ВНИМАНИЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Май ще стане интересно на събора,ако този пич го познаят!Волумето ще е на Мах и ще има голям 3D търкал! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20

Много съм възмутен и изключително много се дразня от такива постъпки.този заслужава да бъде публично нае*ан.наистина при толкова автоморги...
залеи го в очите с киселина или му отрежи ушите
или му надери колата с пирон или му срежи гумите отстрани
тои чете форума и няма да доде на екото върти цел ден из надежда и като го видиш бои ...не и радио веселина аз така вътрех у люлин като ми беха откраднали колелото изхабих 30литра бензин м го намерих

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
във всяко стадо има мръша..!! не се чудете! едва ли някой за две емблеми ше отреже уши на човек,ма боя си е задължителен!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
това е бил Евгени , Газара Евгени, който е продал голфа и си е купил Бе Ем Ве Е36. Сигурно пак не е имал пари за Син Сити с некоя елитна ...
Инак по темата неам думи... като е седял 30 мин значи е бил при ниакого ....не вярвам да е гледал 30 мин дали имаш емблеми...
Инак по темата неам думи... като е седял 30 мин значи е бил при ниакого ....не вярвам да е гледал 30 мин дали имаш емблеми...
дизелче ти си нашия човек батко
само да се разбере още нещо за колата и ще те информирам,а като го намериш ми дрънни едно телефонче ( има ми го в указателя на е30 )
и после седи гледай шоу без завеси батко....леле колко ще го бия за тея две емблеми не е истина просто
ПП:пичага ако четеш тука знай че си уцелил грешната кола,квартала е малак и лесно ще те мерна някаде,а й познати в надежда не е като да няма...така че се готви за много еротични преживявания с мъжката част от населението на Анадола
поздрави от мен и ви желя лек и спокоен ден
само да се разбере още нещо за колата и ще те информирам,а като го намериш ми дрънни едно телефонче ( има ми го в указателя на е30 )
и после седи гледай шоу без завеси батко....леле колко ще го бия за тея две емблеми не е истина просто
ПП:пичага ако четеш тука знай че си уцелил грешната кола,квартала е малак и лесно ще те мерна някаде,а й познати в надежда не е като да няма...така че се готви за много еротични преживявания с мъжката част от населението на Анадола
поздрави от мен и ви желя лек и спокоен ден
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Аз друго ще направя, като го мерна в Надежда, щото съм там. ще го видя къде ще спре и познайте-ще ви се обадя на вас, няма да отида при него, е незнам после как ще гледа като види още дузина БМВ-та до неговата,не ще бедъ е**н, нае**ан
Защо от надежда????

Защо от надежда????
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
стига бе човек тоя направи щеше да си остане да лежи до колата с ембелмите и отверката в ръце за цел живот заклевам се.. !!!
- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
ВНИМАНИЕ!!!!
Благодаря много за разбирането колеги! кофти ми е и съм бесен но ще купя нови емблеми и ще сложа !Яд ме е че тоя пич е от нашия фором дефакто един от нас и най-вероятно сме пили заедно на Екото а сега ни краде ! темата съм я направил за да предпазя вас и да имате едно на ум!а сега кажете кога ще се саберем да се напием ??? 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: ВНИМАНИЕ!!!!
MICHO7 написа:Благодаря много за разбирането колеги! кофти ми е и съм бесен но ще купя нови емблеми и ще сложа !Яд ме е че тоя пич е от нашия фором дефакто един от нас и най-вероятно сме пили заедно на Екото а сега ни краде ! темата съм я направил за да предпазя вас и да имате едно на ум!а сега кажете кога ще се саберем да се напием ???
кажи къф цвет са джантите де

dizelboy написа:MICHO7 написа:Благодаря много за разбирането колеги! кофти ми е и съм бесен но ще купя нови емблеми и ще сложа !Яд ме е че тоя пич е от нашия фором дефакто един от нас и най-вероятно сме пили заедно на Екото а сега ни краде ! темата съм я направил за да предпазя вас и да имате едно на ум!а сега кажете кога ще се саберем да се напием ???
кажи къф цвет са джантите де
аре бе прасе дай малко инфо да видим нема ли изкочи заек от шапката па да видиш после кво ще се случва

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
И аз съм от Надежда
.

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
MICHO7 написа:Благодаря много за разбирането колеги! кофти ми е и съм бесен но ще купя нови емблеми и ще сложа !Яд ме е че тоя пич е от нашия фором дефакто един от нас и най-вероятно сме пили заедно на Екото а сега ни краде ! темата съм я направил за да предпазя вас и да имате едно на ум!а сега кажете кога ще се саберем да се напием ???
Не бързай да купуваш нови емблеми,тоя ако чете тука е разбрал какво го чака и че е разкрит и няма измъкване и сам ще върне емблемите по местата им до вечерта.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на мен преди две седмици ми смотаха капачките на вентилите на еко...! тъпа история-бяха с емблемата на бмв...! няма къде другаде да изчезнат ,щото седи в гараж , а на работата е пак в затворен паркинг!! на обяд ги имаше-на другата сутрин след еко-не! майната му - да си ги монтира на ушите!!! колата беше на пряката до еко -не мога да твърдя ,че е некой от наще ,ма вероятността е огромна!!!