Е87 Electronics failed :help:
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Е87 Electronics failed :help:
Колеги току що си взех колата от сервиз, правиха и тенекиите. Значи тръгвам от сервиза и някъде по средата на пътя на панела започват да мигат три светлини и колата на станд -> според книжката това е Electronics failed, стрелките на оборотите и газта падат но колата си се движи нормално. Нещо не мога да си обесня как се получи това при условие че само е боядисвана колата 

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колега те "само" са я боядисвали ама кой знае какво са разкачали
по време на процеса, явно нещо не е закачено както трябва,
предполагам че не са я правили в оторизиран сервиз.
по време на процеса, явно нещо не е закачено както трябва,
предполагам че не са я правили в оторизиран сервиз.
Следващите редове може да ви се сторят като от някоя книга на А. Хичкок.
Значи след като забелязах че има вода под акумулатора се заехме с нелеката задача да го свалим. След 30 минути и към 5,6 уреда за развиване на всякакви болтове и винтове измъкнахме героя от "коритото" и шока беше голям
... имаше толкова много вода че се наложи да извадим цялото "корито" за да се подсуши. Ваденето на "коритото" се оказа не по лека задача от ваденето и на акумулатора, сума ти винтове плюс това че е захванато отдолу за корите допълнително. Какво да ви кажа хора, просто гледката беше покъртителна... всичките кабели бяха мокри, по-лошо направо си капеше вода от клемите и накрайниците. Но да продължа нататък, следващата цел беше парктроника. Проследихме кабелите от бронята за да видим къде по-точно се намира и след като свалихме корите най накрая го видяхме геройски потънал във вода... е в тоя момент нещо в мен направо се пречупи
. Някъде към 10 минути с една гъба съм попивал водата от там, а самия парктроник беше в една пластмасова кутия от която водата се стичаше направо. Всеки би си направил сметката: елетроника и вода са две понятия които хич не си пасват едно с друго но все пак го подсушихме и него.
Е дойде време да събираме карантията, всичко по местата си, момента с поставянето на ключа, натискане на старт бутона и о чудеса всичко работи няма ги стресиращите съобщения... и най голямата изненада, пробвах парктроника и той си работеше
. Предполагам че тия дебили в сервиза са минали колата с пароструика докато задната броня е била свалена, просто главата не ми го побира как може такова дебилско поведение.
Извода е че: BMW е невероятна кола, както вече си го знаете. А за 1цата сигурно са я проектирали за подводница, но аз лично не мисля да я пробвам повече в тази и светлина
.
От сега да ви кажа ако някой ви прати да си правите нещо в Лъки Джем направо му се изплюите в очите и още веднъж от мое име. Аз лично в понеделник ще се разправям със застрахователното дружество.
Значи след като забелязах че има вода под акумулатора се заехме с нелеката задача да го свалим. След 30 минути и към 5,6 уреда за развиване на всякакви болтове и винтове измъкнахме героя от "коритото" и шока беше голям

Е дойде време да събираме карантията, всичко по местата си, момента с поставянето на ключа, натискане на старт бутона и о чудеса всичко работи няма ги стресиращите съобщения... и най голямата изненада, пробвах парктроника и той си работеше

Извода е че: BMW е невероятна кола, както вече си го знаете. А за 1цата сигурно са я проектирали за подводница, но аз лично не мисля да я пробвам повече в тази и светлина

От сега да ви кажа ако някой ви прати да си правите нещо в Лъки Джем направо му се изплюите в очите и още веднъж от мое име. Аз лично в понеделник ще се разправям със застрахователното дружество.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series