Най-големия в "Тази сутрин"
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Да, това съм го чувал.
"Мишо Шамара не е простак. Той е много умно пишлеме, коет знае точно какво прави."
Не ми пука и за мен не е важен Мишо кой е, а простотията, културата и халтурата, които възпитава от ефира. Противен елемент, на който бих се изповърнал. Също и Иван.
Точно с Азис щях да го сравня, ако не ме беше изпреварил.
"Мишо Шамара не е простак. Той е много умно пишлеме, коет знае точно какво прави."
Не ми пука и за мен не е важен Мишо кой е, а простотията, културата и халтурата, които възпитава от ефира. Противен елемент, на който бих се изповърнал. Също и Иван.
За мен Иван е един смешник който търси поле за да си покаже просташкия манталитет. Извинете, но това е конкурс за пеене , не отричам че неможе да пее, но начина по който се държи не е за такова предаване. Представете си вие да репетирате и тоя да ти се лигави на главата при цялото това напрежение, а и плюс тва кво както казвате че Деница е дебела , нека е дебела ама си пее момичето...Мене чак ме хвана срам за изявите му в сутрешния блок с това уиски и телефона ... ок всичко е донакъде сценарий, но ми е много смешно всичко около Иван и се радвам че го изгониха...защото ако това беше станало в някоя друга Европейска държава заради това му държание нямаше да го допуснат и до 2ри кръг.И не с Десислава ами с Боби турбото може нещо да измислят , може да се получи ...

D3BEP написа:Да, това съм го чувал.
По времето на Гумени Глави аз съм бил на 13-14, как мислиш, дали изобщо някога съм носил "широки дънки, кърпа на главата, мой" и защо, защото нашите са ми говорили, че Мишо Шамара е лош човек, или по друга причина

In Ban We Trust!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е добре, кой според тебе е отговорен за създаване на обществената култура?
Естествено, че залетите от простотия ще растат простаци и ще мислят, че е гот.
Защо спада образованието, интелекта, знанията все повече и повече?
D3BEP написа:Е добре, кой според тебе е отговорен за създаване на обществената култура?
Представяш ли си - 10% от българското население е неграмотно. В 21-ви век, века на информацията. Това не е било и по времето на турското робство, бе

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Е колко време ще го помните,може би до появата на следващия простак или проект като "Бичето","Боби турбото","братя Мангасарян"
или следващия хит от рода на "Скакалец","Бате Гойко"
Тези неща са временни-медиите ги набиват защото са актуални за да има се купуват броевете,да им се вдига рейтинга,обаче изведнъж става натрапване,а публиката бързо се насища и е жадна за още зрелища.......
А за СМС-ите - всеки си живее с някакви убеждения и никой не може да го спре да е дарител било то от алчност,глупост,жажда за изява,съпричастност или съжаление
или следващия хит от рода на "Скакалец","Бате Гойко"
Тези неща са временни-медиите ги набиват защото са актуални за да има се купуват броевете,да им се вдига рейтинга,обаче изведнъж става натрапване,а публиката бързо се насища и е жадна за още зрелища.......
А за СМС-ите - всеки си живее с някакви убеждения и никой не може да го спре да е дарител било то от алчност,глупост,жажда за изява,съпричастност или съжаление
LuBo1 написа:Сони , ама въобще не си прав
Аз тая помиищина Музик Аидъл я гледах само заради шоуто което Иван правеше , нека да е селски БЕК. Много са малко хората които могат да си позволят така да говорят в Ефира в наи гледаното време. Ся ади гледаи онея лиглиовци , ботове и тн ко шоу ще праят ами точно никакво ! Оня Денислав ли да гледам ,дет мога само заради симпатичната му мутра да го насиля някъде , или Тома металъ - толкоз ми е противен ади хуу изпя Азис ама толкоз. Или оная дебелана , превзетата, недеи се излага. Гледаи ся най големия как ще го викат всички наи големи заведения в страната и АКО е умен ще си изиграе КОЗОВЕТЕ много правилно ! Нека аз да съм сега на негово място .
Веднага един дует с Деси Т. И гледаи хита веднага !
Брат, мюзик аидъ, не е шоу за артисти и простаци, а е предаване за млади ТАЛАНТИ, хора желаещи да ПЕЯТ и да се РАЗВИВАТ, а тоя лигавник не беше за там, той трябвада отиде в някой от конкурсите на Слави, имаше един за артисти, има и за слава, а ще го викат по син сити и сие тъпотии, щото там само такива тъпаци ходят и ще му се радват, но това не означава, че той може да пее, аз певчески талант в него не видях, той става за артист, комик, смешник, придворен шут и други производни

