Проблем.. нещо загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем.. нещо загрява
понеже не слизам от служ. кола и нямам много време да карам БМВ-то , днес реших да го покарам малко и навъртях набързо 40 км.... но се изумих като слязох- таса на лявата гума се беше сгърчил в горната страна от високата темепература и излизаше и лек пушек,държеше се на свинските опашки с които го бях вързал!!!!! от какво може да е - дисковата спирачка ли е прегряла,някъде триене ли се е получило ,все още съм със зимните гуми ,но повече съм карал с летните и досега такова нещо не се е случвало..... от какво може да е?
Re: Проблем.. нещо загрява
Блокирал цилиндър на спирачния супорт ако е на предно колело, накладките жулят в диска и загрява цялата джанта.
Ако е на задно е възможно да е от ръчната(блокирала) след като не си я карал доста време а си я оставил на ръчна,ефекта е същия 40 км не са малко да караш на ръчна.
Ако е на задно е възможно да е от ръчната(блокирала) след като не си я карал доста време а си я оставил на ръчна,ефекта е същия 40 км не са малко да караш на ръчна.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Шарампоя написа:Ми сваляй супорта да раздвижиш цилиндъра най-вероятно е блокирал и не се връща обратно.
Да блокирала е и задържа затова загрява

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Joroboy написа:какво точно трябва да направя ,някой може ли да ми обясни по- подробно?
да отидеш на сервиз

--