Голяма дилема ...избор на нова кола
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ditko1 написа:zvezdo88 ти не спомена ли, че първата кола винаги е Дроб![]()
кажи им "нали трябва да тръгна от някоя евтина кола да я по блъскам и тогава нова" те бмв-тата с амного здрави като за 1-ва кола
Е първата кола беше е36-цата ми, а сега всичко е до това да си взема кола за Холандия понеже според майка ми е36-цата няма да ме докара читав.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Голяма дилема ...избор на нова кола
zvezdo88 написа:Голяма дилема падна ... всичко идва от това че родителите ми понеже съм едно мизерно студентче и нямам финанси изявиха желание да ми купят нова кола .
Нещо не се връзва думата "мизерно студетнче" с бюджет 16 000 Евра

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:zvezdo88 написа:Голяма дилема падна ... всичко идва от това че родителите ми понеже съм едно мизерно студентче и нямам финанси изявиха желание да ми купят нова кола .
Имах в предвид че съм доста зависим от тях , нямам достатъчно собствени пари (защото съм студентче и немога да си позволя кола повече от 2 000 евра ) тоест нямам право на дума ...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
zvezdo88 написа:hemicharger написа:zvezdo88 написа:Голяма дилема падна ... всичко идва от това че родителите ми понеже съм едно мизерно студентче и нямам финанси изявиха желание да ми купят нова кола .
Имах в предвид че съм доста зависим от тях , нямам достатъчно собствени пари (защото съм студентче и немога да си позволя кола повече от 2 000 евра ) тоест нямам право на дума ...
ОК

- скъп афтър сървиз който е задължителен;
- че за тези пари нова кола ще е доста нисък клас, което ще рече че по-бързо ще и падне стойността;
- следователно като е по нисък клас ще се чупи повече по пътищата;
- най-вече че искаш БМВ!
Бъди убедителен и ще постигнеш целите си! ЛЕТ ДЪ ФОРС БИ УИТ Ю!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
За 16000 Евро може да купиш някаква нова кола но тя ще е посмъртно твоя - Деу, Кия и производните им, на колкото и ниска цена да я пуснеш след време няма да се продаде защото пазара в България е такъв.
Виж цените на Порше БГ за Фолксваген и Ауди, тестова А3-ка на 2000 км на 2-3 месеца бензин 1.6 ми я даваха за жена ми на 35000 лв но изобщо не върви, баси куцата кола. За нов Голф от Порше БГ разчитай на помощта ми, не знам кое поколение е последното 4-ка или вече 5-ца
Виж за тестови коли по представителствата в Германия, понякога изпадат много изгодни предложения.
hemicharger, новата кола си е нова кола, само обслужване, ако евентуално нещо се строши минава по гаранция и нямаш ядове
Виж цените на Порше БГ за Фолксваген и Ауди, тестова А3-ка на 2000 км на 2-3 месеца бензин 1.6 ми я даваха за жена ми на 35000 лв но изобщо не върви, баси куцата кола. За нов Голф от Порше БГ разчитай на помощта ми, не знам кое поколение е последното 4-ка или вече 5-ца
Виж за тестови коли по представителствата в Германия, понякога изпадат много изгодни предложения.
hemicharger, новата кола си е нова кола, само обслужване, ако евентуално нещо се строши минава по гаранция и нямаш ядове
bundev написа:имах една шкода октавия - 1.9 ТДИ 110к.с.
за близо 160 000 км съм сменял само консумативи
харчеше 7-8 градско а извънградско падаше под 6л.
а е голяма кола
ако искаш им разгледай офертите, но мисля че ще се вместиш в лимита
фабиите може и да са по-ефтини обаче отдавна не съм гледал цени ..
Мерси сега ще ги погледна, след многото мнение се ориентирах към Астра 1.9 150 кончета, но сега ще разгледам офертите

zvezdo88 написа:bundev написа:имах една шкода октавия - 1.9 ТДИ 110к.с.
а е голяма кола
Мерси сега ще ги погледна, след многото мнение се ориентирах към Астра 1.9 150 кончета, но сега ще разгледам офертите
погледни Шкода Октавия 2.0tdi 140к.с.

за по малко от една година и бяха навъртяни над 50к км
и освен за гориво за друго не бяха харчени пари за нея
наистина добър автомобил

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Louis написа:zvezdo88 написа:bundev написа:имах една шкода октавия - 1.9 ТДИ 110к.с.
а е голяма кола
погледни Шкода Октавия 2.0tdi 140к.с.![]()
наистина добър автомобил![]()
Разгледах обявите и неможах да повярвам че шкодите са около 32 000 лева. Мисля към това да се ориентирам , 2.0 тди 140 к.с Elegance, ще надвиша малко бчджета ама мисля че това не много добър избор за такива пари ... а и все пак с двигател на Фолцваген ... Мерси за съветите колеги и на хората които ме открехнаха за Шкода.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Louis написа:zvezdo88 написа:bundev написа:имах една шкода октавия - 1.9 ТДИ 110к.с.
а е голяма кола
погледни Шкода Октавия 2.0tdi 140к.с.![]()
наистина добър автомобил![]()
Пичове.. а за доливането на масло не споделяте... на 2000км шкодата на шефа ми и доливахме по почти литър масло.. В сервиза ни казаха че фабрично си горяла...
Моето мнение е разгледай за е46 или нещо от представители може даже и в германия да отскочиш...
SP 2022 написа:Забрави за Алфа, моята служебна 147-ца е чисто нова, 1.9jtdm 150 коня. Нема такъв кошник, скърца цялото окачване плюс корите по вратите и таблото, ръба на калника опираше в предната колонка та се наложи да го поизкривим с ръка че скърцаше и той, единствено мотора й е пъргав но е само за градски условия, колкото да се изрежеш на сфетофара
офтопик:
Е това е мнението за алфа грозните калцонета

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Виж и тези
http://www.toyota.bg/Images/Corolla%20Price%20list%2020080128_tcm419-475379.pdf
http://www.toyota.bg/Images/Avensis_tcm419-469562.pdf
Мисля, че има няколко модела, които влизат в бюджета ти.
http://www.toyota.bg/Images/Corolla%20Price%20list%2020080128_tcm419-475379.pdf
http://www.toyota.bg/Images/Avensis_tcm419-469562.pdf
Мисля, че има няколко модела, които влизат в бюджета ти.
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5