Защита против кражба " активна - неактивна "
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
Защита против кражба " активна - неактивна "
Здравейте
имам следното питане: някой случайно да знае за какво е тази защита против кражба - вижда се при диагностика един нормално отворен контакт в менюто на софтуера - пише точно "Защита против кражба"?
Мисълта ми е как действа и нормално ли е този контакт всяка секунда са се отваря и затваря по време на работа на двигатела? Не е ли нормално да е в едно състояние - отворен или затворен?
имам следното питане: някой случайно да знае за какво е тази защита против кражба - вижда се при диагностика един нормално отворен контакт в менюто на софтуера - пише точно "Защита против кражба"?
Мисълта ми е как действа и нормално ли е този контакт всяка секунда са се отваря и затваря по време на работа на двигатела? Не е ли нормално да е в едно състояние - отворен или затворен?
- plamenpenis
- кандидат ентусиаст
-
слу6аи сега колега 6те ти кажа наи иаката за6тита против кражба! взема6 една даска и в неиа набива6 ниаколко пирона ама така 4е да се покажат от другата страна задалжително триабва да си с втора тапицериа на седалката! така идеиата е следната излиза6 от колата и му6ва6 под тапицериата даски4ката с пироните
да му мисли този които влезе да краде
п.с. горе описаната схема работи безутказно (пробвана е)
п.с.2 внимаваи да не забрави6 да изклу4и6 алармата като влиза6!!!

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
plamenpenis написа:слу6аи сега колега 6те ти кажа наи иаката за6тита против кражба! взема6 една даска и в неиа набива6 ниаколко пирона ама така 4е да се покажат от другата страна задалжително триабва да си с втора тапицериа на седалката! така идеиата е следната излиза6 от колата и му6ва6 под тапицериата даски4ката с пиронитеда му мисли този които влезе да краде
![]()
![]()
![]()

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
EDS написа:Хмда не е нещо имобилаизер ....
колега... как ще е имобилайзер като колата е запалена и пак се показва...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
в големия борд има функция въвеждане на код и при палене ако не го потвърдиш няма палене може нещо от сорта да е
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Първата ми вектра ми имаше едно реле за управление на инжекциона...или поне така ми казаха...Явно релето беше за ЕКУ-то та това реле стоеше в кутията с бушоните, та понеже нямах каско махах това реле и нямаше палене...нито с бутане, нито с въртене на стартер...това беше далечната 2001-2002г...
Та си мисля, ако се прекъсне някоя жичка към такова реле (за бмв вече става дума) и се сложи едно скрито превключвателче...мисля няма да има начин да се запали колата...освен ако не се намери ключето...
Та си мисля, ако се прекъсне някоя жичка към такова реле (за бмв вече става дума) и се сложи едно скрито превключвателче...мисля няма да има начин да се запали колата...освен ако не се намери ключето...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
8 мнения
• Страница 1 от 1