Съвет за символа часовник.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Съвет за символа часовник.
Колеги, здравейте!! Веднага бързам да уточня - става въпрос за компакт, ако има значение. Смених маслото преди две седмици, момчетата си свършиха работата и "нулираха" квадратчетата. Тази сутрин обаче ми се появи едно миниатюрно жълто часовниче над квадратите. Разрових се с търсачката и открих на ПДФ инструкциите за потребителя. Разбрах, че става въпрос за напомняне, но в ръководството са дадени два варианта - светване на часовничето с надписи съответно оил сервис / в ляво / или инспекшън / в дясно /, няма описан вариант на самостоятелно светене на часовничето
.
Моля за вашето съдействие да ме "светнете" как да реша този проблем!! Предварително благодаря на отзовалите се!!!!

Моля за вашето съдействие да ме "светнете" как да реша този проблем!! Предварително благодаря на отзовалите се!!!!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега ,незнам всъщност дали има вариант да светне само часовничето.
Направи теста на таблото за да видиш дали работят и другите два надписа съответно сървис ойл и инспекшън.
За да се нулира инспекшъна с часовничето времето в което трябва да е замасена връзката в диагностичната букса е 12 секунди,а за сервис ойла е 3 секунди.
Иди да ти го нулират пак и това е.
Направи теста на таблото за да видиш дали работят и другите два надписа съответно сървис ойл и инспекшън.
За да се нулира инспекшъна с часовничето времето в което трябва да е замасена връзката в диагностичната букса е 12 секунди,а за сервис ойла е 3 секунди.
Иди да ти го нулират пак и това е.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чаовничето не е ли инспекция, която не е свързана с маслото,а се активира на определени КМ или време? 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Часовничето "светва",когато е дошло време за Time Inspection.Т.е. техничеки преглед на колата,който се прави при определен период от време."Занулява" се чрез компютър и програма.Не става с "пиновете".Няма проблем за движението на колата.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички колеги!! След малко отивам при мойте хора и ще драсна два реда за статистиката
....хубаво е да остават следи за това как са решени проблемите!!!! Безаварийно шофиране на всички!!!!!!!!!!

- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, здрасти!! Значи, ildivvy излезе прав - само часовничето светва за предварително заложен технически преглед. Действително се занули чрез компютър и програма, а не чрез пиновете. Още веднъж - благодаря на отзовалите се!!!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1