ВНИМАНИЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: здр
MICHO7 написа:знаем кой е вече и каде живее но не се е прибирал ! живее във надежда 5 бл 528 вх А но не се е прибирал снощи го чаках пред тях но не се прибра !
Добре, че не е бл. 529 вх. Б. Имам да черпя един БМВ фен там!
Успех с

От тогава русото не е на мода.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
няма да е сам, поне ще си отмъстя за мойте кражби, от къде да знам дали това тревоманче не е откраднало мойте неща.
а спокойно като четеш, няма да е пред твоя блок
да не мислиш че сме толкова тъпи и да извикаш куките
- не сме расли в саксия.
Я ходи пак на кафенце там,сещаш се къде

а спокойно като четеш, няма да е пред твоя блок

да не мислиш че сме толкова тъпи и да извикаш куките

Я ходи пак на кафенце там,сещаш се къде

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
cable написа:няма да е сам, поне ще си отмъстя за мойте кражби, от къде да знам дали това тревоманче не е откраднало мойте неща.
а спокойно като четеш, няма да е пред твоя блок![]()
да не мислиш че сме толкова тъпи и да извикаш куките- не сме расли в саксия.
Я ходи пак на кафенце там,сещаш се къде![]()
Я виж че живея във ВАРНА, бе пич, не ме карай да идвам до софия за да те запозная с това кой къде ходи на кафе!
От тогава русото не е на мода.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
t060 написа:cable написа:няма да е сам, поне ще си отмъстя за мойте кражби, от къде да знам дали това тревоманче не е откраднало мойте неща.
а спокойно като четеш, няма да е пред твоя блок![]()
да не мислиш че сме толкова тъпи и да извикаш куките- не сме расли в саксия.
Я ходи пак на кафенце там,сещаш се къде![]()
Я виж че живея във ВАРНА, бе пич, не ме карай да идвам до софия за да те запозная с това кой къде ходи на кафе!

Опаааааааааааааааа 5 част, колата е 318 с мотор 2.5, групата са наркомани, даже и един от наще се познава с тях, засега няма да му казвам името, той инак в другите теми се спами, ама в таа не се е разписал, все пак се е сетил, че става дума за негов познатл Тоз ако го биете, се съберете повече хора и не с вашите коли, че после не емблмите, ами долните гащи и дограмата ше ви изчезнат. Я кажи, колата с кристални стопове и фарове ли е?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
sonny написа:Опаааааааааааааааа 5 част, колата е 318 с мотор 2.5, групата са наркомани, даже и един от наще се познава с тях, засега няма да му казвам името, той инак в другите теми се спами, ама в таа не се е разписал, все пак се е сетил, че става дума за негов познатл Тоз ако го биете, се съберете повече хора и не с вашите коли, че после не емблмите, ами долните гащи и дограмата ше ви изчезнат. Я кажи, колата с кристални стопове и фарове ли е?
ИСКАМ ГО!

///peter написа:Кво го криете толко? Кажете кой е и които може да го наказва
И кой е тоя от "наще"? Контактувал с тях ама бил от "наще"?
Аре бе!
Аз не съм си и помислял да посегна на чужда кола, а камо ли на BMW, а па да не би и от форума даже!
Т.е. да се върти тука и да "слуша" кой какво е направил по колата си и къде се намира!
bobi_maxo написа:///peter написа:Кво го криете толко? Кажете кой е и които може да го наказва
И кой е тоя от "наще"? Контактувал с тях ама бил от "наще"?
Аре бе!
Аз не съм си и помислял да посегна на чужда кола, а камо ли на BMW, а па да не би и от форума даже!
Т.е. да се върти тука и да "слуша" кой какво е направил по колата си и къде се намира!
Брат, от Надежда почтги всички се познават, знам само, че момчето с което се познавам и пише тук се познава с този Радо, нищо повече, то и аз го познавам бегло, купувал е от мен части, и от Марто е взимал, та даже Марто има едни кори за врати да му дава и оня го заплашваше. Това прави ли и мен престъпник. Ако е същия, но има съвпадения. Неговата кола е с тунингиски брони, лети джанти, кристални фарове и стопове и е тъмен цвят, са дали е черна или примерно синя не знам, аз съм виждал колата два пъти и то се по тъмно. Нищо повече не знам, но все пак жена ми беше в Надежда 5, от там покрай други момчета от квартала съм се срещнал и с него.

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
sonny написа:Опаааааааааааааааа 5 част, колата е 318 с мотор 2.5, групата са наркомани, даже и един от наще се познава с тях, засега няма да му казвам името, той инак в другите теми се спами, ама в таа не се е разписал, все пак се е сетил, че става дума за негов познатл Тоз ако го биете, се съберете повече хора и не с вашите коли, че после не емблмите, ами долните гащи и дограмата ше ви изчезнат. Я кажи, колата с кристални стопове и фарове ли е?
Като му счупа ръцете и краката , и като повиси 3 4 месеца в Пирогов, няма да помисли да посегне пак.Ще спи 1 седмица във фризерите ни на -15

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
sonny написа:Брат, от Надежда почтги всички се познават, знам само, че момчето с което се познавам и пише тук се познава с този Радо, нищо повече, то и аз го познавам бегло, купувал е от мен части, и от Марто е взимал, та даже Марто има едни кори за врати да му дава и оня го заплашваше. Това прави ли и мен престъпник. Ако е същия, но има съвпадения. Неговата кола е с тунингиски брони, лети джанти, кристални фарове и стопове и е тъмен цвят, са дали е черна или примерно синя не знам, аз съм виждал колата два пъти и то се по тъмно. Нищо повече не знам, но все пак жена ми беше в Надежда 5, от там покрай други момчета от квартала съм се срещнал и с него.То таа кола си бръмчи из Надежда, те ще се засекат, ама да не ходи сам, щот ще го боли лошо, аз съм 100л, а оне доста по-внушителен от мен, па и е луд за възване, така, че ако ше го дири да не е сам, да не е с негова или позната кола и да не реве из форума, щото оня ще разбере, дали чете форума не знам, не знам дали е купена колата от човек от форума, ама таа тема да се заключва и тихомълком всеки да си прави квото ще си прави. Това с лаенето по форумите го заебете. Всичките наркомани и крадци са по интернет залите по цели нощи, кво мислите, че правят? Ей го колегата Светлион, комшия ми беше, крадеше си тунджа, разревах се малко из форума, хайка, и дедов, а той беше във всички форуми, ама абсолютно всички и следеше всичко, ама преди 3 вечеи, малко го позаклали
Съгласен! Момчета, ако има развитие и искате съдействие дайте на лични. Брат, луд за връзване е 'щото като се напуши и не знае къде е, не е важно да си луд в нормална ситуация, по-важно е да си нормален в луда ситуация!