Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
SKISA написа:D3BEP написа:Пичове, пак ще ви помогна.
Маркс не иска всички да са равни .То въобще идеята ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА като равенство ли ви звучи?
Маркс иска на всеки да МУ СЕ ПЛАЩА СПРАВЕДЛИВО ЗА ТРУДА. Повече за работника, по - малко за експлоататора на неговия труд.
А не еднакви заплати за шивачката, миньора и космонавта. Трудът се отплаща според положеният труд при Маркс, справедливо.
90% от изказалите се против Маркс не отговарят още на точка 1:
- не познавате Маркс и това, против което се изказвате.
Е айде, имайте малко срама и поне не се изказвайте. Какво ще кажете, а? А, СКИСА, АСЕР, Твърдеразвит и ред други. Отворете някоя дебела книга, после я наплюйте. Молим.
Ае поздрави!
пич,...! ае земи се занимавай с нещо по-съществено!малко като радиоточка си!аз чета книги ,киото са ми интересни!е точно тая не ми е интересна! ше си се изказвам колкото и когато си искам...! ако искаш не ме споменавай и не пиши реплики и аз нема да пиша на твойте писания! дразниш чедстичко ,откакто си се завърнал на сцената -разбери ,че нема как да си последна инстанция! глей си там комупостулатите и не се закачай с хората...! ни ми пречиш,ни ми помагаш...! политизирани или не-ние имаме една обща кауза и тва е любимата ни марка!! зарови томахавката,не скачай върху всеки с "голямата си начетеност" ,не конституционирай мненията си и всички ще се чустват по-добре...!!

Истински ме развесели. Честно. Много си готин. Кефиш ме. Напомняш ми за един мой приятел който казваше "Аз отричам Маркс. За какво трябва да го чета" на което много дълго се смяхме. Знаеш ли защо? Ми, защото за да приемеш или отречеш това първо трябва да и го прочел, второ - да си го разбрал и чак тогава да решиш ДА или НЕ.
ПП: Ще ми е страшно приятно да пием по едно на ЕКО-то

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
paparazzo написа:-е не знам от едно убийство как стигнахте до Маркс...
Ами ако прочетеш цялата тема... де а знам. Може и да откриеш.
Мани това ми станахме за смях пред чужденците.
И ся ако не ни отрежат евросубсидиите... еегати.
Серьожката нема да оцелее до Нова Година. Не стига, че мутрата му е миша, ми се държи и като мишок. Това си чисто политическо убийство.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
D3BEP написа:Престани
да говориш
глупости!!!
Идеята е приложима и дори в момента се прилага и както казах България е част от това в момента. То никой не ми отговори на въпроса - какъв е последния етап от развитието на социализма. Ако отговорите тогава ще ви бъде ясна и идеята на ЕС. Останалото е въпрос на терминология, но идеята си е същата. Сега нямам време да описвам къде и как се прилагат останалите принципи, но по-късно...
Писал съм че никъде не е приложеНА, а не че е неприложиМА.
И всъщност че никъде тя не е действаща сам ти косвено го потвърждаваш - в момента се правело.
Ей, ама ти верно си много надъхан марксист, чак мен ще изядеш заради бай ти Маркс. Иска се много здрава захапка, че и аз точно съм противникът на Маркс.
Не съм му чел всичк итомове, само Капиталът и някои статийки отчасти .Ама пък си мисля дали ти не бъркаш интернационализма с комунизъм?
Какво ще кажеш по въпроса?
Съжалявам, но сега видях поуста ти.
На стр. 9 от темата ще намериш отговора ми.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
paparazzo написа:-е не знам от едно убийство как стигнахте до Маркс...
По - точният път е от "комунистите" към мафията.
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-ами Албанката го нарочи-тя е умна,но и хитра-както ти се хили така ще ти разфасова карантиите-нейните обороти са недостижими-дори роднината на Боримиров и козирува....
лека му пръст на човека...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
paparazzo написа:-ами Албанката го нарочи-тя е умна,но и хитра-както ти се хили така ще ти разфасова карантиите-нейните обороти са недостижими-дори роднината на Боримиров и козирува....
Бате, а това ние.... Трябваше ли да го разбереме?

Дитко, е сори братле, ама не мога да вярвам на всичко прочетено, като теб. Книгите според мен са откровени фантазии. Елементарно и от първи прочит се разбира това за мен. А ако не са, като видиш Иван Милетиев - Козела братле, му кажи, че че му чупя зъбите. Кажи му, ДЗВЕР-а тъй каза. Той ме знае и се плаши!
Чудно, ако въобще разгледаните случаи в книгите ме интересуваха, колко ли несъответствия щях да намеря.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ДЗВЕР, за мен нещата са такива каквито ги пише тук, е може и малко украсени но все пак истина... И не се учудвай, все пак тези са просто пионки 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не знам коя четеш ти, но тази, която аз четох по - скоро пише каквото искаме да чуем. Всичките "факти" изнесени там лицето няма как да ги знае. Останалите неща, като братя Маргини и незнам си кой отдавна ги дават по телевизията.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Интересно, и аз от нея почнах.
Няма да коментирам конкретно, но за мен - пак казвам - художествено повествование, в което просто прозира измислицата. А лошото е че всъщност именно това, което е измислено, е най - важното - как и защо са се случвали събитията.
Няма да коментирам конкретно, но за мен - пак казвам - художествено повествование, в което просто прозира измислицата. А лошото е че всъщност именно това, което е измислено, е най - важното - как и защо са се случвали събитията.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Забравяте, че всички всички книги са редактирани от Владо Даверов, който се явява и като съавтор. Все пак това е книга. Нормално е да има доста поукрасени неща, за да е читаема. Според мен Владо Даверов от разказите на Стоев е сглобил книга, вкарал е сюжет, поукрасил я е и т.н. Но фактите са си факти.
А какво точно от написаното е вярно, какво не е - това не се знае. Аз от хора в тези среди съм чувал такива истории, че мога да приема по-голямата част от написаното за истина. А и самия факт, че го убиха, говори много.
А какво точно от написаното е вярно, какво не е - това не се знае. Аз от хора в тези среди съм чувал такива истории, че мога да приема по-голямата част от написаното за истина. А и самия факт, че го убиха, говори много.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
paparazzo написа:-ами Албанката го нарочи-тя е умна,но и хитра-както ти се хили така ще ти разфасова карантиите-нейните обороти са недостижими-дори роднината на Боримиров и козирува....
я разкажи с подробности,че интересно..тва за таки ли се отнася

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче