Питане за 325тд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
Питане за 325тд
Здравеите колеги,от около месец се получи тресене във волана.Когато карам над 60-70км/ч и натисна спирачките започва да тресе и то доста здраво.Декември миналата година цялата предница я сменях.Помагаите!!!
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
И при мен се получава същата ситуация и ми казаха, че не са ми балансирани гумите. В края на месеца ще ходя да си сложа пак летните в друг сервиз дето да ги балнсират като хората и ако е пак налице тресенето ще търся проблема другаде.

- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Аз това го имах като бях с джанти които н ебяха за мойта кола (е30) опред бяха с фланци отзад нямаше грижи и при мен така се получаваше само че при скорост от 80 нагоре почва да бие напрао ше ми се разпадне волана и таблото ше изпадне...накрая се ядосах и ги махнах и сложих 14 ките за нея и напрао заспа..няма биене при каквато и да е скорост ,ся да видим какви по големи ше търсим та да пасват ..Успех..
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
ivan. написа:щом е при спира4ка са дисковете
Ами не е така... аз смених и накладки и дискове и тресе просто ти е преебан предния мост

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
значи имах същия проблем преди време. Отидох в 1 сервиз и ми казаха 4е накладките са ми заминали и направо сменях и сискове. Всичко спря
Само че не повече от година по късно...същото и си викам че няма как да е пак същото все пак бяха сменяни
ДА ама НЕ бях ми се преебали пак... така че поуката е новото не е 100% гаранция...еми смених ги пак с по хубави и вече да тресе от 2 години съм с тях
Предполагам че може и при теб да е същото

Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за съветите,ще пробвам някои от тях.В момента съм със 15''-ки джанти алуминиеви оште със зимни гуми и мисля че са доста високи.195/65/15
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
провери си и втулките на предните носачи. И на мен ми казваха дискове-мискове ама бат Кольо я оправи за нула време.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за съветите,колеги ше проверя някои работи и ше кажа от какво е.
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
15 мнения
• Страница 1 от 1