблем ама съм с климатроник... за жалост взех колата като беше студено и не можах да го пробвам... Като го пусна подухва леко топло.. и за секунда 2 само захладнява.. и пак топло...
tarkalay написа:забравих да кажа климатика не беше пускан изобщо!
Имаш предвид от както си я купил или през зимата.Ако е първото може да са много работи от липса на фрион до проблеми с компресора.Ако е второто си допуснал голяма грешка.Ако беше прочел инструкциите за експлотация на Е36 щеше да знаеш ,че климатика трябва да се пуска по малко да работи всеки месец.

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Колеги попитайте на местните си сбирки по градове за читав сервиз за автоклиматици тук едва ли някой ще ви каже какъв е проблема.А и да се намери такъв едва ли ще минете без посещение в сервиз
за Пловдив -"M & J"-032 944 720
П.С. има и други сервизи за автоклиматици в Пловдив но от този лично аз съм доволен-ползвам го от три години за личната си кола и разни служебни кошници.

П.С. има и други сервизи за автоклиматици в Пловдив но от този лично аз съм доволен-ползвам го от три години за личната си кола и разни служебни кошници.

k1k0 написа:И сега какви са последствията след като не пускал климата човека?
стр.50 важни бележки за работата на климатичната инсталация
1........................
2.климатичната инсталация трябва да се пуска поне веднъж седмично за да не исъхват уплатненията.това е особено важно зимата.
3.Ако се повреди климатичната инсталация например ако се пусне на максимално охлждане и не постъпва охладен въздух незабавно я изключете и закарайте автомобила в сервиз на БМВ.

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колеги сменете си филтрите на купето.там е при4ината да духа топло или савсем слабо да духа.просто отидете дави сменят филтрите 

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
Така и не разбрах какъв е проблема... писах че ми духа топло без пусната клима вие за клима ми говорите
става въпрос за парното че вместо да духа хладно духа топло.. 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ако въпросната 'топла' духаща струя е силна, не са филтри, а липса на фреон. Срещу 90 кинта ще ти го заредят и ще си пееш.
Филтъра най-лесно може да разбереш, че е за смяна, когато качиш някой приятел, който обикновенно не возиш и ако спомене нещо от сорта "ъъ май трябва да си вземеш парфюмче, защото тук мирише на много застояли чорапи или на катеричи мърши", време му е.
Филтъра най-лесно може да разбереш, че е за смяна, когато качиш някой приятел, който обикновенно не возиш и ако спомене нещо от сорта "ъъ май трябва да си вземеш парфюмче, защото тук мирише на много застояли чорапи или на катеричи мърши", време му е.

12 мнения
• Страница 1 от 1