Голяма дилема ...избор на нова кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Апр 2008, 0:09

Колеги нямате представа колко съм правил уговорки ама не и не даже бях харесал е46 2.0 Д и говорих с човека , ходих до германия да я гледам , викам гледах една кола ала бала те си знаят тяхното 'Новото си е ново искаме да нямаш проблеми ' знаете ги родителите няма как да ги надвия . Ако разполагах с собствени пари за кола веднага си купувам баварец даже за 16000 евро щях да намеря идеална кола на по малко от 100 000 км .... Много ме е яд но ще трябва да се задовола , все пак има и плюсове. Аз маратонка неискам да вземам от класа на Корса . Нещо клас Астра / Аурис 1.7 до 2 Дизелов двигател но исках вашите мнения по въпроса за да направя правилния избор все пак поне 1 , 2 години ще я въртя докато събера някой лев ...
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Апр 2008, 0:12

Тази Алфа е в точно желания от теб клас - ако имаше впредвид нея с "маратонката" :idea: Колата е в пъти по-автомобил от тях на пътя :!:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 11 Апр 2008, 0:22

Стига си я рекламирал тая алфа, да не си на хонорар :mhihi:
In Ban We Trust!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Апр 2008, 0:30

Ма верно за смях станах е*ати :mhihi: :mhihi:
Аз лично за тези пари какъв Е34 ///М5 Туринг ще си взема лелееее :twisted: Ще има лом по пътищата, ревящи гъзари и прочие хахахаха

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ldbjmhmykcrr - изхвърлям гадните RH джанти дето човек не минава ,слагам си Мпаралелките и колата е супер :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 11 Апр 2008, 2:42

Да бе верно точно някви италиански кошници ли тръгна да рекламираш - това па ми е най-омразното :mhihi: :mhihi:
Където си е немско, си е немско - в това смятам, че никой няма да тръгне да спори. Аз лично ти препоръчвам новата Астра, можеш да видиш сравнителен тест с Голф, точно на дълги разстояния, мисля че беше около 200 000км. Наистина много здрава и надежна машина, която е перфектна за ежедневието, както и за дълъг път..Голфа(ех колко "респектиращо" е името :mhihi:)пак е супер добро изпълнение. Сега верно тука сме си секта обаче, марката да те спира в избора на читав автомобил...е айде сега. А повярвай ми, щом учиш в Холандия, определено след някоя и друга годинка ще седнеш в чисто нова 5та серия ;)
Поздрави!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Апр 2008, 5:54

Ми с това право където съм го захванал надявам се и в 7ма серия да седна ама ще видиме... Гледах астрите наистина добър вариант , разгледах ги и ако ще да е астра ,ще е купе 1.7 дизел . За алфа не се сетих , мерси за съвета ще ги разгледам , а голфа е доста сполучлив и добро изпълнение но заради името и репутацията из родните земи нещо се дърпам:) а отностно мнението на колегата за Лексус невярвам да мога да намеря нов за тези пари...

П.С моля модераторите да изчистят повтарящите ми се мнения понеже ми заби компютъра и незнам и аз какво стана а и немога аз да ги изтрия . Благодаря
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 11 Апр 2008, 9:15

zvezdo88 ти не спомена ли, че първата кола винаги е Дроб :mhihi:
кажи им "нали трябва да тръгна от някоя евтина кола да я по блъскам и тогава нова" те бмв-тата с амного здрави като за 1-ва кола :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 11 Апр 2008, 9:39

Баща ми караше година и половина от тез новите хастри, но не купето а 4те врати 1.7 дизелак. И аз така няколко пъти душманската и скачах на таз кола :mhihi: и трябва да ти кажа че не е толкова зле.Понавървява си, особено кат зацвили турбината, икономична и т.н.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Апр 2008, 10:45

звездо,обясни им ,че със слагането на ключа и изкарването от магазина цената пада с 10%....!!! ако си вземеш кола на 1-2г ще платиш 30-40% надолу от цената на новата и ще ти останат парички и за евентуален,но почти сигурно неналожим ремонт и за гориво ,и за почивки и за всичко...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 11 Апр 2008, 10:48

Батка и аз мога да ти препоръчам астрата ама си я вземи 1.9 cdti значи един приятел има такава няма да ти казвам какво ускорение има тази количка, като дизайн и возия също мога да кажа че много добре са се справили и естествено да е купенце ;)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Апр 2008, 10:52

Абе докараха ми един път един нов и ценова листа, беше от средния клас и беше 55000лв с многото шукарии, оттам изходих или се изходих и аз не знам, че ниския им клас, може да се включи в тия цени, все пак не ровя по сайтовете на ората да гледам цените на новите коли ;)

Потребител
Аватар

Мнение от SP 2022 » 11 Апр 2008, 12:09

Забрави за Алфа, моята служебна 147-ца е чисто нова, 1.9jtdm 150 коня. Нема такъв кошник, скърца цялото окачване плюс корите по вратите и таблото, ръба на калника опираше в предната колонка та се наложи да го поизкривим с ръка че скърцаше и той, единствено мотора й е пъргав но е само за градски условия, колкото да се изрежеш на сфетофара

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 11 Апр 2008, 13:45

Купи си Киа Про Сее'д. Взехме Киа Сее'д на жената и сме много доволни. А Про изглежда още по-добре. За тези пари колата ще е доста добре оборудвана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 11 Апр 2008, 14:04

За тези пари - по-добре си вземи по-малка кола, но с по-мощен двигател. Като е нова, и не е БМВ, поне да ти е кеф да си я караш. Например аз бих си взел едно Поло ГТИ. Това върви страшно много, много малко БМВ-та по нашите пътища ще могат да му се опрат. Ако не ти се кара бензин - Поло ТДИ 130к.с. - пак е резачка. Този двигател го слагат на Фабиа RS. Супер икономична е, а върви страшно много. За 16000 евро ще си я вземеш с екстри като климатроник, спортно окачване и интериор и т.н. После при препродажба ще запази по-висока цена от всякакви Алфи, Опели и т.н., т.е. ще имаш повечко пари за БМВ ;)
Повярвай ми, веднъж пробваш ли някоя от двете коли, усетиш ли как те залепя за седалката - няма и да помислиш за друго ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Апр 2008, 14:42

Астрата е добър избор ,при така стеклите се обстоятелства ;)
Само ,че с по големия мотор 1.9 CDTI 16V - 150 CV ,с червените буквета.

Едит: ся ги разгледах , със Sport пакет е 38 000лв.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата