Прекъсвач...има ли почва у нас

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Апр 2008, 1:37

Абе отворете малко картите и научете градовете ве rofl

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Апр 2008, 16:46

vicho написа:.....

Виктореееееееер това на клипа не е Добо брер Добо е в Димитровград и неговата е червена ве тиквоооо ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 09 Апр 2008, 20:08

vicho написа:
dobo-is написа:
vicho написа::shock: този искаше да правим бартер, мойта е30ска (323то) и 3000лв. за тоя иС :shock: :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Какви хора :confused:

колега незнам със колко хора си искал да правиш бартер или те със теб,освен мен ама това не съм аз :!: пък и Велинград и Димитровград са две различни села :mhihi: компренде :D

абе като гледам за тебе се говори, ако пък това е твоята кола, направо не знам дали има нужда да ти отговарям, добре, че не ти дадох 23ката (не, че тоя на когото я продадох и предложи по-хубава съдба, но това е друга тема), че направо не знам

п.с. ти си знаеш :werd:

незнам кво гледаш и как прецени че някой говори за мен :!:
това не съм аз :!: и това не е моята кола :!:
твоята 23-ка (или 20-ка незнам) я взе едно хлапе от Хасково и я премаза :!: съдба .... и незнам какво си искал да ми дадеш(всъщност вече я знам е30-ката)но не споменаваш че аз се отказах като не ти се обадих да си определим среща за оглед :!:
верно аз си знам :!:
ама ти като незнаеш :!: недей да СЕРЕШ :!:
в такива случаи обикновенно казвам на такива неориентирани като теб в очите : ".... млъкни като не разбираш...."
айде сега остани си със здраве и друг път не коментирай хора които не познаваш,както правя аз :!:
без лоши чувства
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D
Мечтае да кара: следващото 320

Мнение от nedko » 09 Апр 2008, 21:20

:shock: колеги виждам че тука има така да се каже "сране" по темата и това което се случва на тази е36-ца е ужасно :( ,но искам да кажа специално за колегата които не е разбрал правилно ТОВА НЕ Е КОЛАТА ДА КОЛЕГАТА ДОБО ОТ ДИМИТРОВГРАД мога да гарантирам че колата на моя бивш вече колега но настоящ приятел и колега на пътя е много запазена с изключително читав двигател наистина и да отбележа че тои НИКОГА не би постапил така с колата си дори примерно тя да е 850и. НЕ ОБВИНЯВАИТЕ НИКОГО ДОКАТО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ НАИСТИНА КОЙ Е ТОЙ моята и неговата кола са както в моя подпис така и в неговия можете да ги видите БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :winky:
brillantrot team
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Апр 2008, 16:15

dobo-is написа:
vicho написа:
dobo-is написа:
vicho написа::shock: този искаше да правим бартер, мойта е30ска (323то) и 3000лв. за тоя иС :shock: :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Какви хора :confused:

колега незнам със колко хора си искал да правиш бартер или те със теб,освен мен ама това не съм аз :!: пък и Велинград и Димитровград са две различни села :mhihi: компренде :D

абе като гледам за тебе се говори, ако пък това е твоята кола, направо не знам дали има нужда да ти отговарям, добре, че не ти дадох 23ката (не, че тоя на когото я продадох и предложи по-хубава съдба, но това е друга тема), че направо не знам

п.с. ти си знаеш :werd:

незнам кво гледаш и как прецени че някой говори за мен :!:
това не съм аз :!: и това не е моята кола :!:
твоята 23-ка (или 20-ка незнам) я взе едно хлапе от Хасково и я премаза :!: съдба .... и незнам какво си искал да ми дадеш(всъщност вече я знам е30-ката)но не споменаваш че аз се отказах като не ти се обадих да си определим среща за оглед :!:
верно аз си знам :!:
ама ти като незнаеш :!: недей да СЕРЕШ :!:
в такива случаи обикновенно казвам на такива неориентирани като теб в очите : ".... млъкни като не разбираш...."
айде сега остани си със здраве и друг път не коментирай хора които не познаваш,както правя аз :!:
без лоши чувства

Прочетох пак темата, и видях, че съм сгрешил, за което се извинявам, ставало въпрос за Божанов_ис, то един ли е иС у таа държава. Така, че добо, съжелявам колега, тъй като е станал голем мисъндърстендинг, можеш да смяташ, че това не се отнася за теб.

Бъди здрав (пък аз ще съм си неориентиран) и те така. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Апр 2008, 17:12

да ви е...у 36-те,се скарате за глупости още малко :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 05 Май 2008, 20:30

Тва бмв е е36 а моита е е30
Аз лично с никои несам искал да празя бартер

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело
Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer

Мнение от benji » 06 Май 2008, 21:40

Къв е тоя изверг,малиииии неам думи :evil: :ranting: