И аз съм фен,но вече и с марката Е36 320 :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
И аз съм фен,но вече и с марката Е36 320 :)
Здравеите от днес (вчера 10.04.08) и аз съм горд собственик на любимата марка,на всички от този форум.Ако темата не е за тук я преместете.Ще пусна снимки утре и нещо повече.1-ви впечатления много е яко със задно
днес смених всички консумативи(почти де) няколко проблема които малко ме притесняват.Прозорците не се отварят като са затворени вратите(колата е купе 93-а г.)Има масълце в леглата на свещите(явно е от гарнитурата на капака на клапаните) смисъл като извадя бубината и после свеща отгоре е умаслена и предположих че е от това.Има някакво тресене отпред точно кадето е веригата и ваноса някои казаха че можело да е от ваноса,а аз мисля че е верига или оптегач.И най-притеснителното ми е че при около 80 км/ч се получава едно страшно тресене,надявам се да са гуми да не е кардан или нещо по-сериозно.И така много се кефя на колата,горката работеше като ЗИЛ на 5-6 или 7 цилиндъра
,като смених свещи,масла,филтри (от горивния имаше голямо значение като и дадех рязко газ и върна едвам не угасваше,ама едвам ) и после като го смених и него нещата си доидоха на мястото утре КАТ и после сервиз някаде,дано не е много зле от доло,ма много ме кефи 

- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Със здраве да си я караш колега, и дано не си случил на някоя подобна на моята
че много ще страдаш
много безаварийни километри

много безаварийни километри

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега със здраве да си я караш да я пазиш и само хубави моменти с новото возило.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега...първо четито и мн безавариийни километри...второ това с прозорците са бели кахъри...и моите бяха така ама ги оправиха...това с маслото е наистина притеснително защото може да с еокоже и нещо мн по сериозно от това което подозираш...дано да не съм прав...а за тресенето иди на баланс...дано се оправи
Мерси за топлите думи,днеска минах през кат,като гледам 10% от колите които се регистрираха бяха като мойта
:D:D:D:D E36 купе
,да ви кажа какво установихме с един познат майстор в сервиза шарнири-тотал щета поне 2-3 см в посока луфт,накрайници горе доло зле
,задните тампони на носачите аут,монсеньори предни задни-аут,момчето каза че лекия шум в предния край,но мотора е ваноса след 150000 заминавал и се получавал такъв шум.Дебиломера нещо май не ми е в ред и нещо малко глъхне каточели и ще помоля някой да препоръча каде да отида на диагностика,още не съм махнал катализатора,шпер няма
и така това е в общи линии.Като разбера още нещо ще пиша,някаой ако има идеи от какво може да не върви да свирка
.Мисля да ходя до Юве там имам познат,дано има някаква идея какво му е,маслото при свещите не съм установил от какво е още 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2