ДНЕС НА ЦАРИГРАДЦкО ЕДИН МОТОРИС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 09 Апр 2008, 18:32

По темата "Днес на Цариградско.." е сега в локалното на кръстовището на окръжна гореше някво ауди, някой да знае нещо :?: :help:
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

още един изгоря

Мнение от joreto007 » 09 Апр 2008, 19:08

еи сега на връщане от работа един с едно ауди 80 или 90 се беше запалил в локалното на светофара преди омвто на младост и окръжна

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 10 Апр 2008, 8:35

ма знаеш ли колко ми пука че кара с 300 като ме настигне или да ме удари или да ме заобиколи ако не да си носи последствията еи сега ще си гледам през 10сек в огледалото те да не плащат повече данаци от мен та да треа да ги пазя всеки сам се пази i все пак има ограничения които ги надвишава си поема риска
Последна промяна Мишу на 10 Апр 2008, 16:41, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 10 Апр 2008, 9:36

За това е най добре чопър да си вземе човек,хем не са много бързи хем дигат шум дето няма как да не го чуеш съответно видиш :lol:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 10 Апр 2008, 18:29

exotique, точно на такива пУмияри като тебе дето засичат мотористите нарочно, е кеф да пренаредиш зъбките и кокаляците! Ще попаднеш на некой симпатяга златен и тогава....... :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..........

Мнение от exotique » 10 Апр 2008, 19:30

Тоо Cool написа:exotique, точно на такива пУмияри като тебе дето засичат мотористите нарочно, е кеф да пренаредиш зъбките и кокаляците! Ще попаднеш на некой симпатяга златен и тогава....... :twisted:

ела ми пробвай задната броня :1:
Пумиар си ти и тези като тебе-аз лично много се кефя на моторите -но няма да деля едно платно с тебе или който и да е било друг :winky: давам си мигачи на време и си гледам огледалата повече време отколкото ти гледаш телевизия-пак ти казвам-уважавам всички на пътя-включително безумните колоездачи и болни бабки-а който иска да се самоубива-да го прави далеч от случайни хора :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 10 Апр 2008, 20:12

NStorm написа:По темата "Днес на Цариградско.." е сега в локалното на кръстовището на окръжна гореше някво ауди, някой да знае нещо :?: :help:

ето http://www.youtube.com/watch?v=t_ZUdOzU2-k ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 11 Апр 2008, 2:31

Спазвайте добрия тон - все пак, не сме събрали тук да си търсим някой за изкупителна жертва, а да обменяме опит и идеи...
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 16 Апр 2008, 19:28

exotique написа:
vld написа:Пазете ги щото е много неприятно падането дори с малка скорост освен ако не си 40 кила с мокри дрехи :mhihi:

Има си правилник за движение по пътищата и който не го спазва-да се пребива :!: :!: :!: А най-се дразня като някой моторист се бута между платната да си пробие път и с кеф ги удрям и засичам!!!Платното е за едно превозно средство и който ми влиза в него-на паважа :evil:

Не бях чел форума известно време... та сега виждам темата.
Ти за знак В24 и В25 от ЗДП, чувал ли си ? Какво "гласи" той ?
Чувал съм за донори, чувал съм и за джигити с БМВ-та, ти да си чувал за тях случайно ?
Колкото и голям фен да съм на БМВ, то просто такива като тебе, ако ме засекат нарочно с мотора, слизам и ги цепя на две, заравям ги и ги лежа! Но, ти ясно си от уния страшните с турските ГСО-та за по 50-100 лв, с тъмни прозорци и седалките им докрай "легнали". То в такъв случай ще те сцепя на три. :mhihi: Остава единствено да се надяваш, че ще попаднеш на някой 40 кг с мокри дрехи или че като махнеш муфата на ГСО-то, ще го стреснеш.:)
Преди да ми пишеш "чакам те" или "ела ми", не ме чакай... не си мисли, че ще ти тръгна по лапешкия акъл.
Та сега ще ти говоря малко в картинки и клипчета, защото явно с думи не си вдянал добре.

1.Тези никой не ги оправдава:
http://youtube.com/watch?v=Q2jU4XsIE5U&feature=related
2. Мисля че става въпрос за тези мотористи:
http://youtube.com/watch?v=J9VI2tlPrZI

3. Ако някой действително се блъсни в теб с 200+ то не разчитай много на ламарините... защото онова 200 килограмовото хвърчащо с 200 ще ти дойде на гости.
http://youtube.com/watch?v=0o5j_1QK28w - Тест с около 60 km .

http://www.admit-one.net/webimages/bikewreck.jpg - 200/+ км.
http://www.bikernewsonline.com/uploaded ... 759819.jpg - 200/+ км.

Та... така с клипчета и картинки дано, малко си вдянал. И аз мога да вляза в "Страхотни истории", да метна темите отгоре-надолу, да цитирам закона, но не го правя, защото всеки разпуска по различен начин.. важното е, да е на правилното място и правилното време, НО ДЖИГИТИТЕ НЕ ГИ ТОЛЕРИРАМ, НАУЧИ ПРАВИЛНИКА ПРЕДИ ДА КАЗВАШ НА ДРУГИ КАК, ДА ГО УЧАТ И/ИЛИ ПОЛЗВАТ.
Като допълнение в иначе късия ми пост, да ти кажа, че съм много голям фен на марката и точно за това не съм ти казал добрата стара права реч. :mhihi: Ами ти се обяснявам тука.... :confused:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Апр 2008, 20:22

тая тема сигурно за стотен път се разисква и се противопоставят двата лагера...!!! а всички сме на пътя еднакви!нема мотористи,нема беемвисти...! не бих засякъл мотор като го видя,но ако не го видя,а аз със сигурност може да не го видя като кара много бързо ще си понесе последствията от срещата с колата...!! и ако съм спрял на светофар ,а той се муши да мине между колоните-ако има место да мине!ако ,обаче няма достатъчно ше чака като всички или да си намери друг път. никой не е длъжен да му пррави път ,щото той много бързал..!всички бързаме! и на шосето да кара със скорост ,с която айде-не да е разрешено,но да може да реагира като стане напечено,защото другите участници в движението не очакват с такава скорост някой да кацне от небитието. брат ми се е мятал няколко пъти с мотор-единият път доста сериозно. карали са с някаква невъобразима скорост по магистралата и на Жерково някакъв чичо с камионче излизал от път отстрани,разправяше как погледнал наляво-нямало никой на пътя и като тръгнал и минал 5м три мотора минали пред него-четвъртият-брат ми под него! добре ,че само мотора минал...! са има железа по ръцете ,та не може да минава през рамките за оръжия на летището! и кво да му кажем на човека!?!?!? те са летели с над 200 и от завоя преди Жерково са стигнали до него за миг...! изобщо не ги е видял.
така че мотористите да си карат нормално и да си се пазят ,щото колкото и другите да ги пазят и колкото и да е страшно мотора да влети в колата - със сигурност моториста ще е по-пострадалия при близка среща...

Предишна

Назад към Извън Темата