Разход/резерв ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
Разход/резерв ???
Айде да помоля по вещите колеги да ми отговорят на 2 въпроса които вълнуват и доста други хора които не знаят най-вероятно
На БМВ е36 седан 1.8 М40 колко би трябвало да му е разхода по книга колко е наистина и най-важното колко е резерва като светне лампата???

На БМВ е36 седан 1.8 М40 колко би трябвало да му е разхода по книга колко е наистина и най-важното колко е резерва като светне лампата???

- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
по книга-8
реално-10
на ръчка - мноооооо мнооооооо
резерв 8 литра ма не е хубаво да се кара на лампа , че има разни боклуци по дъното на резервоара.
реално-10
на ръчка - мноооооо мнооооооо

резерв 8 литра ма не е хубаво да се кара на лампа , че има разни боклуци по дъното на резервоара.
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Е разхода колега... може да е 7... може да е и 20 !!!! там варира, по книга е 8, а резерва е ...по принцип знам че е 50-60 км след като светне лампичката, но пак зависи как караш 

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
разхода
добре де и аз съм с същото бмв ама разхода ми е 12 градско с настъпване 13 14 що така ? Мисля че трябва да махна доста работи ще ми помогнете ли пичове

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Re: разхода
gelet0 написа:добре де и аз съм с същото бмв ама разхода ми е 12 градско с настъпване 13 14 що така ? Мисля че трябва да махна доста работи ще ми помогнете ли пичове![]()
Колега , колега късметлия си с това "с настъпване 13 14" аз като настъпвам стигам до 20

SpeeD_GT написа:по книга-8
реално-10
на ръчка - мноооооо мнооооооо![]()

Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1