Болестно състояние или голяма любов?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bakzo написа:vicho написа:bakzo написа:Аз с 10 лв минавам около 85-90 км в София, честно.
Газ или други лайна още нямам.
Имам идея да сложа метан, защото предполагам, че разхода ми ще стане около 90ст-1 лев на 100 км, което е сравнително добре.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 лв = малко над 4 кила бензин
4 кила за 90км/ч са си по-малко от 5/100 градско в софия с бензинова кола 1.8 БАТКО, ТИ ЧУ ЛИ СЕ КАКВО КАЗА ТОКУ ЩО??!?!?!?!
p.s. 1лв. на 100![]()
![]()
![]()
това беше още по-забавно
Батко моята кола ме слуша и колкото й кажа - толкова харчи. Просто свежда муцунка и приема, естествемо малко и става тъжно за момент, но кагато се поразходим ръка за ръка бързо й преминава. В моментите ни на нежност един към друг аз й вкарвам плавна втора, а тя ми казва в ухото 'обичам те, ти си за мен най-големия', а когато се караме секса сутрин отново ни сближава. И така ден след ден, след ден, след ден...
Иначе добре схващаш математиката, но сарказма малко ти бяга
баце, в такъв случай и "кажи" да ти харчи 2/100, за какво се набутваш толкова много немога да разбера

п.с. ко риече за сарказЪма
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ти се правиш нещо на неграмотен май а ?
Хайде добре, твоя си работа.
Също както е моя това колко да й казвам да ми харчи.
Ако имаш нещо да ме попиташ давай направо.
На въпроса ти дали бензинката ми харчи десет, петнайсет пъти по малко от твоя дизел отговорът ми е - да, определено. (тва в случай, че имаш печка не знам).

Хайде добре, твоя си работа.

Също както е моя това колко да й казвам да ми харчи.

Ако имаш нещо да ме попиташ давай направо.

На въпроса ти дали бензинката ми харчи десет, петнайсет пъти по малко от твоя дизел отговорът ми е - да, определено. (тва в случай, че имаш печка не знам).

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bakzo написа:Ти се правиш нещо на неграмотен май а ?![]()
Хайде добре, твоя си работа.![]()
Също както е моя това колко да й казвам да ми харчи.![]()
Ако имаш нещо да ме попиташ давай направо.![]()
ти сериозно ли го каза това, нямам нищо против теб, просто се вземи в ръце и се спри да говориш глупости. Може се хванем на бас, че с 10 лв. бензин няма начин да минеш в софия 90км при никакви обстоятелства.
п.с. то си пише какво имам и какво съм имал

да не бъда тотално оффтопик --> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6484 заглавието е съществената част, диагнозата е ясна
You said: "Time will change!" What if it changes you?
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3