В района на Сердика, циганийка.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
В района на Сердика, циганийка.
Пичове преди малко излизам да покарам, запалих мотора да поработи и реших да се поразходя около бимата, която беше в ръцете на бащата целия ден и какво става.. Оглеждам си я отпред и си викам абе братле струва ми се, че фаровете свететеха некси повече кво им е станало и докато загравям бавно изведнъж погледа ми се спира на стърчащия кабел от дупката за левия халоген.. ПОЛУДЕХ. Издивех и ецетера.
Карах до Билата и едва не изжулих боята по стени и бордюри, цялото ми съзнание започна да прехвърля къде ше е станало изтръгването. Когато обсъдихме с баща ми се оказа, че кражбата вероятно е станала някъде в кв. Сердика.
УМРЕТЕ ОТ СПИН МАМА ВИ ДЕЙБА КРАВАРЧЕТА, БЕЛ ЛЕБ ДА НЕ ХАПНЕТЕ, ЖЕНА ДА НЕ ВИДИТЕ ! КОЙТО ПОВЕЧЕ ПОСЕГНЕ КЪМ БЕЕМВЕ ДА РОДИ ВЕДНАГА БЕБЕ !
Та колеги правя темата не да разказвам история, а да науча как седят нещата със застрахователите
От дупката в ляво виси кабелче, а от дясто има счупване ( пласмасата е разбита).
Застрахована е в ДЗИ. Какви пари може да се вземат и само за единия ли биха платили ? Снимки ще направя утре.

Карах до Билата и едва не изжулих боята по стени и бордюри, цялото ми съзнание започна да прехвърля къде ше е станало изтръгването. Когато обсъдихме с баща ми се оказа, че кражбата вероятно е станала някъде в кв. Сердика.
УМРЕТЕ ОТ СПИН МАМА ВИ ДЕЙБА КРАВАРЧЕТА, БЕЛ ЛЕБ ДА НЕ ХАПНЕТЕ, ЖЕНА ДА НЕ ВИДИТЕ ! КОЙТО ПОВЕЧЕ ПОСЕГНЕ КЪМ БЕЕМВЕ ДА РОДИ ВЕДНАГА БЕБЕ !
Та колеги правя темата не да разказвам история, а да науча как седят нещата със застрахователите
От дупката в ляво виси кабелче, а от дясто има счупване ( пласмасата е разбита).
Застрахована е в ДЗИ. Какви пари може да се вземат и само за единия ли биха платили ? Снимки ще направя утре.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
:)
Ми това си е щета ...трябва да ти бъде платено...все пак нали затова ти е тази заст. полица...отиваш и си искаш парите.... обаче ще се наложи да почакаш... 

If U Know About BMW,You Either Own One ,Or Want One!!!
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
за липсваши части не плашат ... трябвало да имаш "доказателства/парчета" че не си го махнал ти... да си търсиш парите трябва да им покажеш нещо пункнато съкло ли кво там някакви кленни останки от халоген-а за да ти го зачетат като кражба и при мене ме ужилиха но само с 1 халоген и им водя колата на оглед и ми дрънкат глупости там за "доказателства/парчета" и аз викам кой крадец ше ми остави парчета или кво там нали тва е идеята като го крадат да го смъкнат невредим е тва не ги интересувало тях... в крайна сметка отдиох и си зех нов без да ми покрият парите а при тебе най-вероятно само счупването ще покрият ... 

Тарси си правата
Няма значение колко си ядосан , просто си вземи и малкото пари които ще получиш за щетата.Крадаха ми два пъти халогенни в Младост 1А , сложих капаци ,откраднаха левия.
Сега живея в Бургас , имам пистолет на терасата , държа си колата отключена , вътре с касетофон , дрехи на задната седалка и тн.
Просто Дебна и чакам ... да съгреши някой ...
Няма да се оправим това е факт!!!!
Сега живея в Бургас , имам пистолет на терасата , държа си колата отключена , вътре с касетофон , дрехи на задната седалка и тн.
Просто Дебна и чакам ... да съгреши някой ...
Няма да се оправим това е факт!!!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега "bakzo" няма значение какво ще ти кажем ние сега... ти си длъжен да отидеш !! А иначе разбира се че плащат , просто ти трябва документ от КАТ или там което е в тая област... аз бях влезнал в една дупка ии отивам да им кажа че гумата ми е спукана дали ще ми я платят ии от ГЕНЕРАЛИ ми казаха ако ти напишат документ от КАТ ти я плащаме веднага тааа така подай жалба ала бала ииии отиваш в застраховатлната
но и преди да ти дадат документа и т.н. от полицията пак отиди и попитай дали няма да ти го изплатят веднага
Успех и ако искаш пиши после какво е станало 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Сутринта ще се действа по ситуацията.
То май ще се окаже яко селска работата, защото на 20 метра от мястото където е била на паркинг има сервизче за климатици, с доста бмв-та чакащи ред.
Едва ли има начин да се разбере със сигурност, кво да се прави. Мерси на писалите в темата.
То май ще се окаже яко селска работата, защото на 20 метра от мястото където е била на паркинг има сервизче за климатици, с доста бмв-та чакащи ред.
Едва ли има начин да се разбере със сигурност, кво да се прави. Мерси на писалите в темата.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
11 мнения
• Страница 1 от 1