прегрях тдс-а 318
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
rzamen написа:err0r написа:И според мен е водна помпа, след като на idle обороти няма проблеми, а в движение се случва. Дано да е малкия дявол!rzamen написа:ми аз доста го натоварих , хм лошо сего го пробвах след като го бях оставил да истине ,точно 400м и прегрява ,нещо се е прецакало но какво?
Kак по-точно си го товарил на място?
аве просто прочетох някъде че като задържиш на високи обороти на свободна се изчиствали гърнетата ми аз го подържах 3,4 пъти по 5,6,7мин. на 5000 оборота и ми светна червено

- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
Herman написа:rzamen написа:err0r написа:И според мен е водна помпа, след като на idle обороти няма проблеми, а в движение се случва. Дано да е малкия дявол!rzamen написа:ми аз доста го натоварих , хм лошо сего го пробвах след като го бях оставил да истине ,точно 400м и прегрява ,нещо се е прецакало но какво?
Kак по-точно си го товарил на място?
аве просто прочетох някъде че като задържиш на високи обороти на свободна се изчиствали гърнетата ми аз го подържах 3,4 пъти по 5,6,7мин. на 5000 оборота и ми светна червено
xaaxaaxxaax e тука 1-идЕот и той се опитва да си "прочисти" гърнето http://www.vbox7.com/play:8120f695
![]()
![]()
ееее не и наполовина на това не съм го тормозил.утре е на доктор та ще пиша кат разбра кво му е. САмо се моля да не съм му СТРОШИЛ главата
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
5-6 мин на 5000 оборота на място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мен в движение за 1 секунда да я задържа и ми е жал.... тииии не знам дано да е само помпа
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
117лв. за помпа
71лв. за термостат и никви признаци да е станало нещо с главата , от което съм много щастлив. та термостата си е бил заминал от преди и сега като съм я изтормозил не отваря големия кръг и помпата се здухва.
та майстора каза че, ако колата си е била наред нищо не е щяло да стане от това мое ПРОЧИСТВНЕ
71лв. за термостат и никви признаци да е станало нещо с главата , от което съм много щастлив. та термостата си е бил заминал от преди и сега като съм я изтормозил не отваря големия кръг и помпата се здухва.
та майстора каза че, ако колата си е била наред нищо не е щяло да стане от това мое ПРОЧИСТВНЕ
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
rzamen написа:117лв. за помпа
Я дай газ кат' хората, така не си я прочистил хубаво. Трева колекторите да светнат за да стане нещо

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2