Кухи лейки?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кухи лейки?!

Мнение от StuNNeR » 10 Апр 2008, 20:49

Хора, тая страна си стана ебати кочината,а КАТ са най-големите прасета...
Днес на един приятел му писаха акт за преминаване на червено на светофара преди тунела на Люлин,посока центъра.Момчето беше на работа превозвайки група чужденци,осем човека,при което той си е минал на чисто и бистро ЗЕЛЕНО!При което следва акт и безкомпромисно поведение от тия свине...Преди три месеца аз изгорях по същия начин в Дружба преди светофара на Кауфланд,като допълнително записаха,че съм бил сам в колата :censored:

И в двата случая:
-Добър ден!Документите за проверка,ако обичате.
минава извесно време...
-На какъв сигнал на светофарната уреба се преминава?
-На зелен,разбира се?!
-А вие защо минахте на червено?
-Моля,минах на чисто зелено?!?!
-Излесте да ви напишем един акт!

Обжалвах го,при което получих постановление за 10 точки и 50 лв. глоба,която не може да се обжалва...Направо нямам думи!!! Явно след като цял ден си клатят краката излизат за няколко часа и преебават внимателните шофьори ,докато пияните свобоно си щъкат по улиците и газят безразборно...
И сетете се какво впечатление остава в хората от белите страни!!!Работя в коли под наем и съм се наслушал на какви ли не истории от наши клиенти само и само родната кука да лапне 10 евро...
Последна промяна StuNNeR на 10 Апр 2008, 20:57, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кухи лейки?!

Мнение от pepo_ood » 10 Апр 2008, 20:55

няма какво да се направи освен да се обжалва!Трябва да свикнем с мисълта,че няма да се оправи скоро държавата ни и това е!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 10 Апр 2008, 21:37

И на мен ми се случи същото нещо. Аз за над 10 годишната си шофьорска практика нямам нито едно наказателно постановление и НИКОГА не минавам на червено. Обаче се оказа че не може нищо да се направи понеже наказателни постановления до 50лв не може да се обжалват пред съда. Демек ако те спрат 4 пъти и ти пишат акт за минаване на червено книжката си отлита без да може да може да си потърсите правата ако и 100 човека да има за свидетели във ваша полза. Всъщност дори може и да няма светофар - все тая. Но истината е, че това само е още едно нещо дето българина си го заслужава. Когато се прие тоя безумен закон изобщо не се спомена за този невероятен източник на полицейщина и корупция. Всички вестници пишеха само за увеличените глоби за превишена скорост. Никой не гъкна дори а това е в абсолютно противоречие с конституционите права на всеки от нас. С други думи да ни е честит поредния Х... По-добре давайте пари на ръка защото при всички случаи сте(сме) преебани.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 10 Апр 2008, 21:48

Записвате номера, имена, и ги давате на Господарите, или някоя новинарска емисия. Да ги дебнат цял ден, да им направят една скрита камера. Само за това се сещам :roll:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 10 Апр 2008, 21:49

Същата история ни се случи с един приятел... след като 2 минути чакахме на светофара да светне зелено. Доста храна падна, ама го пуснаха момчето само с предупреждение да се държи по-прилично. :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 11 Апр 2008, 0:49

лошо .. но тука така се правят законите да има полза от тях за лапащите
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vasstop » 11 Апр 2008, 1:20

Взимаш една камера, запасяваш се със семки, дъвки, пуканки, вода... и сядаш малко по-далече от тях, така че да виждаш и светофара. Снимаш произволно и гледаш кои коли спират полицаите. Ако спрат някого, който е минал на зелено и му пишат акт - в кърпа са ти вързани. Човека, на когото са написали акта ще ти се израдва много, гаранция!
Гледай да им хванеш лицата на глупаците...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Апр 2008, 10:33

vasstop написа:Взимаш една камера, запасяваш се със семки, дъвки, пуканки, вода... и сядаш малко по-далече от тях, така че да виждаш и светофара. Снимаш произволно и гледаш кои коли спират полицаите. Ако спрат някого, който е минал на зелено и му пишат акт - в кърпа са ти вързани. Човека, на когото са написали акта ще ти се израдва много, гаранция!
Гледай да им хванеш лицата на глупаците...