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
едно време 39 процента от целокупното българско население гласува за един друг шут....!!! за президент!!!! Жорж Ганчев!!! някои може и да не го помнят!!аз помня как ме беше срам ,че съм българин...!!! и като ги питат що-ми мноо хубаво се изкарва на тиливизора...!!!
е с тоя иван е същата работа!!!
надявам се поне вотовете ,дето са гласували хора за него да са нагласени от продуцентите...!!! иначе сме си за смех и за еб.не такова племе ,дет тва са му кумирите!!!!!
изобщо,ама изобщо не може да пее тоя лигнар!!!заклеам се!!!
надявам се поне вотовете ,дето са гласували хора за него да са нагласени от продуцентите...!!! иначе сме си за смех и за еб.не такова племе ,дет тва са му кумирите!!!!!
SKISA написа:едно време 39 процента от целокупното българско население гласува за един друг шут....!!! за президент!!!! Жорж Ганчев!!! някои може и да не го помнят!!аз помня как ме беше срам ,че съм българин...!!! и като ги питат що-ми мноо хубаво се изкарва на тиливизора...!!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:едно време 39 процента от целокупното българско население гласува за един друг шут....!!! за президент!!!! Жорж Ганчев!!! някои може и да не го помнят!!аз помня как ме беше срам ,че съм българин...!!! и като ги питат що-ми мноо хубаво се изкарва на тиливизора...!!!
Хм, поредната обида, Ский

Аз гласувах за Жорж Ганчев.
Беше първото ми гласуване.
И агитирах и други да гласуват за него.
На въпроса "Защо" обикновено отговарях:
"Защото начело на големият цирк е редно да застане някой голям циркаджия"

И преувеличаваш. Ако не се лъжа, Жоржи взе точно 23%. За съжаление.
А беше по - достойният президент. Поне със сигурност беше луд и надъхан.
Е колко време ще го помните,може би до появата на следващия простак или проект като "Бичето","Боби турбото","братя Мангасарян"
Да. То точно в туй е проблема.
Не е проблема в Иван, Азис, Гъзис и други.
Проблема е в ЦЕЛЕНАСОЧЕНАТА ПОЛИТИКА ПО УТВЪРЖДАВАНЕ НА ТАЗИ КУЛТУРА.
Проблема е, че като пуснат радиото, пешлеметата слушат чалга на тема "Друсни ми гъза, защот циците сами са друсат".
Че кат пуснат телевизията и гледат Иван Ангелов.
Кат пуснат кас - фона и слушат "Да ви е*а п*тките майни! Отново сме на линия сега!"
Пуснат новините и там дават учителско насилие и как ученички разпрали съученичка да видят какво съдържа.
Че България стана световно известна не с Лили Иванова например а с "Ай джъст кент заватена леч ю моо!"
И, героите се сменят, действително, но всичките са типаж "Иван Ангелов", "Азис", "Мишо Шамара" и др.
Те първо приемат това поведение за нормално, после почват да го приемат и за формула за успех.
И това не е случайно... Някой го финансира. Някой ги продуцира. Някой ги одобрява. Някой ги издава тея албуми. Някой ги рекламира. Медиите неслучайно им отделят минутки, иначе по 6000 лева едната.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не е виновна телевизията а РОДИТЕЛИТЕ! Те не обръщат достатъчно внимание на децата и за това телевизията им влиае 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Иван много си е повярвал, така е. Но никой не може да отрече, че си пееше страшно добре. Малко разнообразие, разведряване на обстановката си трябва, другите пък са много сдухани. Жалко обаче, че не усети къде е кантара.. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
E дзвере, кво се чудиш, прост народ лесно се управлява
Скиса, не ти отива на годините да говориш така
Ти като се заклеваш че не може да пее да не си го слушал
А и да, също смятам, че изпя няколко песни и си пролича колко може
http://vbox7.com/play:d6be15f3

Скиса, не ти отива на годините да говориш така

http://vbox7.com/play:d6be15f3
In Ban We Trust!