Преобразуване на комби в автомобил 6+1 места
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Преобразуване на комби в автомобил 6+1 места
Здравейте,
спрял съм се на BMW 530d 2003 година. Въпросът ми е, ако се спра на комби и го взема фирмено, мога ли да го преобразувам в 6+1 места автомобил, за да му ползвам ДДС-то. Може ли някой да ми даде повече инфо по този въпрос, ако преобразуването е възможно.
Благодаря предварително!
Поздрави!
спрял съм се на BMW 530d 2003 година. Въпросът ми е, ако се спра на комби и го взема фирмено, мога ли да го преобразувам в 6+1 места автомобил, за да му ползвам ДДС-то. Може ли някой да ми даде повече инфо по този въпрос, ако преобразуването е възможно.
Благодаря предварително!
Поздрави!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
в кат имат инфото, че тая кола няма 6+1 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Аз пък казвам че може, а тва че в КАТ имали инфо че тая кола не е 6+1 не е вярно щот са се регистрирали коли с 4+1 места направени на 6+1, фатката е да се махнат нещата от багажника (кората, разни инатрументи и рез гума) и там се прави една рамка метална на която има 2 седалчици, даже им слагат и колани на тях, мисля че технотест изработваха такива, аз лично съм свидетел че доста коли които са си 4+1 им е вземано ДДС-то по този начин
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
В служебното Торнео има точно такива 2 броя отзад, в кучкарника. С колани, сгъваеми седалки, хванати за пода с М8
Слагани са точно с тая цел ...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Andronoff
- триногата
-
ivantchoG написа:В служебното Торнео има точно такива 2 броя отзад, в кучкарника. С колани, сгъваеми седалки, хванати за пода с М8Слагани са точно с тая цел ...
Да.. викат им "ДДС седалки"

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Само Е - класата комби става!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Sharo написа:в кат имат инфото, че тая кола няма 6+1
Не в кат тя технотест няма да мине та да иде до кат.Има определени коли които стават и са одобрени от министерството на транспорта и в технотест имат инфо за тях и само те минават като проверяват само дали трансформацията на автомобила е изпълнена според изикванията

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
1+1 места..
в Малкия талон не пише колко места е колата .. полицаите няма да ти правят проблем, само ако ти направиш ПТП или нещо по сериозно може да се заядят
в Малкия талон не пише колко места е колата .. полицаите няма да ти правят проблем, само ако ти направиш ПТП или нещо по сериозно може да се заядят

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Giorceto написа:1+1 места..
То верно не пише колко места е но ще пише товарен а не лек така че ще се заяждат то и без това напоследък доста са затегнали положението в тази насока и доста коли досега които са се правели 6+1 места са отпаднали

До колкото знам в Технотест имат една "кукла" на човек, която я поставят отзад и ако според предварително зададени изисквания за положение и състоянието на "куклата" става, то тагава я правят 6+1. Аз съм виждал с очите си Е60 напеавена на 6+1, но не знам Е39 дали може, затова питах във форума дали някой знае как стоят нещата...
Поздрави!
Поздрави!
15 мнения
• Страница 1 от 1