Колата ми се раздрънка малко отвътре ... как да я стегна ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колата ми се раздрънка малко отвътре ... как да я стегна ?
Писна ми да стягам болчета и да слагам тиксо по местата където дрънчи и скърца...дали и дупките дали.......... вие как се справяте с тия проблеми ? дразнещо е...... 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
щипките по корите ми са се скапали, и не съм зимал нови та тук таме подлагам тиксо под корите за да не скърца. От таблото се чува пак някакво скърцане понякога. Незнам някои тампон ли трябва да си е заминал. Нямам много време да разглобявам и да оглеждам подробно. Та питам ако някои знар трикчета или нещо от сорта... 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Иди си купи нови щипки за корите и виж навсякъде където липсват винтове да го набавиш и ще си решиш проблемите
Щипките са .20ст. в камор ,дару, вари, не ги взимай от друго място че като ти кажат 1 лв. и ще се откажеш че са по 10 на врата

Щипките са .20ст. в камор ,дару, вари, не ги взимай от друго място че като ти кажат 1 лв. и ще се откажеш че са по 10 на врата

- vld
- Старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Alexandar_Lyunchev
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i '95
Днес си смених всички счупени щипки по корите и сега всичко е супер - на едната кора имах 1 здрава щипка от 9
. Струват по 0.24ст. във Дару кар и Варна карс има и едни "кламери" се водят в горната част на кората - те са по 1.08лв.

.
И мен яко ме дразни, та ще взема малко щипки.
Доколкото си спомням тези щипки са залепени за кората отвътре нали така? С какво лепило ги лепи?
Доколкото си спомням тези щипки са залепени за кората отвътре нали така? С какво лепило ги лепи?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- milenmladenov
- Потребител
-
Добре е да си намериш оригинални щипки мисля ,че бяха бели на цвят и след тях много финно да сложиш на 2-3 места (където няма да се виждат) видии при мен така стана и няма скърцане, Като оправиш корите ще чуеш скърцане от капаците на гредите м/у вратите там не мога да дам решение още не съм ги отварял,но някаде четох ,че слагат някаква вата за уплътнение.
- vld
- Старши ентусиаст
-
milenmladenov написа:Добре е да си намериш оригинални щипки мисля ,че бяха бели на цвят и след тях много финно да сложиш на 2-3 места (където няма да се виждат) видии при мен така стана и няма скърцане, Като оправиш корите ще чуеш скърцане от капаците на гредите м/у вратите там не мога да дам решение още не съм ги отварял,но някаде четох ,че слагат някаква вата за уплътнение.
Много внимавай със свалянето им,имат едни тънки крачета дето влизат в метални обувки и много се чупят.
Ако не искаш да ги хващаш с рапидки после

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2