ВНИМАНИЕ!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Ахм мерси ,но нещо се валнувам от други работи и не съм разбрал......
Еми то емблемите ги крадат доста и незнам как ги захващат после щото и аз исках да си сменя мойте обаче освен после с черен силикон друг начин не виждам за да си стоят отпред
П.С--Дано "Прибраният човек" чете колега ако пишеш сега или когато и да е в най-скоро време и се извиниш на колега за постапката си ще баде наистина мъжкарски а и на теб ще ти олекне на душата без значение колко критики ще изядеш но все пак колеги сме!
Еми то емблемите ги крадат доста и незнам как ги захващат после щото и аз исках да си сменя мойте обаче освен после с черен силикон друг начин не виждам за да си стоят отпред
П.С--Дано "Прибраният човек" чете колега ако пишеш сега или когато и да е в най-скоро време и се извиниш на колега за постапката си ще баде наистина мъжкарски а и на теб ще ти олекне на душата без значение колко критики ще изядеш но все пак колеги сме!
.
супер кофти случка и то от фенове на БМВ, наистина грозна постъпка !!! Дано тоя се рабере кой е и ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧВАТ ПОДОБНИ НЕЩА
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Много добре казано..Brani написа:тоя педал да си махне даже лепенките да не срами форума и останалите колеги
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
ВНИМАНИЕ!!!!!
някаква идея някой да продава оригинални емблеми за Е34 читави да си сложа че така не ме кефи с дупкете по капаците
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега прегледай темата със снимките може да я познаеш и евентуално да разпиташ полсе чия е ,щото най вероятно колата е продадена на човек който не влиза тука.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Re: ВНИМАНИЕ!!!!!
MICHO7 написа:някаква идея някой да продава оригинални емблеми за Е34 читави да си сложа че така не ме кефи с дупкете по капаците
Колега аз минах по "Симеон" и от там си взех, но помисли си трябват ли ти пак, оригинални ??!?

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
чета и не мога д аповярвам...та нали трябва да си имаме доверие....поръчваме си някакви неща без да ги виждаме на доверие а какви хора има сред нас...дано да е продадена колата така със стикерите че иначе...мн лошо да нямаш доверие на никого
Re: ВНИМАНИЕ!!!!!
Garribaldi написа:
Колега аз минах по "Симеон" и от там си взех, но помисли си трябват ли ти пак, оригинални ??!?![]()
А ти помисли пак, като купуваш не нови, а крадени емблеми

Колега запомнил си толкова много неща, сети се за някой цифра от номера, или последните 2 букви, дайте поне този да го намерим ....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
sonny написа:Лошото е, че колата може да не е на човек от форума, като си продавате колите, сваляте ли стикерите
Това е много уместен въпрос... ма и ако (вече) не е на човек от форума - още по-добре... значи няма да види темата и да разлепи лепенките и човека ще си го разпознае по-лесно.... да може да го пита нЕкои неща... ебаси глупаците.... то остави дали колата е със стикери или не.... ма да крадеш така нагло от друго BMW... тва дори не си джамбазин, ми просто искаш за без пари емблемка... да беше някой дришльо (малко дете), дето си прави кефа така... ма то вече голям селтак пораснал....
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колега много кофти за това за емблемата преди време на бащата на БМВ-то беше станало същото... обаче после оня си купува нови гуми...
А за емблема мога да те посъветвам... отиди по моргите.. там има оригинални 100%
А за емблема мога да те посъветвам... отиди по моргите.. там има оригинални 100%
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3