Обади се на "господарите" и им направи постановка с познат и кола с потичен тунинг 100% ще го захапят и после на борсата.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 11 Апр 2008, 11:10

очевидно единствения начин да докажеш истината е като си монтираш камера в колата и да ти снима постоянно тъй като куките са уникално малоумни.Аз съм сигурен че ги назначават със спецялен конкурс
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Апр 2008, 11:26

начина е като ти вика че си минал на червено а ти не си, и има някой да те подсети че вярно не си :mhihi: , напиши в АКТ-а "полицаят видимо е употреебил алкохол, който влияе върху трезвата му оценка на реалната ситуация" и да ходи да бере череши после в градината :twisted:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Апр 2008, 11:38

deyan-enchev написа:начина е като ти вика че си минал на червено а ти не си, и има някой да те подсети че вярно не си :mhihi: , напиши в АКТ-а "полицаят видимо е употреебил алкохол, който влияе върху трезвата му оценка на реалната ситуация" и да ходи да бере череши после в градината :twisted:

не стаа куката лесно ще даде кръвна проба ама като се окаже отрицателна ще ти скъса гъза в съда

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Апр 2008, 12:07

kiko написа:..не стаа куката лесно ще даде кръвна проба ама като се окаже отрицателна ще ти скъса гъза в съда..

Пробвали сме бря :mhihi: стаа, никой не ма съди, просто се сети че не му се ходи до поликлиниката, и си припомни че не съм карал с 33км, превишена скорост. Зашо да не стане и при мнимо минаваме на червено. Сичко става мерак да имаш и да не се плашиш. И Дори хипотетично (не ипотетично :mhihi: ) да отидете в съда, за кво ше те съди, за клевета ли :?: . Да не си го викал тва че е пил обществено достояние да го правиш. Въпрос на лична преценка са казали чуецити ;)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 11 Апр 2008, 15:01

deyan-enchev написа:
kiko написа:..не стаа куката лесно ще даде кръвна проба ама като се окаже отрицателна ще ти скъса гъза в съда..

Пробвали сме бря :mhihi: стаа, никой не ма съди, просто се сети че не му се ходи до поликлиниката, и си припомни че не съм карал с 33км, превишена скорост. Зашо да не стане и при мнимо минаваме на червено. Сичко става мерак да имаш и да не се плашиш. И Дори хипотетично (не ипотетично :mhihi: ) да отидете в съда, за кво ше те съди, за клевета ли :?: . Да не си го викал тва че е пил обществено достояние да го правиш. Въпрос на лична преценка са казали чуецити ;)

номера е да напишеш,че ти е искал 20лв да те пусне! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 11 Апр 2008, 18:54

дам,единсвтения вариянт е да се съдите и да си видиш талона след година...а през тва време,докато те спират без талон да ръгаш и да получаваш поучаващото:
"И да не се похвалиш на приятелите! :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 11 Апр 2008, 23:39

имах същия случай преди 2 години на кръстовището на Гео Милев с едни педали от 1 рпу, много псуване и обиди отнесоха, и единия ми вика "що така се грубо се държите господине" :mhihi: :mhihi: :mhihi: и накрая ми написаха акт, а аз ги заплаших със съд(понеже имах свидетели в колата) и тоя акт потъна някъде в системата на мвр.Само си получих талона без постановление.А акта дето ми го написаха още си го пазя у нас и си мислех да го пратя на една позната журналистка, та да им изтинат местата на тия галфони, ама си викам други ще дойдат на мястото на тия....Така че колега не се коси ами поне ги псувай та да ти олекне ;)

Назад към Извън Темата