!! Съвет за масло
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
!! Съвет за масло
Знам че темата е обсъждана стотици пъти, обаче до един-два дни трябва да купим масло и вече нямам идея какво. Бяхме решили да купим наливно от Вари 2000, обаче като чух че Явор се оплака се отказах
Дайте моля ви идея, че работата е спешна. Какво ще кажете за наливен Мотул полусинтетика от Ники Златков? Дава го на прилична цена
Двигателя е М21

Двигателя е М21
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
За наливния незнам но бутилирания е 6!!!И във форума за Е30 писах, за съм с такова(ако ства дума за 10W40 ) мотор М20Б20.Много добро за 2,5TDS проверено е!!!
Успех!!!
П.С. Вземи си бутилирано
Успех!!!
П.С. Вземи си бутилирано
за маслото
абе хора вие все едно сте малоумни!!!!!!!!стига с тия въпроси за маслото.било то наливно,било то от Златков и т.н.Стига и с тоя Кастрол!!!!!Всяко масло което отговаря на данните написани на етикета значи е добро.какво значи примерно с Арал на някой си не му държало налягането на маслото на 124-ката,а с Мотул виждаш ли е супер.Нямам и нищо против Кастролчето.Но е доста скъпичко за средно статистическия българин събрал едва едва 5500 лв и се метнал на BMW.Карал съм всякакви масла.ей така да ги тествам.Има разлика единствено в пробега в км.Например с Valvoline минавам 8000-9000 км и е вече редичък,а примерно с това което карам в момента минах 16000 км и наистина,ама без грам да преувеличавам още можеше да кара.Има и значение колата в какъв режим работи.Ако пътуваш през ден до Варна наистина натоварването е яко,но ако си бръмкате по квартала вечер и се пускате от време на време по някой булевард,наистина не се втилясвайте чак пък толкова.Все пак това с какво масло караш не би трябвало да е гъзария!!!!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
5 мнения
• Страница 1 от 1