ВНИМАНИЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
ве4е нищо не може да ме у4уди,секва сган има навсякаде,а относно пи4а от 4оринпекс.оод едва ли ще забогатееш като спестиш от емблеми,немаш място тука кенеф,такива като тебе даже и не заслужават да карат бмв
,жал ме е за теб гнидо

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Колега, дай номера и ще видиш как в Мусагеница, Дървеница, Младост 1,2,3,4 , Ст.Град, и околоностана 7-мо, ще си изплати емблемките няколко пъти
.

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Може да е просто някой купил кола с емблеми на форума. Ако е така по- лесно ще бъде намерен ако продавача се обади.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Dimo написа:е поне номера неможа ли да му видиш и да го запомниш като видя кво прави?![]()
между другото много хора се учудиха като ми свиха единия халоген по време на сбирка на екото в четвъртък

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
ВНИМАНИЕ!!!!!
мисля че BMW-то е от надежда и тези дни ще се помотам насам натам из кларталите !!! ако видите черно BMW Е 34 да влиза с вратите не се бойте аз съм
! сега търся да си купя емблеми за колицата някой ако продава читави да свирка

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
кофти .. сега е момента НАЙ после да изгори някои
дано го познаеш и ще чакаме резултати от оперативката

дано го познаеш и ще чакаме резултати от оперативката

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
един приятел си купи въздушна пушка с нощна оптика много е добра, чудя се да си взема ли и аз за такива случай 

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-еми какво да го коментираме това-аман от такива кой ги ражда тея кокошкари-то на такъв боя му е малко-директно трябва да го осакатиш

Много ме хваща яд и мен на такива хора... нямам думи прост ... аз дойдох да уча в холандия за 3 месеца милата кола остана без емблеми, мп3, странични огледала... жал ми е като знам че съм толкова далеч от нея и немога да я пазя... отностно твоя случай ме е яд много на такива хора , ако не си намерил емблеми до 19 април (тогава се прибирам ) пиши едно лс имам 1 емблема оригинална, мислех да и взема някой лев, но ще ти я дам срещу една бира .. просто се дразня на такива постъпки ... ако го набараш ръцете и краката..

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Мамицата им гадна, кратливи ГЪЗ-ари, да им исъхнат ръчичките и м/у краката, съдбата ще им го върне подобаващо.
Предупреждавам: Купувам си една въздушка с оптика и да няма оплаквания, и колата ще им запаля на крадливите копелета нещастни, ще ви намеря.
ДА СЕ НАПРАВИ ВАЖНА ТЕМА /КРАЖБИ/, къде е станало, номера на колите им и други подробности. [/u]
Предупреждавам: Купувам си една въздушка с оптика и да няма оплаквания, и колата ще им запаля на крадливите копелета нещастни, ще ви намеря.
ДА СЕ НАПРАВИ ВАЖНА ТЕМА /КРАЖБИ/, къде е станало, номера на колите им и други подробности. [/u]
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: ВНИМАНИЕ!!!!!
MICHO7 написа:мисля че BMW-то е от надежда и тези дни ще се помотам насам натам из кларталите !!! ако видите черно BMW Е 34 да влиза с вратите не се бойте аз съм! сега търся да си купя емблеми за колицата някой ако продава читави да свирка
кажи що мислиш 4е от надежда аз сам от тука и ще мога да ти сапортвам само ми даи пове4е инфо за колата кажими какъф цвят са джантите шото имам нещо на предвид