скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
колеги не плюйте 316,нали все пак и то е БМВ Wink
Не се стягаи колега,просто има много комплексари купили си баби милионки за по 4000-5000лв и сега ги е яд че не им варвят колите!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
За дифа не съм сигурен,обаче да видим кво пише за кутиятаvicho написа:vladiverm написа:При положение че от 316i до 325i са с едни и същи кутии и дифове,какъв е проблема да направят еднаква максимална скоростДруг е въпроса дали на малките им стигат силите,и в какво състояние е отделния автомобил...
я пак за кутията и дифа на 325и

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
vicho написа:vladiverm написа:При положение че от 316i до 325i са с едни и същи кутии и дифове,какъв е проблема да направят еднаква максимална скоростДруг е въпроса дали на малките им стигат силите,и в какво състояние е отделния автомобил...
я пак за кутията и дифа на 325и
искаш да кажеш че 316-ката ще направи 240-250 ама по бавно

земите се в ръце ве

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Е 325-цата със сигурност вдига по голяма максимална скорост от 320-ка. Мисля, че 325-цата прави към 240 по скоростомер а 320-ката 220.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
316-ката прави 210 по километраж,а 318тдс прави 195 по километраж (190 по ГПС)
Определено ТДС-а си достига по бързо максималната скорост,НО 16-ката вдига повече
320 удря прекъсвача на 217км/ч
318-ис на 214 км/ч
Това разбира се са без модификации .
Имайте в предвид,че над 120км/ч има 5км/ч отклонение в показанието на таблото в + разбира се

Определено ТДС-а си достига по бързо максималната скорост,НО 16-ката вдига повече

320 удря прекъсвача на 217км/ч
318-ис на 214 км/ч
Това разбира се са без модификации .
Имайте в предвид,че над 120км/ч има 5км/ч отклонение в показанието на таблото в + разбира се

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- sety
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740i
- Детайли за колата: individual
тия със шестаците маи взеха да ни завиждат
колеги не само вдига 210 но и харчи 10 на 100(софийско грацко) поне моита де на 180000км. реални на 100%. преди 4-5 години имах е30 320 троиниа стоп със стария двигател 136 кс. ако не се лъжа и впечатленията ми от него са че маи само харчи.в момента освен 16ката имам и една honda prelude 1.8 12v 102кс. с два карборатора харчи 9 грацко карал сам я с 230 а динамиката и е просто невероятна за автомобил 88 година(абе японска работа
). та мисълта ми беше че тая антика бие е36 320 на максимална скорост,разход и ускорение. Коли какво да ги правиш 

Download data.bg Написа ли са и предавателните числа на диференциалите и всичко...
*edit - Сега видях че същото го има и във форума
*edit - Сега видях че същото го има и във форума
- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: влака
- Мечтае да кара: самолет с духалка :)
Еи ако вдига 316 та 220км и аз си продавам печката и ще си търся 316 ка и едно турбо кат сложа малеее

- plamenpenis
- кандидат ентусиаст
-
даите една 316 стандартна без 4ип и тн... сре6ту моиа тдс пак да видим кои кого на старт и максимална! колеги никои не ви оплува 316ките ама по кротко де сто пати ви се писа да не ги гледате тези километражи вие пак 220 230 240 и тн...
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Ей, как не съм в Бг да застана срещу всички атмосферни сток Е36 316 и 318 да ви покажа колко много грешите!!! Особено тея с 316, къъъъде Бееее
Вдигали 200 ?! По някое надолнище може би! Мойта 320 е сток и по GPS съм я засичал, на равно вдига 220 км/ч и километржа показваше 220км/ч. Ако не сте със стандартен размер гуми, километражите ви дават отклонение и си мислите, че сте много бързи, но не сте! Много искам да видя как някоя 316 ще ме следва с 200км/ч. Ама мнооого!!! Тва грам не може да стане със сток 316.
Не искам да кажа, че 320ската е върха на сладоледа, но момчета, вземете се стегнета малко, щото пишете глупости!!! Тука стана яко наддаване с надлъгване!!! А към колегата дето е постнал страницата от книжката на Е36 със предавателните числа на ск.кутия, да вземе да постне и тая с максималните скорости, да се успокоят тея с бързите 4 цилиднрови мотори.

Не искам да кажа, че 320ската е върха на сладоледа, но момчета, вземете се стегнета малко, щото пишете глупости!!! Тука стана яко наддаване с надлъгване!!! А към колегата дето е постнал страницата от книжката на Е36 със предавателните числа на ск.кутия, да вземе да постне и тая с максималните скорости, да се успокоят тея с бързите 4 цилиднрови мотори.

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Loewe написа:Ей, как не съм в Бг да застана срещу всички атмосферни сток Е36 316 и 318 да ви покажа колко много грешите!!! Особено тея с 316, къъъъде БееееВдигали 200 ?! По някое надолнище може би! Мойта 320 е сток и по GPS съм я засичал, на равно вдига 220 км/ч и километржа показваше 220км/ч. Ако не сте със стандартен размер гуми, километражите ви дават отклонение и си мислите, че сте много бързи, но не сте! Много искам да видя как някоя 316 ще ме следва с 200км/ч. Ама мнооого!!! Тва грам не може да стане със сток 316.
колега не искам да влизам в изли6ни спорове амам вчера по цариградско с 4 човека в колата с е36 316и в участъка от разклона за младост до плиска карах с 1 идея над 200 може6е и още малко на имаше някав бакшиш и ударих спирачката... сега ясно ми е че на 99,9% от колите е възможно километражете да дават отклонение в рамките на +- 5% (не мисля че съм карал с 210). другото което ще допълня е че при малко над 200 на километртаж подчертавам, а там няма надолнище... разхода ми го даваше около 14 което си е доста приемливо..

Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
pen4ooo написа:.....мога да ти кажа че е доста спрял тдс ако говорим за 1.8 ако не е за тоя моля за извинение нямам наблюдение за 325
ми тя 6-цилиндровата печка върви на кантар с 20-ката.... едва ли ше може да се мери и той с големата бегачка 1.6

pen4ooo написа:... с 4 човека в колата с е36 316и в участъка от разклона за младост до плиска карах с 1 идея над 200 може6е и още малко ...
а ти погледна ли назад,да не си бил закачил и ремаркето...че може тва да ти е попречило да обърнеш километража

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
..
даите една 316 стандартна без 4ип и тн... сре6ту моиа тдс пак да видим кои кого на старт и максимална! колеги никои не ви оплува 316ките ама по кротко де сто пати ви се писа да не ги гледате тези километражи вие пак 220 230 240 и тн...
Пенис, стига се пени, ами ако искаш наистина се пробваи с някоя 16ка, че ми омрузна да подскачаш с таа 1.8 печуга....ако искаш аз сам навит с малкия компи

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5