Климатроник-помагайте!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Климатроник-помагайте!!!
Днес си пускам климатроника(с дисплея) и направо бях ужасен-дадох на макс обаче се оказа че въобще не духа.В понеделник съм на майстор ама все пак кажете за какво да се подготвя 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Климатроник-помагайте!!!
Krassi_kn написа:Днес си пускам климатроника(с дисплея) и направо бях ужасен-дадох на макс обаче се оказа че въобще не духа.В понеделник съм на майстор ама все пак кажете за какво да се подготвя
ако не мига дисплея - таралежжжжо
218лв. нов - от новия модел
50-70-100-120лв втора ръка от проблемните
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- changethegame
- младши ентусиаст
-
При мен спря да върти перката и се оказа, че предпазителят е изгорял, запитах се защо е изгорял и разглобих жсичко за да стигна до перката, която е много забутана, какъв беше резултата: една кофа пръст листа клечки и кво ли още не... изчистих боклуците напръсках обилно лагерчетата с WD40 и всичко заработи както никога до сега
От това което е написал колегата разбирам че ти бачка управлението и всичко си свети по климата обаче перката не върти, същият проблем го отстраних по горе написаният начин

От това което е написал колегата разбирам че ти бачка управлението и всичко си свети по климата обаче перката не върти, същият проблем го отстраних по горе написаният начин

6 мнения
• Страница 1 от 1