Стикерите за автомобили!!!
Модератор: Общи модератори
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ако има някои наблизо около мен да се обажда имам няколко излишни
п.п. към шефовете .. ако не им се занимава и няма кои да ги напрай да драснат по 1 ЛС да се разберем за техния % и моя и мога за отрицателно време да избълвам огромни количества

п.п. към шефовете .. ако не им се занимава и няма кои да ги напрай да драснат по 1 ЛС да се разберем за техния % и моя и мога за отрицателно време да избълвам огромни количества

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
st.George написа:Прясно-прясно лепнати.....!
Пуу най накрая начеса и ти крастата.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Стикери има в големи количества! Просто за хората който са от София се изисква само да се мернат на някоя сбирка или да ми се обадят по телефон или по ЛС да се разберем в удобно време и начин да направим трансфера!
А за хората извън София пращам по ЕКОНТ, но от известно време не мога да отделя повече време да съм на едно место и за това бях помолил да се съберете от даден град повече хора и да поръчате на веднъж!
Защото като пристигнат 20 ЛС-та за по един стикер за 20 различни места и нямам физическата възможност през работното време за куриерите да отделя около 1 час писане и сортиране, както и проблем е че не се задържам на едно место на което да викна куриера!
Другия проблем е че когато са наложени платежи за по 2-3-4 лв много често от куриерите не ги връщат ми трябва всяка поръчка да я следя и да проверявам и да се обаждам по 1000 пъти в куриерските фирми!
Ако има някой желаещ от София който може да се занимава с това нека да ми пише и ще се разбереме!
Благодаря за вниманието
А за хората извън София пращам по ЕКОНТ, но от известно време не мога да отделя повече време да съм на едно место и за това бях помолил да се съберете от даден град повече хора и да поръчате на веднъж!
Защото като пристигнат 20 ЛС-та за по един стикер за 20 различни места и нямам физическата възможност през работното време за куриерите да отделя около 1 час писане и сортиране, както и проблем е че не се задържам на едно место на което да викна куриера!
Другия проблем е че когато са наложени платежи за по 2-3-4 лв много често от куриерите не ги връщат ми трябва всяка поръчка да я следя и да проверявам и да се обаждам по 1000 пъти в куриерските фирми!
Ако има някой желаещ от София който може да се занимава с това нека да ми пише и ще се разбереме!
Благодаря за вниманието

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
На кой да дудна, за да се сдобия и аз с няколко (3) броя - 2 за номерата и 1 за малкото задно прозорче???
Re: Стикерите за автомобили!!!
Здравейте на всички от скоро имам 524 . Та въпросът ми е как и къде да стана член на клуба по-точно къде се заплаща вноската и може ли директно на някоя от срещите на екото на бул.България. Предварително мерси.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ама четете го тоя сайт малко де !!!!
http://www.bmwpower-bg.net/?module=static&id=3
http://www.bmwpower-bg.net/?module=static&id=3
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
стикери
колега още ли продаваш стикерите? ако още ги продаваш може ли да повъчам 4броя от малките за основата на регистрационния номер и 2броя за задното стъкло от средните.Цената на стикерите е общо 6лв?
аз см от Монтана
аз см от Монтана